Hajós körutazás Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)

Kikötő: Split      
From 123333,33 Ft -tól személyenként
Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)

még több fotó

Bezár

  • Share
INFORMÁCIÓ
Útvonal leírás: 

Az egyik legnépszerűbb hajós körutazásunk, amelynek során 7 felejthetetlen napon át élvezheti a hajózást az Adriai-tenger déli részén, egyik szigettől a másikig.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- Félpanziós ellátás (reggeli és ebéd)
- 1 l víz személyenként / nap
- a Premium kategóriájú hajókon:
 1 városnézés idegenvezetővel;
a Kapitány által nyújtott vacsora (választható hal- vagy húsmenüvel - a hajó ételspecialitását kínálják);
napi kabinszolgáltatás;
a hét közepén újabb, tiszta törölköző és ágyneműszett.


VÁLASZTHATÓ PROGRAMOK:
- Raftingtúra a Cetina-folyó kanyonjában
- egy nemzeti park meglátogatása – a belépőjegy ára 10-15 EUR / fő között van, az adott parktól és a dátumtól függően
- A Srđ-domb meglátogatása Dubrovnikban, drótkötélpályán
- Városlátogatás, angol nyelvű idegenvezetéssel a következő városokban: Split, Hvar, Korčula, Dubrovnik
- Borkóstoló Korčulában
- Falusi vacsora Korčulában

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:
- KÖTELEZŐEN FIZETENDŐ: IDEGENFORGALMI ADÓ ÉS KIKÖTŐI ILLETÉK – (helyszínen fizetendő): 40 EUR / fő / hét.  
- Parkolóhely: 10-15 EUR / nap ellenében megoldható (Split)
- Az italfogyasztást az ár nem tartalmazza
- A vendég nevének vagy a foglalási dátumnak a megváltoztatása – 20 EUR / fő ellenében történhet (és csak akkor lehetséges, ha a módosítási igény legalább 30 nappal az indulási időpont előtt érkezik, ezt követően már a lemondási záradék kerül alkalmazásra)

Az útvonal rövid leírása: Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Trstenik - Korčula - Hvar - (Bol) Split
Departure day: Saturday
Napok száma: 8 nap / 7 éjszaka
Check-in: 11:00 - 12:00 h
Check-out: 09:00 h
Legtöbbször foglalt: Igen
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Pets on board the ship: Not allowed
Parking possibilities: lekérésre elérhető 7-8 € nap díj ellenében, fizetés a helyszínen, készpénzben
Service included according to the chosen ship category: 

STANDARD category ships: Cabins with washbasin and bunk beds. Shared showers/toilettes, air-conditioned salon, cabins have no A/C. Included services: Continental breakfasts, three course lunches.

SUPERIOR category ships: Cabins with private shower/toilet, mostly bunk beds, air-conditioned salon. Included services: Continental breakfasts, three course lunches.

PREMIUM category ships: Included services: buffet breakfasts, three course lunches, Captain’s dinner, English speaking tour manager on board, guided tour of Dubrovnik, daily cabin service, mid-week fresh set of towels and bed linen, luggage handling, olive oil and wine tasting on board, afternoon tea and coffee.

PREMIUM SUPERIOR category ships: Included services: Buffet breakfasts, three course lunches, Captain’s dinner, English speaking tour manager on board, three guided tours (Dubrovnik, Korčula, Hvar), daily cabin service, mid-week fresh set of towels and bed linen, luggage handling, olive oil and wine tasting on board, afternoon tea and coffee.

ÁR
A helyszínen kötelezően fizetendő: Tourist tax and port fees - 40,00 EUR per person
Not included in the price: alcoholic and non alcoholic beverages, gratuities, sightseeing/excursions outside the itinerary, extras or personal expenses
GYERMEK KEDVEZMÉNY
1 adult + 1 child under 10 years of age in a double or twin cabin: 50% discount only for the child
REDUCTIONS AND SURCHARGES
Reduction for the 3rd person when booking a triple cabin for 3 adults: 30% reduction
Surcharge for double or twin cabin for single use: 50 % surcharge
Reduction calculation info: Reductions are calculated through discounts after the booking is carried out
PAYMENT AND CANCELLATION CONDITIONS
Payment conditions: 50% now and 50% balance 45 days prior to the scheduled departure date OR payment in full at the time of the booking.
cancellation conditions: From the day of confirmation up till 30 days prior to arrival – advance payment (EUR 150 per person) - non-refundable
29-22 days – 25% of the remaining balance
21-15 days – 50% of the remaining balance
14-0 days – 100% fee
Útvonal leírás
1. nap (Szombat) Split - Makarska

