Hrvaška avtentična namestitev

Doživite resnično življenje Mediterana na Jadranu in se vživite v zgodbe, ki vam jih pripovedujejo mala mesta bogata z zgodovino in tradicijo. Rezervirajte hišo na samem in preživite svoj dopust izolirano, daleč stran od mestnega vrveža, in uživajte v kristalno čistem morju. Preživite teden dni v kamniti hiši in doživite čarovnijo Istre in stoletnih starih mest: Splita, Dubrovnika, Korčule, Stona, Trogirja, Rovinja, Motovuna… Preglejte našo ponudbo agroturizma, rezervirajte hišo na vasi in se okušajte v vsakdanjih kmečkih opravilih.

Ali imate radi posebno atmosfero avtentične namestitve?

Oglejte si spletno stran Adriagate in preverite, zakaj smo prva izbira za dopust na Hrvaškem! Če potrebujete pomoč okoli iskanja namestitve iz naše ponudbe prepoznavne Avtentične namestitve, nas kontaktirajte, saj naš uporabniški servis govori tudi vaš jezik, na voljo pa smo vam 7 dni v tednu.

Podrobni opisi, galerija slik in video zapisi destinacij, plaž in avtentične namestitve vam bomo najbolj pomagali pri izbiri idealne zasebne namestitve za dopust z družino in prijatelji. Vse dodatne informacije o hrvaških narodnih parkih, Unesco spomenikih in destinacijah lahko najdete v »Vodiču skozi destinacije na Hrvaškem«, kakor tudi opise več kot 100 hrvaških plaž v »Vodiču skozi Hrvaške plaže«.

Občutite življenje, kakršno se je nekoč živelo na Mediteranu. Adriagate vam nudi bogato ponudbo kamnitih hiš v Istri, Dalmaciji in na otokih, ponudbo hiš na samem, namestitev... Izberite namestitev iz naše ponudbe in odkrijte čare današnjega Mediterana in Mediterana, kakršen je bil nekoč. Hrvaška in Jadran vas bosta spoznala z naravnimi lepotami in lepotami izvorne hrvaške namestitve v obalnih mestih.

Rezervirajte avtentično namestitev iz naše ponudbe na Hrvaškem in uživajte v duhu in tradiciji Mediterana.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024