Naša strast je stvarati nezaboravne uspomene pružanjem jedinstvenog doživljaja

Naša priča

Adriagate je tvrtka specijalizirana za privatni smještaj i autentični odmor u Hrvatskoj. Tvrtka posluje od 2001. godine i može se pohvaliti laskavim statusom jedne od najvećih turističkih tvrtki u Hrvatskoj.

0
Smještajne jedinice

Od privatnih apartmana, kuća za odmor i robinzonskog smještaja do luksuznih vila i svjetionika u Hrvatskoj i Crnoj Gori.

0+
Zaposlenika

Profesionalni, ljubazni, educirani i visoko motivirani zaposlenici glavna su snaga tvrtke.

0
Poslovnica

Diljem Jadranske obale u poslovnicama direktno pružamo sve potrebne informacije i podršku, kako gostima tako i domaćinima.

Naš put

Od samih početaka, Adriagate je vođen vjerovanjem da je ključ uspješnog poslovanja i partnerskih odnosa otvorena i iskrena komunikacija. Svakodnevno provođenje misije i vizije za Adriagate je jedini ispravni put, a dugogodišnja suradnja s domaćinima, gostima i inozemnim partnerima to i potvrđuje!

Naše vrijednosti i vjerovanja

Neka Adriagate bude Vaš domaćin, Vaš saveznik koji će Vam pomoći u stvaranju nezaboravnog i autentičnog odmora u Hrvatskoj

Naš tim

Adriagate tim se sastoji od iskusnih, profesionalnih i entuzijastičnih stručnjaka u turizmu čiji je cilj pružiti klijentima kvalitetnu uslugu i nezaboravan odmor u Hrvatskoj.

Igor

Suosnivač i Član uprave

Toni

Suosnivač i Član uprave

Mate

Izvršni direktor i Član uprave

Ivana

Voditeljica odjela privatnog smještaja

Renata

Voditeljica odjela financija i računovodstva

Ivana

Voditeljica B2B odjela

Marina

Voditeljica marketing odjela

Ana

Voditeljica B2C odjela

Naši partneri

12000+

Smještajnih jedinica

Postani naš iznajmljivač

Jednostavno i lako do popunjenih apartmana!

Kontaktirajte nas

65+

Zaposlenika

Pridruži se našem timu

Tražimo izvanredne ljude koji vjeruju u našu viziju.

Pridružite se našem timu

Želite li nas osobno upoznati?

Diljem Jadranske obale nalazi se 8 poslovnica u kojima Adriagate pruža informacije o svojim uslugama i potpunu podršku, kako domaćinima, tako i gostima.

Održivost

Poboljšanje održivog učinka sastavni je dio strategije poduzeća. Kako bi osigurao odgovoran, etičan i trajni uspjeh, Adriagate konstantno nastoji pozitivno utjecati na okoliš, zajednicu i gospodarstvo u svom djelokrugu.

Putnička agencija Adriagate d.o.o., Velebitska 71, Split, Hrvatska - OIB: 64887759853 | MB: 2202611 | ID: HR-AB-22-060229413  | Registrirano u Trgovačkom sudu u Splitu br. Tt-07/674-2 | MBS 60229413 | Temeljni kapital 20.000,00kn uplaćen u cjelosti | Članovi uprave Igor Popović, Toni Blašković, Mate Balić | Kunski račun 2407000-1100653887 | Devizni račun HR9324070001100653887 kod OTPbanka d.d. Domovinskog rata 61, 21000 Split, Hrvatska | SWIFT OTPVHR2X

Nadležno tijelo čijem službenom nadzoru podliježe djelatnost turističke agencije u obavljanju i pružanju usluga u turizmu: Ministarstvo turizma - Državni inspektorat, Turistička inspekcija, Šubićeva 29, 10 000 Zagreb

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024