O nas

Profil podjetja

Vaš lokalni specialist za počitnice od leta 2001
Več kot 200.000 zadovoljnih gostov
Garancija kvalitete
Sodelujemo neposredno z lastniki namestitev
Strokovnjaki za destinacije
Tim profesionalnih svetovalcev za potovanja
Jadranska obala poslovalnice
Split, Rogoznica, Vodice, Vrboska, Trogir, Omiš, Primošten, Tučepi

Adriagate.com

je vodilna incoming turistična agencija, specializirana za počitniško namestitev na Hrvaškem. Temelj našega poslovanja je kvalitetna turistična ponudba in profesionalna storitev usmerjena k individualnim željam in potrebam klienta. Dosedanje izkušnje, znanje, drugačen inovativni pristop in stalno upoštevanje želja in potreb naših klientov je prispevalo k temu, da smo sedaj eden od vodilnih portalov za namestitev na Hrvaškem. Adriagate.com kot brand deluje znotraj potniške agencije Adriagate d.o.o. s sedežem v Splitu, na Hrvaškem.

»Ljudje so najpomembnejši del našega podjetja, zato želimo ustvariti čim prijetnejše okolje, v katerem delajo. Njihova motivacija je najpomembnejša za napredek podjetja, kakor tudi predanost in vztrajnost pri delu. Upoštevamo kvalitetne ideje naših zaposlenih in jih pogosto vključujemo v poslovne procese. Stalno skušamo graditi pozitivno atmosfero in prijateljski odnos« - Mate Balić (Vodja oddelka človeških virov)

Storitev

Naša ponudba turističnih proizvodov na Hrvaškem vključuje kvalitetno zasebno namestitev, hotelsko namestitev, križarjenje po Jadranu in avtentično namestitev, ki je karakteristična za Hrvaško, kot so kamnite hiše in osamljene »Robinzon« hiše na otokih. Nudimo tudi storitev prevoza, tur, ladijskih kart, transferjev in rent-a-car storitev.

BookingCom
Tripadvisor
Atraveo
Casamundo
Homeaway
Homelidays
Fewo direkt
Amatori
E-domizil
TUI
Airbnb
Eurorelais
Wimdu
Uniline
Expedia
Palma
Cartour
Kompas
Kroati.de
Abritel
Holidu
Szallas
Bungalow net
HomeToGo

Ponosni smo, da smo v preteklih letih lahko sodelovali v kar nekaj humanitarnih akcijah na področju Hrvaške. Zgodba je resnično zanimiva, saj se je vse začelo iz dobrega srca znotraj podjetja. Namreč, pred nekaj leti se je prva donacija odvila prav z angažmajem zaposlenih, ki so tekom celega leta zbirali denar, zbrani denar pa je podjetje podvojilo. Od zbranega denarja se je kupil aparat, nujno potreben za normalno delo otrok centra za vzgojo in izobraževanje »Slava Raškaj«. Podjetje je z »Dobrim Srcem« nadaljevalo iz leta v leto še bolj entuziastično. Poleg donacij pa Adriagate.com že nekaj let sodeluje pri delu lokalne skupnosti kot sponzor Ženskega košarkaškega kluba Vodice. Zelo smo ponosni na naša dekleta iz Vodic, ki zadnjih nekaj let dosegajo uspehe v košarki na Hrvaškem. S svojim delom si želimo pomagati družbi in skupnosti, saj smo socialno čuteči in angažirani v teh težkih časih, ko je pomoč potrebna vsakomur.

Delujemo na področju celotne Hrvaške, kjer imamo več pisarn in tim profesionalcev. Naš uporabniški servis vam je s hitrimi nasveti in priporočili na voljo 7 dni v tednu. Naša odgovornost je, da vaš dopust naredimo čim boljši in kvalitetnejši.

Download PDF: Adriagate.com Team
Igor
Igor Popović
Co-founder & CEO
Toni
Toni Blašković
Co-founder & CEO
Renata
Renata Blašković
Accounting manager
Ana
Ana Popović
Web Department manager
Ognjen
Ognjen Botica
Technical department Manager
Darija
Martina Valerijev
B2B manager
Petra
Petra Brekalo
Private accommodation
product manager
Mate
Mate Balić
Human resource manager

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020