Indulás Split kikötőjéből, szombaton 13:00-kor. Ebéd után a dalmát tengerpart mentén lehajózunk a Makarskai-riviéra területére. A délutánt úszással és fürdéssel töltjük a riviéra valamelyik gyönyörű strandján. Akik kalandra vágynak, csatlakozhatnak hozzánk a "white water rafting" túránkra a Cetina-folyón, ahonnan estefelé térünk vissza a Makarskában horgonyzó hajóhoz. Az éjszakát a kikötőben töltjük Makarskában, mely a horvát tengerpart egyik legszebb üdülőhelye. Makarska utcáin sétálgatva rengeteg templomot és egyéb építészeti és kulturális látnivalót tekinthet meg. 


2. nap (Vasárnap) Makarska – Mljet

Kora reggel kihajózunk Mljet felé. Az első megállónk a Peljesac-félszigetnél lesz, egy frissítő úszás erejéig. Az egész délután szabad, így lehetősége lesz megtekinteni a Mljet Nemzeti park sós tavait, élvezni a napozást és a tengert ezen a békés szigeten. A Nemzeti Parkban, a nagy tó közepén megtekinthet egy régi templomot és apátságot, vagy csak egyszerűen körbeutazhatja a nemzeti parkot egy kis csónakkal. Az éjszakát Polaca/Pomena kikötőjében töltjük.


3. nap (Hétfő) Mljet – Dubrovnik

Reggeli után elindulunk Dubrovnikba, ami e körutazás csúcspontja. Útközben azért lesz idő egy rövid úszásra is. Élvezze a természet gyönyörű látványát a hajózás során a "Földi Mennyország" felé - ahogy a híres író, George Bernard Shaw nevezte a várost. A délutáni órákban érkezünk meg Dubrovnikba, ahol lehetősége lesz egyénileg felfedezni a várost, vagy pedig először csatlakozni az általunk szervezett városnézéshez, angol nyelvű idegenvezetéssel, melyet követően - választható programként - drótkötélpályán felmehet a Srđ-dombra is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az óvárosra. Sétáljon keresztül a Stradunon, mely egyszerre utca és tér, egy sétány a városfalakon belül. A lelkesebb látogatóknak javasoljuk, hogy sétáljanak végig az 1.940 m hosszú városfalak tetején is! Az éjszakát e varázslatos város kikötőjében töltjük.


4. nap (Kedd) Dubrovnik – Šipan/Trstenik

A reggeli időszakban szabadprogram van, így felfedezheti magának Dubrovnikot. Ismerje meg a település történelmét a számos emlékmű, utcácska, templomok, stb. megtekintése során. Dél körül elhagyjuk ezt a varázslatos várost, és folytatjuk utunkat a Šipan-sziget vagy pedig a Pelješac-félszigeten található városka, Trstenik felé, ahol a délutáni órákban lehetőség nyílik az úszásra, és ahol az éjszakát is töltjük majd.


5. nap (Szerda) Šipan/Trstenik – Korčula

Reggeli után elindulunk Korčula felé, mely Marco Polo születési helye. Az ebédet a hajón kültjük el, Lumbarda előtt (Korčula része). Késő délután érkezünk meg Korčulába, és az éjszakát a kikötőben töltjük. Ezen a szigeten több legendát, mesét és látnivalót találhat, mint bárhol máshol. Ismerje meg a városfalak történetét, melyeket több, mint 200 éven át építettek.


6. nap (Csütörtök) Korčula – Hvar

Kora reggel kihajózunk a Pakleni-szigetek felé, ahol megebédelünk, és úszásra is lesz lehetőség. Ebéd után elindulunk Hvar felé. Hvar-sziget az Adria leghosszabb szigete. Itt megtekintheti a reneszánsz katedrálist az eredeti tornyával, valamint itt található Európa legrégibb népszínháza is, melyet 1612-ben alapítottak. Hvar városa a szórakozási lehetőségek széles tárházát kínálja, rengeteg étterem, bár és kávézó található itt, melyek késő éjszakáig nyitva tartanak.


