Magunkról

Cégprofil

Az Ön nyaralásának szervezője 2001 óta
Több mint 200 000 elégedett vendég
Minőség és garancia
Helyi szállásadókkal való közvetlen együttműködés
Szakemberekből
álló csapat& utazási tanácsadók
Fiókirodák az Adriai-tengernél
Split, Rogoznica, Vodice, Vrboska, Trogir, Omis, Primosten, Tucepi

ADRIAGATE.com

Az Adriagate.com, mint Horvátország egyik legnagyobb online beutaztató utazási irodája 2001 óta foglalkozik szállásközvetítéssel az Isztrián, a Kvarner-öbölben, Dalmáciában és Montenegróban. Cégünk székhelye Splitben található. Központi foglalási rendszerünknek köszönhetően kb. 10.000 apartman és üdülőház szerepel kínálatunkban. Az online ügyintézés mellett Crikvenicában, Biogradban, Vodicében, Rogoznicában, Trogirban, Omišban, Primoštenben, és Vrboskában saját fiókirodáink működnek.

Honlapunk www.adriagate.com 13 nyelven érhető el,

melyet évente 6.000.000 –an látogatják és több mint 100.000 –en foglalnak szállást.

A legtöbb utas Németországból, Franciaországból, Olaszországból érkeznek, szorosan követi őket a Magyarországról, Csehorszábgól, Szlovákiából, Szlovéniából és Lengyelországból érkező utasainak.

Vendégeink 60%-a család, a többiek fiatalok, baráti társaságok.

Szolgáltatások

Kínálatunk nagy része lefedi a horvátországi kereskedelmi szálláshelyek kínálatának nagy részét, valamint egyéb turisztikai termékeket. A folyamatosan frissülő internetes oldalunk minden szállástípusból a legkiválóbbat tartalmazza, beleértve a nagyon jó minőségű magánszállásokat, szállodákat, hajós körutazásokat, tipikusan egyes horvát tájegységekre jellemző szállásokat, mint pl. autentikus kőházak vagy az úgynevezett „robinson” házakat, villákat és világítótornyokat. E mellett az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat ajánljuk: szervezett túrák, online komp-és hajójegyvásárlás, transzfer és autókölcsönzés.

A honlapunkon megjelenő szállások foglaltságát igyekszünk frissíteni, naprakészé tenni, ezért szolgáltatásaink nagy része azonnal foglalhatók. Közvetlen, állandó kapcsolatban állunk szállásadóinkkal, ezért hisszük, hogy a legjobb minőségű szállásokat kínáljuk az Adria –tenger mentén.

A világ 30 legfontosabb internetes szállásfoglalással foglalkozó portáljával és több mint 100 touroperátorral dolgozunk együtt, hogy minőségi kínálatunk minél több csatornán keresztül tudjon eljutni az érdeklődőkhöz.

BookingCom
Tripadvisor
Atraveo
Casamundo
Homeaway
Homelidays
Fewo direkt
Amatori
E-domizil
TUI
Airbnb
Eurorelais
Wimdu
Uniline
Expedia
Palma
Cartour
Kompas
Kroati.de
Abritel
Holidu
Szallas
Bungalow net
HomeToGo

Az Adriagate.com üzlet filozófiája a minőségi turisztikai kínálat innoatív módon történő bemutatása, ügyfelei igényeihez igazodó szolgáltatások nyújtása a legmodernebb technikai eszközök használatával, hogy azok a leggyorsabb és legkényelmesebb módon, akár otthonról is meg tudják szervezni nyaralásukat.
Az Adriagate.com társadalmi felelősség vállalása a magas minőségű termékeken, a környezetbarát üzleti tevékenységen, a munkatársaival, környezetével és a helyi közösségekkel való szoros kapcsolattartáson keresztül mutatkozik meg. Az Adriagate.com üzleti célja , hogy az utasok igényeit szem előtt tartva igyekezzen a környezet maximális megóvására és a rendelkezésre álló természeti erőforrások ésszerű felhasználására.

Adriagate TravelLife

Cégünk 2015 elején megkapta a Travellife tanusítványt, mellyel vállaljuk a fenntartható fejlődés melletti elkötelezettséget. Fenntarthatósági politikánk célja, hogy támogassuk a fenntartható üzletágban bekövetkező változásokat úgy, hogy e közben a cég gazdasági életében növekedés és fejlődés következzék be. Tevékenységeinek megtervezésekor az Adriagate.com a gazdasági folyamatokat a környezet szerves részeként, céljait és elképzeléseit az emberiség igényeinek összhangjában határozza meg.
A turisztikai termékek és szolgáltatások értékesítésével célunk, hogy felejthetetlen nyaralást biztosítsunk vendégeink számára. Az Adriai-tenger partjára érkező turisták száma minden bizonnyal befolyásolják az itteni természeti környezet állapotát. Ezt a hatást úgy próbáljuk a jövőben ellensúlyozni, hogy az elfogadható és megfelelő legyen mind a helyi lakosság, mind a fenntarthatósági fejlődés elvárásainak. A legnagyobb kihívás számunkra , hogy - vállalva a híd szerepét- vendégeink számára mindezt a fenntarthatósági fejlődés elvárásainak és a termék minőségének fontosságának a szemelőtt tartásával mutassuk be.

ÚJDONSÁG! Adriagate képviselet Budapesten és vidéki nagyvárosokban

Horvátország legjobb szakértője már nem csak Budapesten! Elégedett vendégeink még szélesebb körű kiszolgálása és elérhetősége érdekében már nem csak Budapesten, hanem a nagyobb vidéki városokban is elérhetőek vagyunk. A kibővített online szolgáltatás mellett személyes tanácsadással, kínálattal várjuk régi és leendő vendégeinket!

Igor
Igor Popović
Co-founder & CEO
Toni
Toni Blašković
Co-founder & CEO
Renata
Renata Blašković
Accounting manager
Ana
Ana Popović
Web Department manager
Ognjen
Ognjen Botica
Technical department Manager
Darija
Martina Valerijev
B2B értékesítési vezető
Petra
Petra Brekalo
Private accommodation
product manager
Mate
Mate Balić
Humánerőforrás menedzser

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020