Takarítson meg 10%-ot a következő kóddal:

KIZÁRÓLAG SZÁLLÁSFOGLALÁSÁRA ÉRVÉNYES.

AGBEE10
Fennmaradó idő az akció végéig:
NAP
ÓRA
PERC
MÁSODPERC

Miért Adriagate?

rent-a-car
  1. Foglaljon & takarítson meg 150€-t
  2. Nincsen foglalási díj
  3. Pénzvisszatérítési garancia
  4. Fizetés megérkezéskor
  5. Valódi vendég vélemények

1. Foglaljon az Adriagate–on keresztül és takarítson meg akár 150 €

Az Adriagate-on keresztül történő foglalás során rögtön 50-100-150 € értékű ajándék kupont kap, melyet következő évi foglalásakor tud fel használni.

2. Nincsen foglalási díj

Megjegyzés: Fogalalási díj = egyéb adminisztrációs költségek. A megállapított részvételi díj a végső összeg, nem számítunk fel adminisztrációs költséget. Nincsen hozzáadott foglalalási vagy banki átutalás esetén egyéb eljárási költség az Európai Unió tagállamaiból történt foglalás esetén.

3. Pénzvisszatérítési garancia

Kifizette szálláshelyét, de meggondolta magát? Mi vagyunk a helyes választás az Ön számára! Ha a befizetést követő 72 órán belül kiderül (*feltéve, hogy a szálláshely-szolgáltatás igénybevételéig még több mint 31 nap van hátra), hogy valamiért mégsem tudja a lefoglalt szálláshelyet az adott időpontban  igénybe venni vagy csak egyszerűen meggondolta magát, és erről írásban, elektronikus úton vagy faxon tájékoztatja irodánkat,  cégünk garantálja a befizetett összeg visszafizetését. A pénzvisszatérítési garancia egy lemondott foglalás esetén érvényes.

4. Fizetés megérkezéskor

Foglalja le szállását anélkül, hogy előre kifizetné a teljes összeget!  Az Adriagate lehetőséget ad arra, hogy foglaláskor csak az előleget fizesse ki, a fennmaradó összeget elég megérkezéskor. Foglaljon most és könnyítsen a család költségvetésén! Megjegyzés: Az adott szállásadóval  kötött együttműködési szerződés  alapján, irodánk fenntartja a jogot, hogy a kiválasztott szállás esetleg nem esik ezen fizetési ütemezés körébe. (Kivéve azokat az objektumokat, ahol ez nincs feltüntetve.) 

5. Valódi vendég vélemények

Nézze át vendégeink horvátországi nyaralási élményeit, vagy akár irodánkról alkotott személyes véleményüket, hogy könnyebb legyen a megfelelő szállás kiválasztása. A megjelentetett vélményeket, értékeléseket vendégeink a horvátországi nyaralásból hazatérve  önkéntesen küldték vissza számunkra.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024