Hajós körutazás Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)

Kikötő: Split      
From 127293,58 Ft -tól személyenként
Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)Fedezze fel a Dél-Adria szépségeit (KL_2)

még több fotó

Bezár

 • Share
INFORMÁCIÓ
Útvonal leírás: 

Az egyik legnépszerűbb hajós körutazásunk, amelynek során 7 felejthetetlen napon át élvezheti a hajózást az Adriai-tenger déli részén, egyik szigettől a másikig.

AZ ÁR TARTALMAZZA:
- Félpanziós ellátás (reggeli és ebéd)
- 1 l víz személyenként / nap
- a Premium kategóriájú hajókon:
 1 városnézés idegenvezetővel;
a Kapitány által nyújtott vacsora (választható hal- vagy húsmenüvel - a hajó ételspecialitását kínálják);
napi kabinszolgáltatás;
a hét közepén újabb, tiszta törölköző és ágyneműszett.


VÁLASZTHATÓ PROGRAMOK:
- Raftingtúra a Cetina-folyó kanyonjában
- egy nemzeti park meglátogatása – a belépőjegy ára 10-15 EUR / fő között van, az adott parktól és a dátumtól függően
- A Srđ-domb meglátogatása Dubrovnikban, drótkötélpályán
- Városlátogatás, angol nyelvű idegenvezetéssel a következő városokban: Split, Hvar, Korčula, Dubrovnik
- Borkóstoló Korčulában
- Falusi vacsora Korčulában

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:
- KÖTELEZŐEN FIZETENDŐ: IDEGENFORGALMI ADÓ ÉS KIKÖTŐI ILLETÉK – (helyszínen fizetendő): 40 EUR / fő / hét.  
- Parkolóhely: 10-15 EUR / nap ellenében megoldható (Split)
- Az italfogyasztást az ár nem tartalmazza
- A vendég nevének vagy a foglalási dátumnak a megváltoztatása – 20 EUR / fő ellenében történhet (és csak akkor lehetséges, ha a módosítási igény legalább 30 nappal az indulási időpont előtt érkezik, ezt követően már a lemondási záradék kerül alkalmazásra)

Az útvonal rövid leírása: Split - Makarska - Mljet - Dubrovnik - Trstenik - Korčula - Hvar - (Bol) Split
Departure day: Saturday
Napok száma: 8 nap / 7 éjszaka
Check-in: 11:00 - 12:00 h
Check-out: 09:00 h
Legtöbbször foglalt: Igen
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Pets on board the ship: Not allowed
Parking possibilities: lekérésre elérhető 7-8 € nap díj ellenében, fizetés a helyszínen, készpénzben
Service included according to the chosen ship category: 

STANDARD category ships: Cabins with washbasin and bunk beds. Shared showers/toilettes, air-conditioned salon, cabins have no A/C. Included services: Continental breakfasts, three course lunches.

SUPERIOR category ships: Cabins with private shower/toilet, mostly bunk beds, air-conditioned salon. Included services: Continental breakfasts, three course lunches.

PREMIUM category ships: Included services: buffet breakfasts, three course lunches, Captain’s dinner, English speaking tour manager on board, guided tour of Dubrovnik, daily cabin service, mid-week fresh set of towels and bed linen, luggage handling, olive oil and wine tasting on board, afternoon tea and coffee.

PREMIUM SUPERIOR category ships: Included services: Buffet breakfasts, three course lunches, Captain’s dinner, English speaking tour manager on board, three guided tours (Dubrovnik, Korčula, Hvar), daily cabin service, mid-week fresh set of towels and bed linen, luggage handling, olive oil and wine tasting on board, afternoon tea and coffee.

KÜLÖNLEGES, 40%-OS KEDVEZMÉNY: Használja ki különleges kedvezményünket, mely akár 40%-os is lehet, és foglaljon helyet a legnépszerűbb hajóútjaink valamelyikére, a lent felsorolt kikötőkből indulással. A kedvezmény megtekintéséhez nyissa meg a külön az ebből a célból létrehozott hajó kategóriánkat, válassza ki a kívánt indulási dátumot, és a kedvezmény rögtön látható lesz
ÁR
A helyszínen kötelezően fizetendő: Tourist tax and port fees - 40,00 EUR per person
Not included in the price: alcoholic and non alcoholic beverages, gratuities, sightseeing/excursions outside the itinerary, extras or personal expenses
GYERMEK KEDVEZMÉNY
1 adult + 1 child under 10 years of age in a double or twin cabin: 50% discount only for the child
REDUCTIONS AND SURCHARGES
Reduction for the 3rd person when booking a triple cabin for 3 adults: 30% reduction
PAYMENT AND CANCELLATION CONDITIONS
Payment conditions: 50% now and 50% balance 45 days prior to the scheduled departure date OR payment in full at the time of the booking.
Cancellation conditions: Cruise cancellation conditions for 2020 departures have been modified due to the Coronavirus outbreak. According to the newly introduced regulations all new and existing bookings can be cancelled up to 14 days prior to the scheduled departure whereby 150,00 eur per person is withheld for existing bookings or 50,00 eur per person for any upcoming bookings for 2020 made from 16th of March onwards.
Útvonal leírás
1. nap (Szombat) Split - Makarska

