Zapošljavamo

POSAO U ADRIAGATE.COM

Adriagate.com je vodeća incoming turistička agencija specijalizirana za smještaj za odmor u Hrvatskoj. U 18 godina poslovanja Adriagate.com je narasla u tvrtku s više od 50 zaposlenih s ukupno poslovnica od čega je pet poslovnica u Hrvatskoj, a jedna u inozemstvu i to u Budvi.

Zahvaljujući kontinuiranom rastu naše tvrtke, tražimo ljude koji su motivirani, sposobni, snalažljivi, brzo uče, vole rad s ljudima i rad u turizmu općenito. Veliku pažnju pridajemo timskom radu unutar svih odjela tvrtke (neki od odjela su: odjel proizvoda, odjel marketinga, B2B odjel, IT odjel, računovodstveni odjel i itd).

Proces zapošljavanja pokrećemo uslijed otvaranja novih radnih mjesta, zatim povećanja općeg posla u sezoni ili u sklopu realiziranja određenih poslovnih projekata.

Timski rad, izazov, dinamičan posao, tehnička podrška, stručno usavršavanje i puno mladih perspektivnih ljudi čine nas idealnom prilikom za Vaš novi posao.

„Strategija odjela za ljudske resurse je uspješnost i motiviranost djelatnika, koji za posljedicu ima zadovoljstvo svih suradnika kako unutar tako i izvan tvrtke. Uz uključivanja djelatnika u proces odlučivanja, davanje veće odgovornosti i jasno iskomuniciranim očekivananjima naša najveća prednost je pružanje prilike za profesionalni razvoj što je izričito važno mladim ljudima koji su željni znanja i poslovnog napretka.“ - Mate Balić (Voditelj ljudskih resursa u Adriagate.com)

Ako ste zainteresirani da postanete dio našeg tima, molimo vas da se prijavite za neki od trenutno otvorenih natječaja. Ako ponuđeni poslovi ne odgovaraju vašem profilu, a smatrate da bismo bili zainteresirani za suradnju, pišite nam na e-mail hrm@adriagate.com.

Pratite nas i na linkedinu gdje redovito oglašavamo potrebe za novim djelatnicima: LinkedIn

 

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020