O nama

Profil tvrtke

Vaš specijalist za odmor od 2001
Više od 200 000 zadovoljnih gostiju
Garancija kvalitete
Radimo direktno sa iznajmljivačima
Stručnjak za destinacije
Tim profesionalnih savjetnika za putovanja
Poslovnice na Jadranskoj obali
Split, Rogoznica, Vodice, Vrboska, Trogir, Omiš, Primošten, Tučepi

Adriagate.com

Incoming turistička agencija specijalizirana za posredovanje u prodaji smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj na području Istre, Kvarnera, Dalmacije, kontinentalne Hrvatske i Crne Gore. Uspješno djelujemo od 2001. g. sa sjedištem u Splitu gdje je smješten i centralni rezervacijski sustav na kojem se vodi booking za više od 10.000 apartmana i kuća za odmor. Iako je glavni prodajni kanal agencije Internet, Adriagate.com ima i receptivne poslovnice u Vodicama, Rogoznici, Vrboskoj, Primoštenu, Omišu i Tučepima te u više od 10 poslovnica ekskluzivnu franšiznu suradnju gdje naši klijenti imaju mogućnost platiti ili koristiti naše usluge širem Mađarske.

Stranica www.adriagate.com prevedena je na 13 jezika.

Posjeti je preko 6.000.000 gostiju godišnje, a preko 100.000 gostiju godišnje napravi rezervaciju.

Najviše naših gostiju dolazi iz Njemačke, Francuske i Italije, a u stopu ih prate gosti iz Mađarske, Češke, Slovačke, Slovenije i Poljske.

Preko 60% gostiju čine obitelji dok ostatak čine mladi i grupe.

Usluga

Naša ponuda predstavlja velik dio turističkog proizvoda u Hrvatskoj, uključujući kvalitetni privatni smještaj, hotelski smještaj, krstarenja Jadranom te autentični smještaj karakterističan za Hrvatsku, kao što su kamene kuće i izolirane ″Robinzon″ kuće na otocima. Dodatno nudimo usluge prijevoza, ture, brodske karte, transfere i uslugu rent-a-cara.

Baza smještaja je dobro održavana i ažurirana tako da možete bukirati odmah većinu naših proizvoda. S obzirom da radimo direktno sa vlasnicima kuća te smo specijalizirani za prodaju Hrvatske vjerujemo da vam mi možemo ponuditi najbolju uslugu za odmor na Jadranu.

Iznajmljuješ sobu apartman ili vilu?
Ukažite svoje povjerenje turističkoj agenciji koja uspješno posluje više od 18 godina.

Surađujemo sa otprilike 30 najvažnijih svjetskih portala, više od 100 turoperatora i agencija koji aktivno prodaju naše smještajne kapacitete, a naše kuće za odmor možete naći na portalima:

BookingCom
Tripadvisor
Atraveo
Casamundo
Homeaway
Homelidays
Fewo direkt
Amatori
E-domizil
TUI
Airbnb
Eurorelais
Wimdu
Uniline
Expedia
Palma
Cartour
Kompas
Kroati.de
Abritel
Holidu
Szallas
Bungalow net
HomeToGo
Misija Agencije Adriagate.com je inovativnom prezentacijom, kvalitetnom turističkom ponudom te profesionalnom uslugom orijentiranom prema željama i potrebama klijenata uz korištenje najnovijih tehnologija omogućiti gostima da, najkraćim putem iz svog doma, organiziraju odmor u Hrvatskoj.

Adriagate.com svoje društveno odgovorno djelovanje temelji na visokoj kvaliteti proizvoda, ekološki održivom poslovanju, kvalitetnom odnosu prema svojim zaposlenicima, okolišu i zajednici u cjelini. Cilj poslovanja Adriagate.com je zadovoljenje potreba turista i lokalne zajednice uz maksimalno očuvanje i racionalno korištenje resursa.

Adriagate TravelLife

Početkom 2015. godine nam je dodijeljen Travelife certifikat kao potvrda smjera na kojim je zasnovano poslovanje naše Agencije te se u potpunosti posvećujemo održivom razvoju.

Cilj politike održivosti agencije Adriagate.com je poticanje procesa promjene u smjeru održivog poslovanja istovremeno zadržavajući gospodarski rast i razvoj agencije. Prilikom planiranja svog djelovanja Adriagate.com okoliš vrednuje kao sastavni dio ekonomskog procesa te donosi ciljeve usklađene sa potrebama čovječanstva.

Naš proizvod, nezaboravan odmor koji nudimo gostima, podrazumijeva dovođenje turista u destinacije na Jadranskoj obali što svakako utječe na okoliš ali nastojimo da taj utjecaj bude prihvatljiv za lokalno stanovništvo te da bude održiv u budućnosti. Najveći izazov s kojim se susrećemo jest predstavljanje prednosti ekološkog turizma našim gostima stvarajući poveznicu između gosta, politike održivosti i kvalitete proizvoda.

Download PDF: Politika održivosti
Igor
Igor Popović
Osnivač & CEO
Toni
Toni Blašković
Osnivač & CEO
Renata
Renata Blašković
Voditelj računovodstva
Ana
Ana Popović
Voditelj web odjela
Ognjen
Ognjen Botica
Voditelj odjela informatike
Darija
Martina Valerijev
Voditelj B2B odjela
Petra
Petra Brekalo
Voditelj produkcije
privatnog smještaja
Mate
Mate Balić
Voditelj ljudskih resursa

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020