Célunk, hogy egyedülálló élményt nyújtva felejthetetlen emlékekkel gazdagítsuk önt

Rólunk

Az Adriagate a horvátországi magánszállások közvetítésére és a horvátországi, autentikus üdülésekre specializálódott utazási iroda. Az iroda 2001 óta létezik, és Horvátország egyik legnagyobb utazási irodái közé tartozik.

0
Szállásegység

A magánszállásoktól, az üdülőházakon és a robinzoni szállásokon át a luxusvillákig és a világítótornyokig egész Horvátország és Montenegró területén.

0+
Munkatárs

Profi, kedves és motivált munkatársaink cégünk legfőbb erősségei.

0
Fiókiroda

Az Adriai-tengerpart mentén több fiókirodánk van, melyek közvetlenül biztosítják a szükséges információt és támogatást mind a vendégek, mind pedig a szállásadók számára.

Történetünk

Az Adriagate-et a kezdetektől fogva az a meggyőződés vezérelte, hogy a sikeres üzlet és partnerség kulcsa a nyílt és őszinte kommunikáció. Az Adriagate küldetésének és jövőképének napi végrehajtása az egyetlen helyes út, melyet a házigazdákkal, a vendégekkel és a külföldi partnerekkel folytatott hosszú távú együttműködés is megerősít!

Értékeink és hitvallásunk

Legyen az Adriagate a házigazdája, a szövetségese, aki segít Önnek abban, hogy egy felejthetetlen és gondtalan nyaralásban lehessen része Horvátországban

Kik vagyunk

Az Adriagate csapata tapasztalt, profi és és lelkes turisztikai szakemberekből áll, akiknek célja, hogy minőségi szolgáltatást és felejthetetlen horvátországi üdülést biztosítson az ügyfelei számára.

Igor

Társalapító és igazgatósági tag

Toni

Társalapító és igazgatósági tag

Mate

Vezérigazgató és igazgatósági tag

Ivana

A magánszállásokkal foglalkozó osztály vezetője

Renata

Pénzügyi és számviteli vezető

Ivana

A B2B osztály vezetője

Marina

A marketing osztály vezetője

Ana

A B2C osztály vezetője

Partnereink

1500+

Partner

Tisztelt Partnerünk

Ugyanazokban az értékekben hisz, mint mi? Legyen az Adriagate partnere!

Kapcsolat

65+

Munkatárs

Legyen a csapatunk tagja

Rendkívüli embereket keresünk, akik hisznek a hitvallásunkban

Csatlakozzon csapatunkhoz

Szeretne minket személyesen is megismerni?

Az Adriagate 8 fiókirodával rendelkezik az Adriai-tengerpart mentén, ahol információkat, teljeskörű szolgáltatást biztosít mind a szállásadók, mind pedig a vendégek számára.

Fenntarthatóság

A fenntartható teljesítmény javítása a vállalat stratégiájának szerves része. A felelősségteljes, etikus és tartós siker biztosítása érdekében az Adriagate folyamatosan törekszik pozitív hatásokkal bírni a környezet, a közösség és a gazdaság területén.

Travel agency Adriagate d.o.o., Velebitska 71, Split, Croatia - OIB: 64887759853 | MB: 2202611 | ID: HR-AB-22-060229413 Registered in the Commercial Court in Split, no. Tt-14/351-2 | MBS: 60229413 | Initial capital 20.000.00 KN paid in full | Board Members: Igor Popović, Toni Blašković, Mate Balić | Account Number: 2407000-1100653887 | Foreign currency account HR9324070001100653887 | SWIFT OTPVHR2X | Receiver's bank: OTPbanka d.d. Domovinskog rata 61, 21000 Split, Croatia

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023