Taxi transferji Split

NAJDI TRANSFER

Ali potujete z letalom v Split? Ali potrebujete transfer z avtomobilom iz ali proti letališču Split?

Nudimo vam transferje iz Letališča Split proti katerikoli destinaciji na Hrvaškem. Tudi če potrebujete transfer z avtomobilom iz katerekoli destinacije v na Letališče Split, vam lahko organiziramo transfer, ki vam bo prihranil čas in vam omogočil, da uživate na počitnicah v Dalmaciji ne da bi skrbeli za prevoz.

Split je največje mesto na Jadranski obali in drugo največje mesto na Hrvaškem. Tu se nahajajo številne turistične atrakcije kot so Dioklecijanova palača, lepe plaže, številne dobre restavracije in vinske kleti. Zaradi bližine srednje-dalmatinskih otokov je tudi pomembno tranzitno središče.

Letališče Split je tretje po velikosti na Hrvaškem (za letališčem Zagreb in Dubrovnik). To je dokaj majhno, mednarodno letališče, ki se nahaja 20 km od Splita v mestu Kaštela in v neposredni bližini mesta Trogir. Je pomembno tranzitno mesto za največjo hrvaško letalsko družbo Croatia Airlines. Letališče ima trenutno samo en potniški terminal; toda do 2014 se bo zgradil večji terminal s 4 avio mostovi in večjo rampo, s čimer se bo povečala kapaciteta letališča.

Večina prometa proti/iz letališča se odvija tekom poletnih mesecev, ko Letališče Split nudi lete proti številnim evropskim mestom kot so: London, Amsterdam, Frankfurt, Rim in Pariz.

Gneče na terminalih so lahko utrujajoče, zato vam svetujemo, da iz naše ponudbe rezervirate transfer iz Splita.

Najpomembnejše letalske družbe, ki sodelujejo z Letališčem Split, so: Adria Airways, Aeroflot, Air Berlin, Austrian Airlines, Croatia Airlines, EasyJet, Finnair, Germanwings, Lufthansa, Scandinavian Airlines, SkyWork Airlines.

Transfer to the island?

Adriagate also offers all inclusive island transfers upon request, which include transfers to the ferry port, ferry tickets as well as island transfers to your destination.

What if you need child seats?

Child seats and baby seats are included in the price, simply inform us in advance so that we can put it at your disposal.

Travelling in a larger group or unable to find your destination?

If your desired destination is not among the destinations offered, or you might want a transfer for more than 8 people then please send us a request by mail at info@adriagate.com  indicating the exact pick up place and the exact destination together with dates and number of persons, and we will provide you with our offer as soon as possible.

Note: Transfer rates are calculated per vehicle, not per number of persons.

What about when your flight is late?

Waiting time at the airport in case of a delayed flight is included in the price, our drivers carefully monitor the flight schedule and will adjust their schedule accordingly.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023