Vsi popusti na enem mestu

Spremljajte naše tedenske aktivnosti in prihranite do 50 odstotkov. Adriagate.com pripravili posebno ponudbo za namestitev po ugodnih cenah v vaših priljubljenih destinacij v Istri, Dalmaciji in Kvarnerju. Ne pozabite, da je ob istem času, zbirate točke za program zvestobe, zmagal darilne bone in še veliko drugih zanimivih stvari iz našega sveta dajatev. Izkoristite popuste in rezervirajte apartma, hišo ali hotel za vaš dopust po najugodnejši ceni!

Ura teče, tako da boste bolje pohiti! Brskanje po naši ponudbi in rezervirajte svojo nastanitev preko Adriagate.com ker smo prihranili denar!

Najboljše cene za namestitev na Hrvaškem!

Iz naše last minute ponudbe nastanitve našli apartma, soba, vile z bazenom in hotela na najugodnejših cenah v Istri, Dalmaciji in Kvarnerju.

Mali Losinj - otok Losinj
Apartman
Mali Losinj - otok Losinj   1-2 oseba
Last Minute obdobja:
  • 10 september - 30 oktober 10 %
Igrane
Apartman
Igrane   2-4 oseba
Last Minute obdobja:
  • 16 september - 31 oktober 10 %
Prizba
Apartman
Prizba   4-5 oseba
Last Minute obdobja:
  • 13 maj - 29 oktober 25 %

Ne čakajte na zadnji trenutek za rezervacijo dopusta na Hrvaškem, rezervirajte namestitev takoj in izkoristite first minut popust v višini 10%. Izkoristite priložnost in si zagotovite namestitev za poletje na top destinacijah na Hrvaškem po ugodnih cenah!
Rijeka
Apartman
28,57 €   26 €
Rijeka   2-4 oseba
Omis
Apartman
12,86 €   12 €
Omis   2-4 oseba
Vodice
Apartman
14,17 €   13 €
Vodice   4-8 oseba

Adriagate - Popusti

Adriagate loyalty 

Adriagate.com awards your loyalty. Adriagate.com will please all of our loyal guests, as well as those who are about to become one. We have prepared many privileges and various surprises.

Darilni bon 

Rezervirajte in prihranite do 150 € pri vaši naslednji rezervaciji. Z rezervacijo preko Adriagate.com osvojite darilni bon od 50 do 150 €, ki ga lahko izkoristite pri naslednji rezervaciji.

NAJDI NAMESTITEV
Kje?
Datum prihoda
Datum odhoda
Odrasli 18+
Otrok 0-17

Members of
Croatian National Tourist Board
Association if Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Zagotovite si ugoden dopust!
Zahvaljujemo se Vam! Nepravilen elektronski naslov!