Taxi transferi Dubrovnik

Taxi transferi Zračna luka Dubrovnik

Taxi transferi zračna luka Dubrovnik

Tražite transfer iz ili prema Zračnoj luci Dubrovnik?

Specijalizirani smo za pružanje brzih transfera za Zračnu luku Dubrovnik. Izbjegnite gužve, dopustite da organiziramo Vaš transfer iz ili prema Zračnoj luci Dubrovnik.

Dubrovnik je jedna od najznačajnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Zbog svoje iznimne povijesne i kulturne baštine često se naziva biserom Jadrana. Poznat je po svojim veličanstvenim gradskim zidinama, dobro očuvanim crkvama, samostanima i palačama.

Najjednostavniji način za doći do Dubrovnika je zrakoplovom. Zračna luka Dubrovnik je prema broju putnika, druga po veličini u Hrvatskoj. Udaljena je približno 20 km od centra Dubrovnika te ima najdužu pistu u Hrvatskoj. To je međunarodna zračna luka sa jednim terminalom koji je još uvijek u procesu modernizacije. Međutim, jednom kad modernizacija bude dovršena, biti će najveća zračna luka u Hrvatskoj.

Najvažnije zrakoplovne kompanije koje surađuju sa Zračnom lukom Dubrovnik su sljedeće: Croatia Airlines, EasyJet, Monarch, Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Norvegian Air Shuttle, Jet2Com, Air Mediterranne, Germanwings, Aeroflot.

Ako želite izbjeći gnjavažu čekanja taxi vozila pri slijetanju u Zračnu luku Dubrovnik, predlažemo da rezervirate jedan od naših transfera iz Dubrovnika. Pružit ćemo vam sigurnu i udobnu uslugu transfera i izvrsnu korisničku podršku.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020