Taxi transferi Split

Taxi transferi Zračna luka Split

Taxi transferi zračna luka Split

Putujete zrakoplovom u Split? Trebate transfer iz ili prema Zračnoj luci Split?

Nudimo vam transfere iz Zračne luke Split prema bilo kojoj destinaciji u Hrvatskoj. Također, ako trebate transfer automobilom iz bilo koje destinacije u Zračnu luku Split, možemo organizirati transfer koji će vam uštedjeti vrijeme omogućujući vam da uživate u odmoru u Dalmaciji bez da brinete o prijevozu.

Split je najveći grad na Jadranskoj obali i drugi po veličini u Hrvatskoj. Dom je mnogim turističkim atrakcijama kao što su Dioklecijanova Palača, lijepe plaže, mnogi dobri restorani i vinski podrumi. Zahvaljujući blizini srednje-dalmatinskih otoka također je i važno tranzitno središte.

Zračna luka Split je treća po veličini u Hrvatskoj (poslije zračne luke Zagreb i Dubrovnik). To je prilično malena, međunarodna zračna luka smještena 20 km od Splita u gradu Kaštela i u neposrednoj blizini Trogira. Važno je tranzitno mjesto za najveću hrvatsku zrakoplovnu kompaniju Croatia Airlines. Trenutno zračna luka ima samo jedan putnički terminal; međutim do 2014. sagradit će se veći terminal sa 4 avio mosta i većom rampom čime će se povećati kapacitet zračne luke.

Većina prometa prema/iz zračne luke se odvije tijekom ljetnih mjeseci kada Zračna luka Split nudi letove prema mnogim europskim gradovima kao što su: London, Amsterdam, Frankfurt, Rim i Pariz.

Gužve na terminalima mogu biti iscrpljujuće stoga vam savjetujemo da rezervirate transfer iz Splita iz naše ponude.Donosimo neke od zrakoplovnih kompanija s kojima Zračna luka Split surađuje: Adria Airways, Aeroflot, Air Berlin, Austrian Airlines, Croatia Airlines, EasyJet, Finnair, Germanwings, Lufthansa, Scandinavian Airlines, SkyWork Airlines.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020