Krstarenja Hrvatskom, sezona 2024. - moderni mali luksuzni brodovi

Rezervirajte krstarenje u Hrvatskoj s Adriagateom 2024. godine.

Rezervirajte krstarenje od 8 dana / 7 noćenja s polaskom svake subote iz svih većih luka u Hrvatskoj poput Splita, Dubrovnika, Trogira, Opatije, Rijeke i Zadra. Istražite najljepša mjesta i gradove na hrvatskoj obali i njezinim brojnim otocima.Odaberite vrstu krstarenja koja najbolje odgovara vašim željama ili očekivanjima i iskoristite naše najbolje trenutne ponude iz naše kategorije Posebne ponude.

Naša krstarenja malim brodovima nude savršenu kombinaciju kupanja, opuštanja i istraživanja uz različite vođene ture i brojne dodatne usluge uključene u mnoge naše programe krstarenja.  Možete rezervirati povratne rute ili jednosmjerne rute, a vrsta krstarenja se također može razlikovati.

Provedite odmor na drvenom jedrenjaku ili modernom luksuznom brodu krstareći Jadranom i upoznajte hrvatske top destinacije. Hrvatska obala i otoci će, zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti, učiniti Vaše krstarenje nezaboravnim.

Za sva pitanja i informacije koje vam mogu zatrebati kontaktirajte nas na info@adriagate.com ili telefonom na +385 21 271870.

Najčešće postavljena pitanja u vezi krstarenja možete pronači u našoj sekciji Često postavljena pitanja

Preporuka

Luka: Split, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Specijalne pogodnosti i ponude,Dubrovnik krstarenja 2024,Krstarenja za grupe teambuilding,Obiteljska krstarenja, Trajanje: 7 dana, Detaljno
Luka: Trogir, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Dubrovnik krstarenja 2024,Obiteljska krstarenja, Trajanje: 7 dana, Detaljno
Luka: Rijeka, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Delux, Trajanje: 7 dana, Detaljno
Luka: Opatija, Tipovi Krstarenja: Priroda & Kultura,Krstarenja za grupe teambuilding,Obiteljska krstarenja, Trajanje: 7 dana, Detaljno

Naša ponuda uključuje nekoliko različitih ruta i kategorija krstarenja u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Također, krstarenja se protežu kroz tri glavne Hrvatske regije, kao što su krstarenja u Dalmaciji, krstarenja u Kvarneru i krstarenja u Istri. Odaberite krstarenje koje najbolje odgovara Vama, Vašoj obitelji i prijateljima i provedite odmor razgledajući ljepote Jadranske obale ili jednostavno uživajte opuštajući se na palubi guleta. Kaže se da je posjet Hrvatskoj kao da ste se vratili nekoliko stoljeća u prošlost, odaberite jednu od naših kategorija krstarenja i uvjerite se sami.

Top kategorije krstarenja u Hrvatskoj

Iz naše ponude izdvajamo različite kategorije krstarenja Hrvatskom kako bi pronašli upravo ono krstarenje koji odgovara Vašim željama i potrebama. Pa tako iz naše ponude možete pod krstarenja Priroda & Kultura istražiti sve prirode ljepote i kulturna blaga koje nudi Hrvatska krstareći na jednom od autentičnih drvenih jedrenjaka. Krstarenje Ljepote juga Hrvatske (KL_2) odvesti će Vas u prošlost i ispričati priču o drevnim zidinama grada Dubrovnika. A osim Dubrovnika na ovom krstarenju posjetit ćete obližnji otočić Šipan, Elefatsko otočje, Lopud i Koločep, poluotok Pelješac, otok Korčulu i Hvar, te Nacionalni Park Mljet. Nacionalni parkovi i kultura - krstarenje je koje odabiru mnogi od naših gostiju, a ako i Vi odaberete upravo ovo krstarenja posjetit ćete grad cara Dioklecijana - Split, UNESCO-vo grad spomenik kulture Trogir, Nacionalne Parkove Krku i Kornatsko otočje, drevni grad Zadar gdje obavezno posjetite crkvu Sv. Donata i jedinstvene u Svijetu Morske orgulje, Šibenik, Primošten i Skradin...

Land&Cruise krstarenja kombinacija su plovidbe brodom i odmora na kopnu kao što je grad Zagreb, a prosječno traju oko 10 dana.

Za sve one avanturističkog duha u ponudi imamo Biciklističke i Planinarske rute krstarenja. Neke od biciklističkih i planinskih ruta ne zahtijevaju veliku fizičku spremnost. Pa tako za one srednje i zlatne životne dobi u ponudi imamo bicikle s motorom kako bi lakše podnijeli fizičke napore tijekom putovanja. Biciklistička i planinarska krstarenja vođena su profesionalnim vodičima, a preporučuje se da sa sobom ponesete opremu za vožnju bicikli i planinarenje (odgovarajuća obuća za planinarenje, ruksak, dodatna odjeća, zaštita od kiše/sunca) dok su teleskopski štapovi za planinarenje obično su uključeni u cijenu krstarenja.

Ako ste mladi i znatiželjni naša kategorija krstarenja Mlad & Znatiželjan idealan je odabir za Vaš odmor. Ovu kategoriju krstarenja Hrvatskom obilježavaju krstarenja koja posjećuju Party destinacije na Jadranu, zatim krstarenja koja iziskuju veću fizičku spremnost koju mladi ljudi mogu podnjeti kao što su rute Krstarenje Otoci Kvarnera (KL_1) i ostala krstarenja s rutama koji uključuju veću aktivnost i vožnju biciklom.

Izbjegnite gužvu pretrpanih kruzera i odaberite intimnu atmosferu guleta za svoj odmor u Hrvatskoj.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023