Get 10% discount with code:

VALID ONLY FOR ACCOMMODATION BOOKINGS.

AGBEE10
Special Offer Expires in:
DAGAR
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

Strandguide

Sök efter Kroatiens vackraste strand för en oförglömlig semester

Destination:
Kategori:

Stränder i Kroatien

Är du på semester med din familj eller vänner? Letar du efter underhållning och nattliv eller lung och ro? Sol och bad eller sportaktiviteter? Vill du uppleva undervattensvärlden eller vinden i dina segel? Vet du redan hur din semester borde se ut eller är du öppen för förslag, äventyr och nya upplevelser?

Det finns mycket stränder i Kroatien, och vår guide samlar mer än 400 stränder längs Adriatiska havets kust och öar från Dalmatien och Kvarner till Istrien. Vi vill visa alla Kroatiens skönheter och varför Kroatien är en av de mest populära sommardestinationerna i världen. Tillsammans med mer exakta beskrivningar av stränder finns det fotografier och information om faciliteter du kan hitta på dessa stränder, samt om lägenheter och hus du kan boka nära stranden där du vill tillbringa din semester. 

I vår strandguide för Kroatien kan du hitta en strand just för dig!

Guide genom Kroatiens stränder innehåller en mängd information som är nödvändiga när du vill planera semester för dig själv och din familj, hitta en sandstrand eller en strand med många aktiviteter för dina barn, vänner etc. Den här är en av de största och mest omfattande guiderna genom stränder i Kroatien och samlar 3 kustregioner: Istrien, Dalmatien och Kvarner, inklusive populära stränder på öar Hvar, Rab, Brač, Krk och andra.

Stränder för hundar har visat sig vara mycket eftersökta, så vi skapade en särskild kategori av stränder for hundar i Kroatien efter er efterfrågan. Vi hoppas att denna kategori kommer att hjälpa djurägare hitta stränder där de kan njuta av havsuppfriskning tillsammans med sina älsklingsdjur under deras sommarsemester.

Och om du har besökt några av stränderna i vår guide, känn dig fri att fylla i någon nyttig kommentar, bild eller video du har spelat in.

Aldrig var det lättare att upptäcka och utforska de mest gömda, populära och intressanta stränderna på kroatiska kusten med hjälp av sökande efter regioner och strandkategorier som du hittar i vår guide.

Se mer  Stäng  

Speciella strandkategorier

För att göra sökandet och valet av stränder i Kroatien lättare och mer intressant, skapade vi 9 kategorier som täcker över 400 stränder i Kroatien. Du kan titta på familjestränder, avskilda stränder, stränder som bär Blå Flagg för kvalitet och renhet av havet,  de mest populära sandstränderna, stränder för ungdomar och stränder som är lämpade för havssporter. Vi tror att i vår guide du hittar många intressanta stränder där du kommer att njuta av att simma och sola under din semester i Kroatien.

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024