Vodič kroz hrvatske plaže

Potražite najljepšu plažu u Hrvatskoj za nezaboravan odmor

Destinacija:
Kategorija:

Plaže u Hrvatskoj

Želite provesti vaš odmor u Hrvatskoj u blizini najljepših plaža? Ljubitelj ste pješčanih plaža? Bitno vam je da ste smješteni u blizini plaže na kojoj se može surfati ili roniti, plaže sa zabavnim aktivnostima ili se jednostavno želite odmoriti sa svojom obitelji u blizini mirne, obiteljske plaže?

U Hrvatskoj postoji jako mnogo plaža, a naš vodič okuplja više od 400 plaža duž obale Jadranskoga mora i otoka od Dalmacije, Kvarnera do Istre. Plažama smo vam željeli pokazati svu ljepotu Hrvatske i zašto je Hrvatska jedna od najpopularnijih ljetnih destinacija u svijetu. Pored opisa koji nam pobliže opisuje samu plažu detaljne stranice plaža obogaćene su fotografijama kao i sadržajima koje možete na plažama pronaći te koji apartman ili kuću rezervirati, a koji se nalaze nedaleko od plaže na kojoj se želite kupiti i provesti svoj odmor.  

U našem vodiču kroz plaže u Hrvatskoj imamo plažu za svakoga od vas!

Vodič kroz plaže u Hrvatskoj sadrži pregršt informacija koje su bitne kada želite pomno isplanirati odmor za sebe i svoju obitelj, pronaći pješčanu plažu ili  plažu s mnogo aktivnosti za svoju djecu, prijatelje i sl. Ovo je jedan od najvećih i najopsežnijih vodiča kroz plaže u Hrvatskoj i okuplja 3 priobalne regije: Istru, Dalmaciju i Kvarner te otoke od čega su popularne plaže na otoku Hvaru, Rabu, Braču, Krku i druge. 

Plaže za pse pokazale su se jako traženima te smo kreirali i posebnu kategoriju plaža za pse u Hrvatskoj. Nadamo se da će ova kategorija plaža za pse uvelike pomoći vlasnicima kućnih ljubimaca da pronađu plaže gdje će moći zajedno uživati u morskom osvježenju za vrijeme svog odmora u ljetnim danima. 

Ako ste pak posjetili neke od plaža iz našeg vodiča kroz plaže, odvažite se i upotpunite informacije korisnim komentarom, videom ili fotografijom koju ste zabilježili. 

Otkrivanje i istraživanje najskrivenijih, popularnijih i zanimljivijih plaža na Hrvatskoj obali nikad nije bilo lakše uz pretragu po regijama i kategorijama plaža koje samo vam pripremili u našem vodiču. 
Vidi više  Zatvori 

Izdvojene kategorije plaža

Kako bi vam pretraga i odabir plaže u Hrvatskoj bio lakši i zanimljiviji kreirali smo čak 9 kategorija koje obuhvaćaju preko 400 plaža u Hrvatskoj pa tako možete pogledati obiteljske plaže, plaže na osami, plaže koje nose titulu plave zastavice za kakvoću i čistoću mora, među najpopularnijima pješčane plaže, plaže za mlade i plaže pogodne za morske sportove. Vjerujemo da ćete u našem vodiču pronaći mnogo zanimljivih plaža na kojima ćete uživati u kupanju i sunčanju za vrijeme svog odmora u Hrvatskoj.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024