Horvátországi hajótúrák 2024

Hajótúrák; jachtok, vitorlások Horvátországban

Ha belekóstolna a tengeri élet új ízébe, élvezni szeretné egy hajóút minden pillanatát, akkor a tengerparti nyaralások kissé helyhez kötött, kényelmes világa mellett változatos és egyben izgalmas aktív pihenési formát is ajánlunk; hajós körutazásaink, tengeri túráink sok esetben a luxust sem nélkülözve páratlan élményt nyújtanak.

A változatos tengerpartok és a szigetek természeti szépségei teszik nyaralását felejthetetlen élménnyé. Kerülje a tömeget és a zsúfolt tengerjárókat, válasszon meghitt hangulatú, akár fából épült vitorlást és nyaraljon az Adrián, hajózza be Horvátország vagy akár Montenegró legkedveltebb desztinációit.

Válasszon Önnek és családjának, barátainak  leginkább megfelelő útvonalat az alábbiak közül  és gyönyörködjön az Adria szépségében! 

Ha bármilyen kérdése van, vagy bármilyen információra van szüksége, forduljon hozzánk az info@adriagate.com e-mail címen vagy a +385 21 271870 telefonszámon, whatsap +385916230353.
This part of the page relies no cookies that you choose to disable.
Fotómelléklet
Ha belekóstolna a tengeri élet új ízébe, élvezni szeretné egy hajóút minden pillanatát, akkor a tengerparti nyaralások kissé helyhez kötött

Ajánlatunk

Kikötő: Split, Típus szerint: Természet & Kultúra,Különleges hajótúrák,Dubrovnik hajókázás 2024,Csoportos vagy csapatépítési hajóutak,Családi körutak, Időtartam: 7 nap, Részletes
Kikötő: Trogir, Típus szerint: Természet & Kultúra,Különleges hajótúrák,Dubrovnik hajókázás 2024,Családi körutak, Időtartam: 7 nap, Részletes
Kikötő: Rijeka, Típus szerint: Természet & Kultúra,Exluzív események,Különleges hajótúrák, Időtartam: 7 nap, Részletes
Kikötő: Opatija, Típus szerint: Természet & Kultúra,Különleges hajótúrák,Csoportos vagy csapatépítési hajóutak,Családi körutak, Időtartam: 7 nap, Részletes

Kínálatunkban számos különböző horvátországi és montenegrói hajóút és hajóút kategória található. Válassza ki azt a hajóutat, mely a legjobban megfelel az ön és családja vagy barátai számára, töltse az üdülését a gyönyörű Adriai-tengerpart felfedezésével, vagy csak egyszerűen relaxáljon és napozzon a fedélzeten. Kerülje el a zsúfolt, nagy hajókat, és válasszon ki egy olyat a horvátországi hajózásához, mely bensőségesebb hangulatot kínál. Horvátország gyönyörű tájakkal, és rengeteg történelmi emlékkel, kulturális látnivalóval rendelkezik, így hát válasszon ki egyet hajós körutazásaink közül, és nézze meg mindezt a saját szemeivel.

Tekintse meg a különböző horvátországi hajóút kategóriáink kínálatát, és találja meg azt, amelyik a legjobban megfelel az igényeinek és elvárásainak. Nature & Culture Croatia (Természet és Kultúra Horvátország) hajóút kategóriánk lehetővé teszi az ön számára, hogy felfedezhesse a Horvátország által kínált természeti szépségeket és kulturális kincseket. Válasszon a különböző kategóriájú hajók közül, melyek között mindenféle típust megtalál a hagyományos fa hajóktól a legmagasabb minőségű, modern deluxe superior hajókig. Legnépszerűbb indulási kikötőink Split, Dubrovnik és Rijeka.

Fedezze fel a legszebb helyeket az Adrián hajózva

Elsőként a legnépszerűbb hajós körutunkat mutatjuk be, ez pedig a Cruise Southern explorer (KL_2) (Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit). Ez a fantasztikus körút Közép- és Dél-Dalmácia legszebb helyei közül néhányat vesz útba. A hajóút visszarepíti önt a múltba, és felfedi önnek Dubrovnik régi városfalának történetét. Dubrovnikon kívül a hajóút ellátogat a környező szigetekhez, Sipanhoz, Lopudhoz és Kolocephez, melyet követően a Peljesac-félsziget a következő úti cél, majd pedig Korčula-, Hvar- és Mljet-sziget következnek, Mljet lélegzetelállító Nemzeti Parkjával. Ha ezt a hajóutat választja, akkor a Diokleciánusz római császár által alapított Split városát is felfedezheti, annak 1700 éves palotájával, mely az egyike az UNESCO védelme alatt álló, a Világörökségek listáján szereplő épületeknek.

Ha jobban kedveli az Adria északibb részeit, akkor válassza a Cruise Kvarner Islands to Kornati National Park (R1)(A Kvarner-öböltől a Kornati Nemzeti Parkig)hajóutat, rijekai indulással, mely tökéles választás, mivel összekapcsolja a csodálatos Kornati Nemzeti Parkba és a Zadari-szigetcsoporthoz való látogatást, mely során ellátogat a Kvarner-régió legszebb szigeteinek és helyeinek némelyikéhez, mint amilyen például Krk, Rab és Cres.

A Splitből induló, különleges Deluxe Cruise hajóutunkat, a Dalmatian Paradise cruise-t (Luxus-a-tengeren) azoknak ajánljuk, akik egy fenséges üdülést szeretnének átélni egy a lehető legmagasabb kategóriájú kis hajón, élvezve a kényelmet, melyet ezek a pazarul tervezett hajók kínálnak.

Amennyiben azonban inkább aktív pihenésre vágyna, tekintse meg Active Cruises (Aktív hajóutak) útvonalainkat. Ez a hajóút kategória egy nagyszerű kombinációt nyújt, a biciklis útvonalaktól, melyek útba ejtik az Adria legszebb helyeinek néhányát, egészen a nyugodtabb Active&Capuccino programokig. A kerékpáros és túrázó hajóutak profi vezetőkkel zajlanak, és javasoljuk, hogy ezekre az utakra hozzon a biciklizéshez és a túrázáshoz megfelelő öltözéket (megfelelő túrabakancs, hátizsák, ruha, nap- és eső elleni védelem), míg a teleszkópos túrabotok használata általában benne van az árban. E kategóriánk legnépszerűbb hajóútja a Splitből induló Dalmatian Cycling Fedezze fel kerékpárral Közép-és Dél-Dalmáciát hajóút.

Végül, de nem utolsósorban a Land&Cruise (Szárazföldön és vizen) kategóriánk lehetőséget nyújt az ön számára arra, hogy élete kalandjára induljon, mely kombinálja a szárazföld felfedezését a gondosan megtervezett hajózással. Látogassa meg a Balkán régió legszebb városainak és nemzeti parkjainak néhányát, mint például Horvátország fővárosát, Zágrábot és a Plitvice Nemzeti Parkot, minőségi szállodákban történő elszállásolással az éjszakákra. Az idegenvezetők által vezetett programok több nyelven elérhetőek, és mindezek mellett egy gondosan megtervezett hajóút is a kihagyhatatlan részét képezi ezeknek a programoknak.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024