Taxi transferi Dubrovnik

PRONAĐI TRANSFER

Tražite transfer iz ili prema Zračnoj luci Dubrovnik?

Specijalizirani smo za pružanje brzih transfera za Zračnu luku Dubrovnik. Izbjegnite gužve, dopustite da organiziramo Vaš transfer iz ili prema Zračnoj luci Dubrovnik.

Dubrovnik je jedna od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Zbog svoje iznimne povijesne i kulturne baštine često se naziva biserom Jadrana. Poznat je po svojim veličanstvenim gradskim zidinama, dobro očuvanim crkvama, samostanima i palačama.

Najjednostavniji način za doći do Dubrovnika je zrakoplovom. Zračna luka Dubrovnik je prema broju putnika, druga po veličini u Hrvatskoj. Udaljena je približno 20 km od centra Dubrovnika te ima najdužu pistu u Hrvatskoj. To je međunarodna zračna luka sa jednim terminalom koji je još uvijek u procesu modernizacije. Međutim, jednom kad modernizacija bude dovršena, biti će najveća zračna luka u Hrvatskoj.

Najvažnije zrakoplovne kompanije koje surađuju sa Zračnom lukom Dubrovnik su sljedeće: Croatia Airlines, EasyJet, Monarch, Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Norvegian Air Shuttle, Jet2Com, Air Mediterranne, Germanwings, Aeroflot.

Ako želite izbjeći gnjavažu čekanja taxi vozila pri slijetanju u Zračnu luku Dubrovnik, predlažemo da rezervirate jedan od naših transfera iz Dubrovnika. Pružit ćemo vam sigurnu i udobnu uslugu transfera i izvrsnu korisničku podršku.

Otočni transfer?

Adriagate nudi i sveobuhvatne otočne transfere na upit, koji uključuju transfer do trajektne luke, trajektne karte kao i transfer na otoku do vašeg odredišta.

Što ako trebate dječje sjedalice?

Dječje sjedalice su uključene u cijenu, jednostavno nas prethodno obavijestite kako bismo ju osigurali u vozilu.

Putujete u većem broju ili ne možete pronaći vašu destinaciju?

Ako se Vaša željena destinacija ne nalazi među ponuđenim destinacijama, ili možda želite transfer za više od 8 osoba tada Vas molimo da nam pošaljete zahtjev putem emaila na info@adriagate.com s naznakom točnog mjesta preuzimanja i točnog odredišta zajedno s datumom i brojem osoba, a mi ćemo Vam dostaviti našu ponudu u što kraćem roku.

Napomena: Cijene transfera se izračunavaju po vozilu, a ne po broju osoba.

Što kada vam let kasni?

Vrijeme čekanja na aerodromu u slučaju kašnjenja leta je uključeno u cijenu, naši vozači pažljivo prate raspored letova te će prema tome prilagoditi svoj raspored.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022