Állásajánlat

MUNKALEHETŐSÉG AZ ADRIAGATE.COM-NÁL


Az Adriagate.com horvátországi  szálláshelyek közvetítésére specializálódott utazási iroda. A horvátországi beutaztatás piacán 13 éve jelenlévő  cég több mint 50 alkalmazottat foglalkoztat. A spliti központi iroda mellett további 2 fiókiroda található még Horvátországban, valamint cégünk Budapesten és Budván nyitott helyi  képviseleteket.

A folyamatos fejlesztéseknek és bővítéseknek köszönhetően irodánk  további  munkatársakat keres. Az ideális munkatárs motiválható, gyorsan tanul, szeret emberekkel foglalkozni és a turizmusban dolgozni. A szervezeti egységen belül (néhány ezek közül: Termékmenedzsment - és értékesítés, Marketing, B2B értékesítés IT és Könyvelés stb.) nagy figyelmet szentelünk a csapatmunkára.

A meghírdetett új  álláshelyek  állandó és/vagy  szezonális munkák vagy egy adott projekt megvalósítása. Csapatmunka, kihívást jelentő, dinamikus munka, szakmai támogatás, képzések, fiatalos csapat – Ideális lehetőség ha Ön új munkát keres. 

„ Az emberi erőforrás menedzsment lényege, hogy sikeres és motivált emberekkel dolgozzunk, akik elégedettnek érzik magukat  mind  a munkahelyükön  mind pedig  a magánéletükben.  A munkatársak még aktívabb  bevonása a döntéshozatalba segíti, hogy az adott szinten felelősséget vállaljanak munkájukért. E mellett fontos,hogy az elvárosok pontos megfogalmazásával segítsük  a fiatalok  szakmai fejlődését, akik szívesen tanulnak és fejlődnek.“  Mate Balić ( Humánerőforrás menedzser- Adriagate.com)

Ha Ön is szeretne részese lenni csapatunknak, akkor jelentkezzen valamely aktuális állásajánlatunkra. Ha a meghírdetett állás nem egyezik meg képzettségével vagy elképzeléseivel, de úgy gondolja, hogy szeretne az   Adriagate.com csapatának tagja lenni, akkor jelentkezzen a következő e-mail címen: hrm@adriagate.com

 


Members of
Croatian National Tourist Board
Association if Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!