Indulás Split kikötőjéből, szombaton 13:00-kor. Ebéd után a dalmát tengerpart mentén lehajózunk a Makarskai-riviéra területére. A délutánt úszással és fürdéssel töltjük a riviéra valamelyik gyönyörű strandján. Akik kalandra vágynak, csatlakozhatnak hozzánk a "white water rafting" túránkra a Cetina-folyón, ahonnan estefelé térünk vissza a Makarskában horgonyzó hajóhoz. Az éjszakát a kikötőben töltjük Makarskában, mely a horvát tengerpart egyik legszebb üdülőhelye. Makarska utcáin sétálgatva rengeteg templomot és egyéb építészeti és kulturális látnivalót tekinthet meg. 


2. nap (Vasárnap) Makarska – Mljet

Kora reggel kihajózunk Mljet felé. Az első megállónk a Peljesac-félszigetnél lesz, egy frissítő úszás erejéig. Az egész délután szabad, így lehetősége lesz megtekinteni a Mljet Nemzeti park sós tavait, élvezni a napozást és a tengert ezen a békés szigeten. A Nemzeti Parkban, a nagy tó közepén megtekinthet egy régi templomot és apátságot, vagy csak egyszerűen körbeutazhatja a nemzeti parkot egy kis csónakkal. Az éjszakát Polaca/Pomena kikötőjében töltjük.


3. nap (Hétfő) Mljet – Dubrovnik

Reggeli után elindulunk Dubrovnikba, ami e körutazás csúcspontja. Útközben azért lesz idő egy rövid úszásra is. Élvezze a természet gyönyörű látványát a hajózás során a "Földi Mennyország" felé - ahogy a híres író, George Bernard Shaw nevezte a várost. A délutáni órákban érkezünk meg Dubrovnikba, ahol lehetősége lesz egyénileg felfedezni a várost, vagy pedig először csatlakozni az általunk szervezett városnézéshez, angol nyelvű idegenvezetéssel, melyet követően - választható programként - drótkötélpályán felmehet a Srđ-dombra is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az óvárosra. Sétáljon keresztül a Stradunon, mely egyszerre utca és tér, egy sétány a városfalakon belül. A lelkesebb látogatóknak javasoljuk, hogy sétáljanak végig az 1.940 m hosszú városfalak tetején is! Az éjszakát e varázslatos város kikötőjében töltjük.


4. nap (Kedd) Dubrovnik – Šipan/Trstenik

A reggeli időszakban szabadprogram van, így felfedezheti magának Dubrovnikot. Ismerje meg a település történelmét a számos emlékmű, utcácska, templomok, stb. megtekintése során. Dél körül elhagyjuk ezt a varázslatos várost, és folytatjuk utunkat a Šipan-sziget vagy pedig a Pelješac-félszigeten található városka, Trstenik felé, ahol a délutáni órákban lehetőség nyílik az úszásra, és ahol az éjszakát is töltjük majd.


5. nap (Szerda) Šipan/Trstenik – Korčula

Reggeli után elindulunk Korčula felé, mely Marco Polo születési helye. Az ebédet a hajón kültjük el, Lumbarda előtt (Korčula része). Késő délután érkezünk meg Korčulába, és az éjszakát a kikötőben töltjük. Ezen a szigeten több legendát, mesét és látnivalót találhat, mint bárhol máshol. Ismerje meg a városfalak történetét, melyeket több, mint 200 éven át építettek.


6. nap (Csütörtök) Korčula – Hvar

Kora reggel kihajózunk a Pakleni-szigetek felé, ahol megebédelünk, és úszásra is lesz lehetőség. Ebéd után elindulunk Hvar felé. Hvar-sziget az Adria leghosszabb szigete. Itt megtekintheti a reneszánsz katedrálist az eredeti tornyával, valamint itt található Európa legrégibb népszínháza is, melyet 1612-ben alapítottak. Hvar városa a szórakozási lehetőségek széles tárházát kínálja, rengeteg étterem, bár és kávézó található itt, melyek késő éjszakáig nyitva tartanak.


7. nap (Péntek) Hvar (Bol) - Split

A következő megállónk Brač szigete. Az enapi úszást a leghíresebb dalmáciai strandon, a Bol mellett lévő Zlatni Raton (Aranyszarv strand) tervezzük. (A föveny csúcsa hol az egyik, hol a másik irányba mutat, ahogy a szél és a hullámok folyamatosan változtatják annak formáját.) Bol egy tipikus halásztelepülés, amely egy népszerű üdülőhellyé vált. Ebéd után visszaindulunk Splitbe, ahol az utolsó éjszakát is töltjük. Split felé tartva még megállunk egyet úszni, Brač-sziget valamelyik öblében. Késő délután érkezünk meg Splitbe. Élvezze a Spliti-riviéra látványát, Split felé haladva. Splitben lehetősége lesz csatlakozni az általunk szervezett városnézéshez, angol nyelvű idegenvezetéssel. Split egy nagy város, mely UNESCO védelem alatt áll, így nemcsak a horvátoké, hanem egyben az Öné is, mivel a Világörökség része. A városban rengeteg római kori műemlék található, amelyek közüll a legérdekesebb és legkülönlegesebb a Diokleciánusz palota.


