Taxi transfer Dubrovnik

HITTA TRANSPORT
  •  Sök
Taxi transfer Airport Dubrovnik

Taxi transfer flygplats Dubrovnik

Behöver ni transfer fran eller till flygplats Dubrovnik?

Vi är specialiserade pa snabba transfer till Flygplats Dubrovnik. Undvik trängseln, lat oss ordna er transfer fran eller till Flygplatsen Dubrovnik.

Dubrovnik är en av de viktigaste sevärdigheter i Kroatien. Tack vare sin särskillda historiska och kulturella arv är staden ofta kallad för adriatiska havets pärla. Dubrovnik är känd för sin väldiga ringmur, välbevarade kyrkor, kloster och palatser.

Den enklaste vägen till Dubrovnik är med flyg. Flygplats Dubrovnikär med tanke pa antalet resandeje, pa andra plats i Kroatien. Flygplatsen ligger 20 km fran Dubrovniks centrum och ahr den längsta flygfältet i Kroatien. Internationell flygplats med en terminal som är under modernidering vilken, när den är klar, kommer att göra flygplatsen till den största flygplatsen i Kroatien.

De viktigaste flygbolag som samarbetar med Flygplats Dubrovnik: Croatia Airlines, EasyJet, Monarch, Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Norvegian Air Shuttle, Jet2Com, Air Mediterranne, Germanwings, Aeroflot.

Om ni önskar undvika taxi kön efter att ha landat pa Flygplats Dubrovnik, föreslar vi att ni bokar vara transfer fran Dubrovnik. Vi kommer att ge er en säker och bekväm transfer tjänst och utmärk kundsuport.

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020