Get 5% discount with code:

VALID ONLY FOR ACCOMMODATION BOOKINGS.

5MAY
Special Offer Expires in:
DNÍ
HODÍN
MINÚT
SEKÚND

Zaposlujemo

Adriagate je vodilna incoming turistična agencija, specializirana za nudenje namestitev na Hrvaškem. Adriagate.com je v 20-letnem poslovanju zrastel v podjetje z več kot 60 zaposlenimi in skupaj 8 poslovalnicami.

Zahvaljujoč kontinuirani rasti našega podjetja iščemo osebe, ki so motivirane, sposobne, iznajdljive, se hitro učijo in z veseljem delajo z ljudmi in v turizmu. Veliko pozornost namenjamo timskemu delu znotraj vseh oddelkov podjetja (nekateri od oddelkov so: oddelek produkta, oddelek marketinga, B2B oddelek, IT oddelek, računovodski oddelek itd.)

Zaradi odprtja novih delovnih mest, povečanja dela v sezoni, realizacije določenih poslovnih projektov iščemo nove ljudi.

Timsko delo, izzivi, dinamično delo, tehnična podpora, strokovno izpopolnjevanje in veliko mladih, perspektivnih ljudi tvorijo idealno priložnost za Vaše novo delovno mesto.

»Strategija oddelka človeških virov je uspešnost in motiviranost zaposlenih, ki posledično prinaša zadovoljstvo vseh sodelavcev, tako znotraj kot zunaj podjetja. Naša največja prednost ob vključevanju zaposlenega v proces odločanja, dajanju večje odgovornosti in jasno definiranimi pričakovanji je nudenje priložnosti za profesionalni razvoj, kar je izjemno pomembno mladim osebam, ki so željne znanja in poslovnega napredovanja.« - Mate Balić.

Če želite postati del našega tima, vas prosimo, da se prijavite na enega od trenutno odprtih delovnih mest. Če ponujena dela ne ustrezajo vašemu profilu, menite pa, da bi bili zainteresirani za sodelovanje, nam pišite na e-mail hrm@adriagate.com.

Spremljajte nas tudi na linkedinu, kjer redno oglašujemo potrebe po novih delavcih: LinkedIn

 

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024