Vodič kroz hrvatske plaže

Vodič kroz plaže u Hrvatskoj sadrži pregršt informacija koje su bitne kada želite pomno isplanirati odmor za sebe i svoju obitelj, pronaći pješčanu plažu ili pak plažu s mnogo aktivnosti za svoju djecu, prijatelje i sl. Ovo je jedan od najvećih i najopsežnijih vodiča kroz plaže u Hrvatskoj i okuplja 3 priobalne regije: Istru, Dalmaciju i Kvarner te otoke od čega su popularne plaže na otoku Hvaru, Rabu, Braču, Krku i druge. 

Plaže za pse pokazale su se jako traženima, te smo zato što ste Vi to zahtijevali kreirali i posebnu kategoriju plaža za pse u Hrvatskoj. Nadamo se da će ova kategorija plaža za pse uvelike pomoći vlasnicima kućnih ljubimaca da pronađu plaže gdje će moći zajedno uživati u morskom osvježenju za vrijeme svog odmora u ljetnim danima. 

A ako ste pak posjetili neke od plaža iz našeg vodiča kroz plaže odvažite se i upotpunite informacije korisnim komentarom, videom ili pak slikom koju ste zabilježili. 

Otkrivanje i istraživanje najskrivenijih, popularnijih i zanimljivijih plaža na Hrvatskoj obali nikad nije bilo lakše uz pretragu po regijama i kategorijama plaža koje samo Vam pripremili u našem vodiču. 

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!