Over ons

Over Adriagate

Uw lokale vakantiespecialist sinds 2001
Meer dan 200.000 tevreden gasten
Kwaliteitsgarantie
Werken direct met huiseigenaren
Bestemmingsexperts
Een team van professionelen & reisadviseurs
Adriatische kust kantoren
Split, Rogoznica, Vodice, Vrboska, Trogir, Omis, Primosten, Tucepi

Adriagate.com

Is een leidend en recent reisbureau gespecialiseerd in vakantieaccommodaties in Kroatië. Onze bedrijfsfundament is een kwalitatief toeristisch aanbod en professionele service, gericht op de individuele wensen en behoeften van onze klanten. Eerdere ervaring, kennis en een andere, vernieuwende aanpak, evenals eeuwige communicatie met onze klanten heeft bijgedragen aan het feit dat wij één van de leidende portalen voor accommodaties in Kroatië zijn. Adriagate.com is een merk binnen het Adriagate d.o.o. reisbureau in Split, te Kroatië.

"Mensen zijn het belangrijkste onderdeel van ons bedrijf en het is ons doel om de meest prettige werkomgeving te creëren. Hun motivatie, inzet en doorzettingsvermogen zijn cruciaal voor de voortgang van ons bedrijf. Wij houden regelmatig rekening met de ideeën van onze werknemers en implementeren hun graag in onze bedrijfsprocessen. We zijn constant bezig om een positieve sfeer en een vriendelijke omgeving te onderhouden." - Mate Balic (Human Resource Manager)

Service

Ons aanbod omvat een groot aantal toeristische producten in Kroatië, evenals de kwaliteit van privé-accommodaties, hotel accommodaties, Adriatische cruises en authentieke accommodaties eigenaardig aan Kroatië, zoals stenen huizen en afgelegen "Robinson" huisjes op de eilanden. Als extra diensten bieden wij transport, rondreizen, ferry tickets, vervoer en rent- a-car diensten.

BookingCom
Tripadvisor
Atraveo
Casamundo
Homeaway
Homelidays
Fewo direkt
Amatori
E-domizil
TUI
Airbnb
Eurorelais
Wimdu
Uniline
Expedia
Palma
Cartour
Kompas
Kroati.de
Abritel
Holidu
Szallas
Bungalow net
HomeToGo

Het is een extreme eer geweest om gedurende de afgelopen jaren deel te nemen aan een reeks van liefdadigheidsevenementen in Kroatië. Het idee was afkomstig van ons bedrijf’s "Barmhartige Samaritaan" en het verhaal is zeer interessant. De eerste donatie vond plaats toen de werknemers overeenkwamen om het gehele jaar door geld in te zamelen, waarna het bedrijf heeft besloten om het bedrag verdubbelen. Het geld is goed besteed aan een apparaat dat van cruciaal belang was voor het normaal functioneren van kinderen uit de "Slava Raskaj" centrum. De "Barmhartige Samaritaan" traditie is gegroeid in de opkomende jaren, elk jaar met steeds meer enthousiasme. Naast de donaties, draagt Adriagate.com bij aan de lokale gemeenschap als sponsor van de vrouwen basketbal club van Vodice. Wij zijn zeer trots op onze meiden uit Vodice, die zeer succesvol zijn geweest in de afgelopen jaren. We willen onze samenleving helpen met ons werk; wij zijn erg sociaal bewust en betrokken in deze moeilijke tijden waarin iedereen hulp nodig heeft.

We hebben tal van vestigingen in Kroatië, waar ons team van professionals op een dagelijkse basis werkt. Onze klantenservice staat met hun adviezen en aanbevelingen 7 dagen per week tot uw beschikking om u te helpen uw vakantie te verbeteren, want dat is onze verantwoordelijkheid.

Igor
Igor Popović
Co-founder & CEO
Toni
Toni Blašković
Co-founder & CEO
Renata
Renata Blašković
Accounting manager
Ana
Ana Popović
Web Department manager
Ognjen
Ognjen Botica
Technical department Manager
Darija
Martina Valerijev
B2B manager
Petra
Petra Brekalo
Private accommodation
product manager
Mate
Mate Balić
Human resource manager

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020