Zašto Adriagate?

rent-a-car
  1. Rezervirajte i uštedite do 150 €
  2. Nema dodatnih troškova
  3. Jamstvo povrata novca
  4. Plaćanje po dolasku
  5. Nepristrani komentari gostiju

1. Rezervirajte i uštedite do 150 € za Vašu sljedeću rezervaciju preko Adriagate

Rezervacijom preko Adriagate osvajate poklon bon od 50 do 150 €, koji možete iskoristiti pri sljedećoj rezervaciji.

2. Nema dodatnih troškova

Obračunati iznos cijene je konačan iznos koji plaćate. Rezervacijom preko Adriagate nema dodatnih troškova pri rezervaciji kao ni bankovnih troškova u procesu izvršenja plaćanja za sve zemlje članice Europske Unije.

3. Jamstvo povrata novca kod otkaza rezervacije

Još jedan od razloga zašto odabrati Adriagate za Vaš odmor u Hrvatskoj je jamstvo povrata novca u roku od 72 sati nakon izvršene uplate rezervacije (*uz uvjet da do početka korištenja usluge ostaje više od 31 dana). Rezervirajte smještaj iz snova, a svoje putovanje ne možete ostvariti, Adriagate Vam jamči povrat novca. Vrijedi samo pri prvom otkazu rezervacije. Mi smo pravi izbor za Vas!

4. Plaćanje po dolasku

Rezervirajte već sad najbolji smještaj iz Adriagate ponude, a platite po dolasku u Hrvatsku. Adriagate vam omogućava da platite akontaciju sad, a ostatak po dolasku u Hrvatsku. Rezervirajte sad i olakšajte svom budžetu! Imajte dovoljno vremena skupiti novac za nezaboravan odmor u Hrvatskoj. (Izuzev objekata gdje to nije naznačeno.)

5. Nepristrani komentari gostiju

Pročitajte kako su neki od naših gostiju komentirali svoj boravak u Hrvatskoj, njihove dojmove o smještaju ili pak suradnju s našom agencijom! Ocjene i komentari su uneseni od strane naših gostiju, nakon završetka njihovog odmora u Hrvatskoj.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023