7. nap (Péntek) Hvar (Bol) - Split

A következő megállónk Brač szigete. Az enapi úszást a leghíresebb dalmáciai strandon, a Bol mellett lévő Zlatni Raton (Aranyszarv strand) tervezzük. (A föveny csúcsa hol az egyik, hol a másik irányba mutat, ahogy a szél és a hullámok folyamatosan változtatják annak formáját.) Bol egy tipikus halásztelepülés, amely egy népszerű üdülőhellyé vált. Ebéd után visszaindulunk Splitbe, ahol az utolsó éjszakát is töltjük. Split felé tartva még megállunk egyet úszni, Brač-sziget valamelyik öblében. Késő délután érkezünk meg Splitbe. Élvezze a Spliti-riviéra látványát, Split felé haladva. Splitben lehetősége lesz csatlakozni az általunk szervezett városnézéshez, angol nyelvű idegenvezetéssel. Split egy nagy város, mely UNESCO védelem alatt áll, így nemcsak a horvátoké, hanem egyben az Öné is, mivel a Világörökség része. A városban rengeteg római kori műemlék található, amelyek közüll a legérdekesebb és legkülönlegesebb a Diokleciánusz palota.


8. nap (Szombat) Split

Egy korai reggelit követően búcsút veszünk a legénységtől és új barátainktól!


Ellenőrizze a foglaltságot és az árakat

Premium (ensuite+air conditioning)
április - Indulás
2020. 04. 11.
7
Split
216666,67 Ft
Részletes
2020. 04. 18.
7
Split
216666,67 Ft
Részletes
2020. 04. 25.
7
Split
216666,67 Ft
Részletes
május - Indulás
2020. 05. 02.
7
Split
238333,33 Ft
Részletes
2020. 05. 09.
7
Split
238333,33 Ft
Részletes
2020. 05. 16.
7
Split
238333,33 Ft
Részletes
2020. 05. 23.
7
Split
238333,33 Ft
Részletes
2020. 05. 30.
7
Split
258333,33 Ft
Részletes
június - Indulás
2020. 06. 06.
7
Split
258333,33 Ft
Részletes
2020. 06. 13.
7
Split
288333,33 Ft
Részletes
2020. 06. 20.
7
Split
308333,33 Ft
Részletes
2020. 06. 27.
7
Split
320000 Ft
Részletes
július - Indulás
2020. 07. 04.
7
Split
320000 Ft
Részletes
2020. 07. 18.
7
Split
296666,67 Ft
Részletes
2020. 07. 25.
7
Split
320000 Ft
Részletes
augusztus - Indulás
2020. 08. 01.
7
Split
320000 Ft
Részletes
2020. 08. 08.
7
Split
320000 Ft
Részletes
2020. 08. 15.
7
Split
308333,33 Ft
Részletes
2020. 08. 29.
7
Split
288333,33 Ft
Részletes
szeptember - Indulás
2020. 09. 05.
7
Split
268333,33 Ft
Részletes
2020. 09. 12.
7
Split
288333,33 Ft
Részletes
2020. 09. 26.
7
Split
216666,67 Ft
Részletes
október - Indulás
2020. 10. 03.
7
Split
216666,67 Ft
Részletes
2020. 10. 10.
7
Split
216666,67 Ft
Részletes
Superior (ensuite bathroom)
április - Indulás
2020. 04. 11.
7
Split
141666,67 Ft
Részletes
2020. 04. 18.
7
Split
141666,67 Ft
Részletes
2020. 04. 25.
7
Split
141666,67 Ft
Részletes
május - Indulás
2020. 05. 09.
7
Split
160000 Ft
Részletes
2020. 05. 16.
7
Split
160000 Ft
Részletes
2020. 05. 23.
7
Split
160000 Ft
Részletes
június - Indulás
2020. 06. 06.
7
Split
170000 Ft
Részletes
2020. 06. 20.
7
Split
223333,33 Ft
Részletes
2020. 06. 27.
7
Split
250000 Ft
Részletes
július - Indulás
2020. 07. 25.
7
Split
233333,33 Ft
Részletes
augusztus - Indulás
2020. 08. 01.
7
Split
233333,33 Ft
Részletes
2020. 08. 08.
7
Split
233333,33 Ft
Részletes
2020. 08. 15.
7
Split
223333,33 Ft
Részletes
2020. 08. 29.
7
Split
205000 Ft
Részletes
szeptember - Indulás
2020. 09. 05.
7
Split
205000 Ft
Részletes
2020. 09. 12.
7
Split
205000 Ft