Horvátországi hajótúrák 2020

Több  Bezár 

Ajánlatunk

Kikötő: Split, Típus szerint: Természet & Kultúra,Különleges hajótúrák, Időtartam: 7 nap, Részletes
Kikötő: Rijeka, Típus szerint: Természet & Kultúra, Időtartam: 7 nap, Részletes
Kikötő: Trogir, Típus szerint: Természet & Kultúra, Időtartam: 7 nap, Részletes
Kikötő: Dubrovnik, Típus szerint: Természet & Kultúra,Exluzív események,Különleges hajótúrák, Időtartam: 7 nap, Részletes

Top kategóriás hajós körutazások Horvátországban

Kínálatunkban olyan hajós körutazásokat állítottunk össze, amelyek biztos hogy elnyerik tetszését és megfelelnek elképzeléseinek.

„Természet és kultúra” hajótúránkat a természet és a kultúra szerelmeseinek ajánljuk. Horvátország természeti és kulturális látnivalóit egy autentikus fa vitorlással utazva ismerheti meg. Hajós körutazás Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2) bemutató hajótúránk segítségével vissza fordíthatjuk a történelem kerekét és megismerhetjük a város történetét. Dubrovnik mellett ez a hajótúra Sipan, Elefatsko, Lopud, és Kolocep szigeteket, a Peljesac-félszigetet, Korcula és Hvar szigeteket és a Mljet Nemzeti Parkot érinti.

„Nemzeti parkok és kultúra” (KL_4) az egyik legkedveltebb hajótúránk, akik ezt választják, azok a világörökségként nyilvánított Dioclecianus palotát Splitben, Trogirt, a Krk Nemzeti Parkot, a Kornati-szigeteket vagy Zadart nézhetik meg, ahol ne hagyja ki a Szt Donát templom megtekintését vagy a híres tengeri orgona játékának meghallgatását. A túra érinti még Sibenik Primosten és Skradin városokat is.

„Land & Cruis” hajótúránk ideális azoknak akik a hajózást szárazföldi programmal szeretnénk kombinálni, mint például Zágrábbal, ez a túra általában akár 10 napig is eltarthat.

A kalandot kedvelőinek kínálatunkból a kerékpározással és kirándulással kombinálható hajótúráinkat ajánljuk, melyek nem kívánnak nagyobb fizikai erőnlétet. Az idősebbek kerékpár helyett motort is igényelhetnek. Ezek vezetett túrák. Javasoljuk, hogy a kiránduláshoz és a kerékpározáshoz hozzon magával megfelelő felszerelést. (a kiránduláshoz megfelelő ruházatot;lábbelit, hátizsákot, extra ruházatot eső és napsütés ellen stb.) (teleszkópos túrabot használata benne van az árban)

A fiataloknak „Fiatal és kíváncsi” hajótúránkat ajánljuk. Ez a túra az Adriai-tenger „party” helyeit érinti, illetve olyan túrákhoz is kapcsolódhatnak, melyek nagyobb fizikai erőnlétet igényelnek, mint például a „Hajós körutazás A Kvarner-öböl szigetei (KL_1)” 4-5 napos túrák Opatijából.

Válasszon intim hangulatú, kisebb hajót horvátországi nyaralásához kínálatunkból!


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!