Állásajánlat

MUNKALEHETŐSÉG AZ ADRIAGATE-NÁL


Az Adriagate a horvátországi szálláshelyek közvetítésére specializálódott utazási iroda. A horvátországi beutaztatás piacán 20 éve jelen levő cég több mint 60 alkalmazottat foglalkoztat. A spliti központi iroda mellett további 8 fiókiroda található még Horvátországban.

A folyamatos fejlesztéseknek és bővítéseknek köszönhetően irodánk további munkatársakat keres. Az ideális munkatárs motiválható, gyorsan tanul, szeret emberekkel foglalkozni és a turizmusban dolgozni. A szervezeti egységen belül (néhány ezek közül: Termékmenedzsment - és értékesítés, Marketing, B2B értékesítés IT és Könyvelés, stb.) nagy figyelmet szentelünk a csapatmunkára.

A meghirdetett új álláshelyek állandó és/vagy szezonális munkák, vagy pedig egy adott projekt megvalósítása. Csapatmunka, kihívást jelentő, dinamikus munka, szakmai támogatás, képzések, fiatalos csapat - ideális lehetőség az Ön számára, ha új munkát keres.

„ Az emberi erőforrás menedzsment lényege, hogy sikeres és motivált emberekkel dolgozzunk, akik elégedettnek érzik magukat mind a munkahelyükön mind pedig a magánéletükben. A munkatársak még aktívabb bevonása a döntéshozatalba segíti, hogy az adott szinten felelősséget vállaljanak munkájukért. Emellett fontos, hogy az elvárások pontos megfogalmazásával segítsük a fiatalok szakmai fejlődését, akik szívesen tanulnak és fejlődnek.“ Mate Balić.

Ha Ön is szeretne részese lenni csapatunknak, akkor jelentkezzen valamelyik aktuális állásajánlatunkra. Ha a meghirdetett állás nem egyezik meg képzettségével vagy elképzeléseivel, de úgy gondolja, hogy szeretne az Adriagate.com csapatának tagja lenni, akkor jelentkezzen a következő e-mail címen: hrm@adriagate.com

 

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024