Hrvatska autentični smještaj

Doživite istinski život Mediterana na Jadranu i uživite se u priče koju vam pričaju mala mjesta bogata poviješću i tradicijom. Rezervirajte kuću na osami i provedite svoj odmor izolirano, daleko od gradske gužve i uživajte u kristalno čistom moru. Provedite tjedan dana u kamenoj kući i doživite čaroliju Istre i stoljetnih starih gradova: Split, Dubrovnik, Korčula, Ston, Trogir, Rovinj, Motovun… Pogledajte našu ponudu agroturizma, rezervirajte kuću na selu i okušajte se u svakodnevnim poslovima na farmi.

Volite poseban ugođaj autentičnog smještaja?

Pretražite web stranice Adriagate.com i provjerite zašto smo prvi izbor za odmor u Hrvatskoj! Ako vam je potreba pomoć oko pretrage smještaja iz naše ponude prepoznatljivog Autentičnog smještaja sobodno nas kontaktirajte jer naš korisnički servis priča vaš jezik i na raspolaganju vam je 7 dana u tjednu.

Detaljni opisi, bogata galerija slika i video prikazi destinacija, plaža i autentičnog smještaja  svakako će vam biti najbolji kriteriji kod odabira idealnog privatnog smještajaza odmors obitelji i prijateljima. A sve dodatne informacije o hrvatskim nacionalnim parkovima, Unesco spomenicama i destinacijama možete pronaći u „Vodiču kroz destinacije u Hrvatskoj“ kao i opise više od 100 hrvatskih plaža u „Vodiču kroz Hrvatske plaže“.

Osjetite život kakav se nekada živio na Mediteranu. Adriagate.com vam nudi bogatu ponudu kamenih kuća u Istri, Dalmaciji i na otocima, ponudu kuća na osami, smještaj u u svjetionicima. Odaberite smještaj iz naše ponude i otkrijte čari današnjeg Mediterana i Mediterana kakav je nekad bio. Hrvatska i Jadran upoznat će vas s prirodnim ljepotama i ljepotama izvornog hrvatskog smještaja u mjestima na obali.

Rezervirajte jedan od autentičnih smještaja iz naše ponude u Hrvatskoj i uživajte u duhu i tradiciji Mediterana.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association if Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!