Stranden in Kroatië

Zoek het mooiste strand in Kroatië voor een onvergetelijke vakantie

Bestemming:
Categorie:

Stranden in Kroatië

Wilt u uw vakantie in Kroatië de buurt van de mooiste stranden? Je houdt zandstranden? Het is belangrijk dat uw accomodatie is dicht bij een strand, waar u kunt surfen of duiken, een strand met leuke activiteiten of u gewoon wilt ontspannen met uw familie de buurt van een rustig familie strand.

Er zijn veel stranden in Kroatië en onze gids bevat meer dan 400 stranden aan de Adriatische Zee en de eilanden van Dalmatië, Kvarner tot Istrië. Middels deze stranden wilden we u alle schoonheden van Kroatië laten zien en waarom Kroatië een van de populairste zomerbestemmingen ter wereld is. In aanvulling op de beschrijvingen die de stranden beschrijven, zijn de gedetailleerde pagina's van de stranden aangevuld met foto's alsook de voorzieningen die u kunt vinden op de stranden, en met de informatie welk appartement of huis te boeken dat zich niet ver van het strand waar u wilt zwemmen en uw vakantie wilt doorbrengen, bevindt.

Onze gids bij de stranden in Kroatië heeft een strand voor een ieder van u!

De strandgids van Kroatië bevat een schat aan informatie die van belang is wanneer u zorgvuldig een vakantie wilt plannen voor uzelf en uw gezin, een zandstrand of een strand met veel activiteiten voor uw kinderen, vrienden en anderen wilt vinden. Dit is één van de grootste en meest uitgebreide gidsen van de stranden in Kroatië en bevat drie kustgebieden: Istrië, Dalmatië en Kvarner en de eilanden, waarbij de meest populaire stranden te vinden zijn op de eilanden Rab, Brač, Krk en anderen.

Gebleken is dat er veel vraag is naar stranden voor honden, en omdat u dat heeft gevraagd, hebben wij de speciale categorie hondenstranden in Kroatië gecreëerd. We hopen dat deze categorie hondenstranden eigenaren van huisdieren enorm zal helpen bij het vinden van stranden waar ze tijdens hun zomervakantie samen van de zee kunnen genieten.

En als u een aantal van de stranden uit onze strandengids heeft bezocht, wees dan dapper en vul onze informatie aan met uw handige tips, filmpjes of foto's die u heeft (op)genomen. Het ontdekken en verkennen van de meest verborgen, de meest populaire en interessante stranden aan de Kroatische kust is nog nooit zo makkelijk geweest met de mogelijkheid om te zoeken op regio en strandcategorie wat wij mogelijk hebben gemaakt in onze gids.

Meer  Sluiten 

Aanbevolen strandcategorieën

Om het zoeken en kiezen van een strand in Kroatië gemakkelijker en interessanter te maken, hebben we maar liefst 9 categorieën gecreëerd die meer dan 400 stranden in Kroatië bevatten, dus kunt u kijken naar familiestranden, afgelegen natuurstranden, stranden met een blauwe vlag voor de kwaliteit en zuiverheid van de zee, de meest populaire zandstranden, stranden voor jongeren en stranden die geschikt zijn voor watersporten. Wij geloven dat u in onze gids veel interessante stranden zult vinden waar u zult genieten van zwemmen en zonnebaden tijdens uw vakantie in Kroatië.

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024