Hrvatska krstarenja 2022

Krstarenja brodom, jahtom i jedrenjakom u Hrvatskoj

Neka Vam jedinstven proizvod Krstarenje Hrvatskom pomogne zaboraviti užurbanu svakodnevnicu; pridružite nam se u avanturi prema nekim od najčudesnijih otoka na svijetu. Uživajte u nevjerojatno lijepoj hrvatskoj obali i priuštite si nezaboravan odmor.

Mi poznajemo najskrivenije tajne Jadrana, njegove luke, uvale, zadivljujuće plaže. Provedite odmor na drvenom jedrenjaku krstareći Jadranom i upoznajte hrvatske top destinacije. Hrvatska obala i otoci će, zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti, učiniti Vaše krstarenje nezaboravnim. Izgradite vlastiti svijet snova i ispunite ga brojnim aktivnostima, druženjima i novim prijateljstvima.

Covid 19 Posebni uvjeti otkaza: Za klijente koji su prisiljeni otkazati ili ne mogu putovati do 30 dana prije polaska zbog ograničenja uzrokovanih pandemijom * ili zdravstvenih problema povezanih izravno s CV19, akontacije se MOŽE refundirati ili se može koristiti kao polog u 2022. ili kasnije. Ovaj je uvjet izričito naveden za uvjete otkazivanja koji se odnose za svaku zasebnu rutu na koju se odnosi. 

Preporuka

Luka: Split, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Specijalne pogodnosti i ponude,Dubrovnik krstarenja 2022, Trajanje: 7 dana, Detaljno
Luka: Rijeka, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Specijalne pogodnosti i ponude, Trajanje: 7 dana, Detaljno
Luka: Trogir, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Specijalne pogodnosti i ponude,Dubrovnik krstarenja 2022, Trajanje: 7 dana, Detaljno
Luka: Opatija, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Specijalne pogodnosti i ponude, Trajanje: 7 dana, Detaljno

Naša ponuda uključuje nekoliko različitih ruta i kategorija krstarenja u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Također, krstarenja se protežu kroz tri glavne Hrvatske regije, kao što su krstarenja u Dalmaciji, krstarenja u Kvarneru i krstarenja u Istri. Odaberite krstarenje koje najbolje odgovara Vama, Vašoj obitelji i prijateljima i provedite odmor razgledajući ljepote Jadranske obale ili jednostavno uživajte opuštajući se na palubi guleta. Kaže se da je posjet Hrvatskoj kao da ste se vratili nekoliko stoljeća u prošlost, odaberite jednu od naših kategorija krstarenja i uvjerite se sami.

Top kategorije krstarenja u Hrvatskoj

Iz naše ponude izdvajamo različite kategorije krstarenja Hrvatskom kako bi pronašli upravo ono krstarenje koji odgovara Vašim željama i potrebama. Pa tako iz naše ponude možete pod krstarenja Priroda & Kultura istražiti sve prirode ljepote i kulturna blaga koje nudi Hrvatska krstareći na jednom od autentičnih drvenih jedrenjaka. Krstarenje Ljepote juga Hrvatske (KL_2) odvesti će Vas u prošlost i ispričati priču o drevnim zidinama grada Dubrovnika. A osim Dubrovnika na ovom krstarenju posjetit ćete obližnji otočić Šipan, Elefatsko otočje, Lopud i Koločep, poluotok Pelješac, otok Korčulu i Hvar, te Nacionalni Park Mljet. Nacionalni parkovi i kultura - krstarenje je koje odabiru mnogi od naših gostiju, a ako i Vi odaberete upravo ovo krstarenja posjetit ćete grad cara Dioklecijana - Split, UNESCO-vo grad spomenik kulture Trogir, Nacionalne Parkove Krku i Kornatsko otočje, drevni grad Zadar gdje obavezno posjetite crkvu Sv. Donata i jedinstvene u Svijetu Morske orgulje, Šibenik, Primošten i Skradin...

Land&Cruise krstarenja kombinacija su plovidbe brodom i odmora na kopnu kao što je grad Zagreb, a prosječno traju oko 10 dana.

Za sve one avanturističkog duha u ponudi imamo Biciklističke i Planinarske rute krstarenja. Neke od biciklističkih i planinskih ruta ne zahtijevaju veliku fizičku spremnost. Pa tako za one srednje i zlatne životne dobi u ponudi imamo bicikle s motorom kako bi lakše podnijeli fizičke napore tijekom putovanja. Biciklistička i planinarska krstarenja vođena su profesionalnim vodičima, a preporučuje se da sa sobom ponesete opremu za vožnju bicikli i planinarenje (odgovarajuća obuća za planinarenje, ruksak, dodatna odjeća, zaštita od kiše/sunca) dok su teleskopski štapovi za planinarenje obično su uključeni u cijenu krstarenja.

Ako ste mladi i znatiželjni naša kategorija krstarenja Mlad & Znatiželjan idealan je odabir za Vaš odmor. Ovu kategoriju krstarenja Hrvatskom obilježavaju krstarenja koja posjećuju Party destinacije na Jadranu, zatim krstarenja koja iziskuju veću fizičku spremnost koju mladi ljudi mogu podnjeti kao što su rute Krstarenje Otoci Kvarnera (KL_1) i ostala krstarenja s rutama koji uključuju veću aktivnost i vožnju biciklom.

Izbjegnite gužvu pretrpanih kruzera i odaberite intimnu atmosferu guleta za svoj odmor u Hrvatskoj.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2021