Get 10% discount with code:

VALID ONLY FOR ACCOMMODATION BOOKINGS.

AGBEE10
Special Offer Expires in:
DAGAR
TIMMAR
MINUTER
SEKUNDER

Välj bland över 12 000 semesterbostäder i Kroatien

Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17
Stenhus Kroatien 2023

Slå er ner i ett renoverat stenhus, låt stenen och havet tae r tillbaka till ett Medelhav från det förflutna. Res tillbaka i tiden och boka ett boende i ett stenhus från vårt erbjudande Äkta Kroatien.

Boende nära havet Kroatien

Boende nära havet i Kroatien är det bästa valet för dem som älskar ett avkopplande ljud av havet och vågorna. Slappna av och njut i lägenheten eller huset som ni har valt ut precis vid havet i Kroatien.

Villor Kroatien

Villor i Kroatien med all lyx och komfort på vackra platser över hela Kroatien. Upptäck det bästa av lyxiga villor i Kroatien på ett ställe.

Husbilar Kroatien

Upplev annorlunda semester upplevelse i bekvämligheten av husbilar i Kroatien. Hitta ditt oas av lugn och njuta av en semester i en av de husbilar vid Adriatiska kusten.

Kryssningar Kroatien

Blunda och föreställ dig att du ligger på ett trädäck av ett segelfartyg. Du känner solen mot huden, lukten av havet och saltet, ljudet av fiskmåsar på avstånd. Förvandla din dröm till verklighet och upplev en 7-dagars kryssningar Kroatien på Adriatisk havet på en träsegelbåt!

Varför Adriagate?

Ledande turistbyra specialiserad pa semestererbjudanden för boende i Kroatien sedan 2001. Vi är specialister vad gäller privata boenden i Kroatien och vi pratar även flytande svensk. Vara specialister har själva valt ut, fotat och t.o.m. filmat rum, lägenheter och hus som vi har i varat utbud för att ni ska fa en bild av hur vara privata boenden ser ut i verkliga livet.

Reservera erat boende i Kroatien hos Adriagate!


Telefon:
+385 21 271 870

Öppetider
måndag-lördag 08:00 - 20:00 h

Adress:
Split, Vukovarska 156 Croatia

E-postanmälan

Lär känna Kroatien genom våra bloggares roliga berättelser!

Se mer

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024