Horvátországi autentikus szállások

Élje át az igazi mediterrán légkört, és ismerje meg a gazdag történelemmel és hagyományokkal rendelkező, kis tengerparti településeken mesélt meséket. Autentikus szállásaink kínálatából válasszon ki egy érintetlen természetben lévő házat, világítótornyot, kőházat vagy falusi házat. Pihenjen távol a város nyüzsgésétől, ahol csak az érintetlen természet és a kristálytiszta tenger veszi körül. Élje át az Isztria báját egy gyönyörű kőházban, vagy ismerje meg az évszázados városok, például Split, Dubrovnik, Korčula, Ston, Trogir, Rovinj vagy Motovun történelmét. Próbálja ki a mezőgazdasági tevékenységeket egy szálláskínálatunkból kiválasztott szálláson, az agroturizmus révén, és szerezzen felejthetetlen tapasztalatokat a szőlő-, a cseresznye-, a füge-, a spárga- és gombatermesztéssel kapcsolatban. Ha szeretne teljesen egyedül lenni, el szeretne menekülni a tömegből a csodálatos tenger mellé, akkor foglaljon szállást magának valamelyik világítótoronyban, az autentikus szállások kínálatából.

Ön is kedveli az autentikus szállások különleges hangulatát ?

A tengerközeli szállások egyedülálló alkalmat nyújtanak arra, hogy az Adriai-tenger partján üdüljön, csupán néhány lépésre a tengertől és a gyönyörű strandoktól. Hagyja, hogy éjszaka a hullámok hangja ringassa álomba, és a kabócák dala kísérje álmát. Kapcsolódjon ki teljesen az üdülése során a gyönyörű, autentikus tengerparti szálláson.

 

Legyen része felejthetetlen üdülésben családjával és barátaival, élvezze a különleges szállást, és élje át a tradicionális, mediterrán életstílust. Egy autentikus szállás Dalmáciában, az Isztrián vagy valamelyik szigeten jó lehetőség arra, hogy gyönyörű környezetben üdülhessen a szeretteivel. Válasszon egy érintetlen természetben lévő házat, ha szeretne kicsit elmenekülni a város nyüzsgésétől és stresszétől. Pihenjen gyönyörű környezetben, a zöld növényzet és a kristálytiszta tenger mellett. A házak közül néhány „halászfalukban“ található, ahol néhány ház egymás mellett helyezkedik el, míg mások pedig egymástól kicsit távolabb találhatóak. Próbálja ki a robinzoni életstílust egy érintetlen természetben található üdülőházban, fogyassza a reggeli kávéját a hullámok zúgását és a madarak csiripelését hallgatva, élvezze a csodálatos kilátást a gyönyörű természetben, és töltse idejét kellemesen a szeretteivel.

 

Legyen része egy romantikus kikapcsolódásban, a mindennapok gondjaitól távol, valamelyik világítótoronyban a szálláskínálatunkból. Legyen egyedülálló az üdülése, fedezze fel a világítótorony minden titkát, élvezze az életet ebben a különleges kőépületben. Kérdezze meg a világítótorony őrét a tenger ezen különleges őreihez kötődő mesékről és legendákról. Csodálja meg a romantikus naplementét, messze a város nyüzsgésétől. Töltsün el egy felejthetetlen üdülést egy horvátországi világítótoronyban.

 

Utazzon vissza Horvátország tengerpartjának múltjába, egy házat kiválasztva autentikus szállásaink kínálatából. Válasszon ki egy kis, romantikus, érintetlen természetben álló házat, ahol a gyönyörű kilátás a tengerre idilli, romantikus légkört teremt. Ha a családjával vagy a barátaival utazik, akkor pedig egy tágas kőházat javaslunk Önnek, amelyben kényelmesen tudnak egyik lenni, és jól érezni magukat.

 

Próbálja ki a szőlő-, füge-, cseresznye-, spárgaszedést, stb., és élvezze a házi alapanyagokból készített ételeket. Autentikus szállásaink kínálatában agroturizmussal foglalkozó szállások is találhatóak. Pihenjen egy falusi házban, és vegyen részt a háziak által végzett mindennapi munkákban, tevékenységekben. Kipróbálhatja a lovaglást is, és számos háziállattal is találkozhat. A horvát tengerpart, akár a belföld, akár a tengerparti részek különböző lehetőségeket kínálnak, az aktív pihenéstől a teljes kikapcsolódásig, helyi ételspecialitások fogyasztásának lehetősége mellett. Válassza ki az Ön számára ideális üdülési módot, és élvezze a pihenést egy autentikus szálláson, Horvátországban.

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023