8. nap (Szombat) Split

Egy korai reggelit követően búcsút veszünk a legénységtől és új barátainktól!


Ellenőrizze a foglaltságot és az árakat

MS Katarina Special Cruise Discount
 • Category: Deluxe   |   
 • Kapacitás: 38   |   
 • Kabin 2 személyre: 19   |   
 • Kabinok száma: 19   |   
 • Fő fedélzet: 10 kabinok   |   
 • Alsó fedélzet: 8 kabinok   |   
 • VIP cabins with private balconies: 1 kabin   |   
 • Légkondicionáló : minden kabinban: Igen   |   
 • Saját zuhany/wc: Igen   |   
 • Napozó deck: 200 m2   |   
 • WiFi internet: Igen   |   
 • LCD TV: Igen   |   
 • Jacuzzi: Igen
Több infornmáció
július - Indulás
2020. 07. 29.
7
Split
380275,23 Ft
Részletes
Admiral Special Cruise Discount
 • Category: Deluxe   |   
 • Kapacitás: 39   |   
 • Kabin 2 személyre: 19   |   
 • Kabinok száma: 20   |   
 • Fő fedélzet: 11 kabinok   |   
 • Alsó fedélzet: 8 kabinok   |   
 • Saját zuhany/wc: Igen   |   
 • Napozó deck: 200 m2   |   
 • Napi takarítás ( kabin): Daily cabin cleaning
Több infornmáció
július - Indulás
2020. 07. 11.
7
Split
352752,29 Ft
Részletes
Premium Superior Category Special Discount
 • Category: Premium Superior   |   
 • Légkondicionáló : minden kabinban: Igen   |   
 • WiFi internet: Igen
Több infornmáció
augusztus - Indulás
2020. 08. 22.
7
Split
273944,95 Ft
Részletes
Premium (ensuite+air conditioning)
április - Indulás
2020. 04. 11.
7
Split
213302,75 Ft
Részletes
2020. 04. 18.
7
Split
213302,75 Ft
Részletes
2020. 04. 25.
7
Split
213302,75 Ft
Részletes
május - Indulás
2020. 05. 02.
7
Split
245986,24 Ft
Részletes
2020. 05. 09.
7
Split
245986,24 Ft
Részletes
2020. 05. 16.
7
Split
232224,77 Ft
Részletes
2020. 05. 23.
7
Split
232224,77 Ft
Részletes
2020. 05. 30.
7
Split
244266,06 Ft
Részletes
június - Indulás
2020. 06. 06.
7
Split
244266,06 Ft
Részletes
2020. 06. 13.
7
Split
297591,74 Ft
Részletes
2020. 06. 20.
7
Split
297591,74 Ft
Részletes
2020. 06. 27.
7
Split
306192,66 Ft
Részletes
július - Indulás
2020. 07. 04.
7
Split
330275,23 Ft
Részletes
2020. 07. 25.
7
Split
306192,66 Ft
Részletes
augusztus - Indulás
2020. 08. 01.
7
Split
306192,66 Ft
Részletes
2020. 08. 08.
7
Split
306192,66 Ft
Részletes
2020. 08. 15.
7
Split
297591,74 Ft
Részletes
2020. 08. 29.
7
Split
297585,32 Ft
Részletes
szeptember - Indulás
2020. 09. 12.
7
Split
276949,54 Ft
Részletes
2020. 09. 26.
7
Split
213302,75 Ft
Részletes
október - Indulás
2020. 10. 03.
7
Split
213302,75 Ft
Részletes
2020. 10. 10.
7
Split
213302,75 Ft
Részletes
Standard (shared facilities)
április - Indulás
2020. 04. 11.
7
Split
127293,58 Ft
Részletes
2020. 04. 18.
7
Split
127293,58 Ft
Részletes
2020. 04. 25.
7
Split
127293,58 Ft
Részletes
május - Indulás
2020. 05. 09.
7
Split
142775,23 Ft
Részletes
2020. 05. 16.
7
Split
142775,23 Ft
Részletes
2020. 05. 23.
7
Split
142775,23 Ft
Részletes
június - Indulás
2020. 06. 06.
7
Split
156536,7 Ft
Részletes
2020. 06. 27.
7
Split
209862,39 Ft
Részletes
augusztus - Indulás
2020. 08. 15.
7
Split
196100,92 Ft
Részletes
2020. 08. 29.
7
Split
165137,61 Ft
Részletes
szeptember - Indulás
2020. 09. 05.
7
Split
165137,61 Ft
Részletes
2020. 09. 12.
7
Split
165137,61 Ft
Részletes