Vodič skozi Hrvaške plaže

Poiščite najlepšo plažo na Hrvaškem za nepozaben dopust

Destinacija:
Kategorija:

Plaže na Hrvaškem

Želite preživeti vaš dopust na Hrvaškem v bližini najlepših plaž? Ste ljubitelji peščenih plaž? Vam je pomembno, da je namestitev v bližini plaže, na kateri lahko surfate ali se potapljate, plaže z zabavnimi aktivnostmi, ali pa se enostavno želite spočiti s svojo družino v bližini mirne, družinske plaže?

Na Hrvaškem je na voljo veliko plaž, naš vodič pa zajema več kot 400 plaž vzdolž obale Jadranskega morja in otokov, in sicer od Dalmacije, Kvarnerja pa do Istre. S plažami vam želimo prikazati vso lepoto Hrvaške in potrditi, zakaj je Hrvaška ena izmed najbolj priljubljenih poletnih destinacij na svetu. Poleg opisa, ki bolj natančno opisuje samo plažo podrobne strani plaže, so na voljo tudi fotografije kakor tudi ponudba, ki je na voljo na teh plažah, ter apartmaji in hiše, ki jih je možno rezervirati in se nahajajo nedaleč od plaže, na kateri se želite kopati in preživeti svoj dopust. 

V našem vodiču skozi plaže na Hrvaškem so plaže za vsakogar!

Vodič po plažah na Hrvaškem vsebuje obilico informacij, ki so pomembne, ko želite skrbno načrtovati dopust zase in svojo družino, najti peščeno plažo ali pač plažo z obilico aktivnosti za svoje otroke, prijatelje in podobno. Ta vodič po plažah na Hrvaškem je eden izmed največjih in najbolj obsežnih in zajema 3 priobalne regije: Istro, Dalmacijo in Kvarner ter otoke, med katerimi se najbolj priljubljene plaže nahajajo na otoku Hvaru, Rabu, Braču, Krku in drugod. 

Plaže za pse so zelo iskane pa smo zato, ker je bila to vaša želja, tudi kreirali posebno kategorijo plaž za pse na Hrvaškem. Upamo, da bo ta kategorija plaž za pse v veliko pomoč lastnikom hišnih ljubljenčkov, da poiščejo plažo, kjer bodo lahko skupaj v času svojega dopusta v poletnih dneh uživali v morski osvežitvi. 

Če ste že obiskali nekatere izmed plaž iz našega vodiča po plažah, dopolnite informacije z uporabnimi komentarji, videom ali pač s fotografijo, ki ste jo posneli.Odkrivanje in raziskovanje najbolj skritih, priljubljenih in zanimivih plaž na Hrvaški obali ni bilo nikoli lažje z iskanjem po regijah in kategorijah plaž, ki smo jih pripravili v našem vodiču.
Poglej več  Zapri 

Izpostavljene kategorije plaž

Za olajšano in bolj zanimivo iskanje in izbiro plaž na Hrvaškem smo za vas kreirali celo 9 kategorij, ki zajemajo preko 400 plaž na Hrvaškem, pa si tako lahko ogledate družinske plaže, plaže na samem, plaže, ki se ponašajo z modro zastavo, ki je simbol kakovostnega in čistega morja, najbolj priljubljene peščene plaže, plaže za mlade in plaže primerne za morske športe. Verjamemo, da boste v našem vodiču našli veliko zanimivih plaž, na katerih boste v času vašega dopusta na Hrvaškem uživali v kopanju in sončenju.  

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024