Taxi transfer Split

HITTA TRANSPORT
  •  Sök
Taxi transfer Airport Split

Taxi transfer flygplats Split

Flyger ni till Split? Behöver ni transfer fran och till flygplats Split?

Vi erbjuder transfer fran Flygplats Split till alla destinationer i Kroatien. Om ni skulle behöva biltransfer fran vilken som destination till flygplats Split, kan vi organisera transfern som sparar tid och ger ännu mer semester njutning I Dalmatien, utan att tänka pa hur ni tar er till flygplatsen.

Split är den största staden pa Adriatiska kusten och andra till storlek i Kroatien. Manga sevärdigheter finns här, Diocletianius Palats, vackra stränder, restauranger och vinkällare. Pa grund av sitt läge är staden även en knytpunkt för all trafik till öarna.

Flygplats Split är den tredje största i Kroatien (efter flygplats Zagreb och Dubrovnik). Det är en rellativt liten flygplatts som ligger 20 km fran Split i staden Kastela i närhet av Trogir. En viktig trafikplats för den största kroatiska flygbolag Croatia Airlines. För tillfället finns det pa flygplatsen bara en terminal för resande, men till ar 2014 kommer en till terminal att sta klar med möjlighet att kunna ta emot ytterliggare fyra flygplan, vilket ökar flygplatsens kapacitet avsevärt.

Mest trafik till och fran flygplatsen är under sommaren da flygplatsen Split har direktflyg till manga europeiska städer som London, Amsterdam, Frankfurt, Rim och Paris.

Trängseln pa terrminalen kan vara tidsödande, därför rekomenderar vi att ni bokar transfer fran Split fran vart utbud.

Härmed presenterar vi nagra av de viktigaste flygbolag som samarbetar med Flygplats Split: Adria Airways, Aeroflot, Air Berlin, Austrian Airlines, Croatia Airlines, EasyJet, Finnair, Germanwings, Lufthansa, Scandinavian Airlines, SkyWork Airlines.

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020