Zakaj Adriagate?

rent-a-car
  1. Rezervirajte & prihranite do 150 €
  2. Adriagate Loyalty
  3. Varen Online nakup – (SSL)
  4. Vrednost za denar
  5. 10 let izkušenj

1. Rezervirajte in prihranite do 150 € pri vaši naslednji rezervaciji

Z rezervacijo preko Adriagate osvojite darilni bon od 50 do 150 €, ki ga lahko izkoristite pri naslednji rezervaciji.

2. Adriagate Loyalty - Adriagate nagrajuje vašo zvestobo!

Adriagate bo razveselil zveste kupce pa tudi vse tiste, ki bodo to šele postali. Za vas smo pripravili super ugodnosti in različna presenečenja. Več o programu si preberite na naši spletni strani Adriagate Loyalty.

3. Varen online nakup

Možnost online nakupa je med nami že dolgo prisotna ter nam zato ni več tako tuja. Naše stranke od nas pričakujejo, da lahko iz domačega naslonjača le v nekaj minutah rezervirajo najboljši dopust zase in za svojo družino. Adriagate vam omogoča varen online nakup, saj uporablja Secure Socket Layer technology (SSL). Online plačila se vršijo preko WebPay servisa, ki ima PCI DSS cerificirani Internet Payment Gateway, pooblaščen s strani globalnih plačilnih sistemov za opravljanje storitve online avtorizacije kreditnih kartic.

4. Vrednost za denar – naša največja vrednost je skrb za stranke

Naša agencija vam od trenutka ko obiščete našo spletno stran, pa vse do vaše vrnitve z dopusta domov, nudi iskrene nasvete glede vašega potovanja. S pravimi informacijami bo vaš dopust še lepši, z našo pomočjo pa se lahko izognete vsem neprijetnostim. Naši operaterji govorijo vaš jezik ter so vam na voljo od 8-22h.

5. 11 let izkušenj v online turistični industriji

Od leta 2001 smo vodila online potniška agencija, ki je specializirana za  dopustniško namestitev na Hrvaškem. Za nami je 11 let uspešnega dela v turizmu in online poslovanju. Milijoni obiskovalcev so nam izkazali svojo zvestobo. Postanite tudi vi eden od njih!!!

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024