Naša strast je kreirati nepozabne spomine z nudenjem edinstvenega doživetja

O nas

Adriagate je podjetje specializirano za zasebno namestitev in avtentični dopust na Hrvaškem. Podjetje posluje od leta 2001 in se lahko pohvali z laskavim statusom ene izmed največjih turističnih agencij na Hrvaškem.

0
Namestitvenih enot

Od zasebnih apartmajev, počitniških hiš in robinzonske namestitve do luksuznih vil in svetilnikov na Hrvaškem in Črni Gori.

0+
Zaposlenih

Profesionalni, prijazni, izobraženi in visoko motivirani zaposleni so glavno gonilo podjetja.

0
Poslovalnic

V poslovalnicah po celi jadranski obali vam direktno nudimo vse potrebne informacije in podporo, tako gostom kakor tudi domačinom.

Naša pot

Od samih začetkov Adriagate vodi prepričanje, da je ključ uspešnega poslovanja in partnerskih odnosov odprta in iskrena komunikacija. Vsakodnevno izvajanje misije in vizije je za Adriagate edina prava pot, dolgoročno sodelovanje z domačini, gosti in tujimi partnerji pa to le potrjuje!

Naše vrednosti in prepričanja

Naj bo Adriagate vaš domačin, vaš zaveznik, ki vam bo pomagal pri kreiranju nepozabnega in avtentičnega dopusta na Hrvaškem

Kdo smo mi

Adriagate tim tvorijo izkušeni, profesionalni in entuziastični strokovnjaki v turizmu, katerih cilj je nuditi gostom kakovostno storitev in nepozaben dopust na Hrvaškem.

Igor

Soustanovitelj in član uprave

Toni

Soustanovitelj in član uprave

Mate

Izvršni direktor in član uprave

Ivana

Voditeljica oddelka zasebne namestitve

Renata

Voditeljica oddelka financ in računovodstva

Ivana

Voditeljica B2B oddelka

Marina

Voditeljica marketing oddelka

Ana

Voditeljica B2C oddelka

Naši partnerji

1500+

Partnerjev

Postanite partner

Ali delite enake vrednosti kot mi? Postanite Adriagate partner!

Kontaktirajte nas

65+

Zaposlenih

Pridružite se našemu timu

Iščemo izjemne ljudi, ki verjamejo v našo vizijo.

Pridružite se naši ekipi

Ali nas želite spoznati osebno?

Na jadranski obali se nahaja 8 poslovalnic, v katerih Adriagate nudi informacije o svojih storitvah in popolno podporo tako domačinom kakor tudi gostom.

Trajnost

Izboljšanje trajnega učinka je sestavni del strategije podjetja. Adriagate se konstantno trudi pozitivno vplivati na okolje, skupnost in gospodarstvo v svojem delovnem okolju, da bi zagotovil odgovoren, etičen in trajen uspeh.

Putnička agencija Adriagate d.o.o., Velebitska 71, Split, Hrvatska - OIB: 64887759853 | MB: 2202611 | ID: HR-AB-22-060229413  | Registrirano u Trgovačkom sudu u Splitu br. Tt-07/674-2 | MBS 60229413 | Temeljni kapital 20.000,00kn uplaćen u cjelosti | Članovi uprave Igor Popović, Toni Blašković, Mate Balić | Kunski račun 2407000-1100653887 | Devizni račun HR9324070001100653887 kod OTPbanka d.d. Domovinskog rata 61, 21000 Split, Hrvatska | SWIFT OTPVHR2X

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u obavljanju i pružanju usluga u turizmu: Ministarstvo turizma - Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023