Taxi transferi Split

Taxi transferi Zračna luka Split

Taxi transferi zračna luka Split

Putujete zrakoplovom u Split? Trebate transfer iz ili prema Zračnoj luci Split?

Nudimo vam transfere iz Zračne luke Split prema bilo kojoj destinaciji u Hrvatskoj. Također, ako trebate transfer automobilom iz bilo koje destinacije u Zračnu luku Split, možemo organizirati transfer koji će vam uštedjeti vrijeme omogućujući vam da uživate u odmoru u Dalmaciji bez da brinete o prijevozu.

Split je najveći grad na Jadranskoj obali i drugi po veličini u Hrvatskoj. Dom je mnogim turističkim atrakcijama kao što su Dioklecijanova Palača, lijepe plaže, mnogi dobri restorani i vinski podrumi. Zahvaljujući blizini srednje-dalmatinskih otoka također je i važno tranzitno središte.

Zračna luka Split je treća po veličini u Hrvatskoj (poslije zračne luke Zagreb i Dubrovnik). To je prilično malena, međunarodna zračna luka smještena 20 km od Splita u gradu Kaštela i u neposrednoj blizini Trogira. Važno je tranzitno mjesto za najveću hrvatsku zrakoplovnu kompaniju Croatia Airlines. Trenutno zračna luka ima samo jedan putnički terminal; međutim do 2014. sagradit će se veći terminal sa 4 avio mosta i većom rampom čime će se povećati kapacitet zračne luke.

Većina prometa prema/iz zračne luke se odvije tijekom ljetnih mjeseci kada Zračna luka Split nudi letove prema mnogim europskim gradovima kao što su: London, Amsterdam, Frankfurt, Rim i Pariz.

Gužve na terminalima mogu biti iscrpljujuće stoga vam savjetujemo da rezervirate transfer iz Splita iz naše ponude.Donosimo neke od zrakoplovnih kompanija s kojima Zračna luka Split surađuje: Adria Airways, Aeroflot, Air Berlin, Austrian Airlines, Croatia Airlines, EasyJet, Finnair, Germanwings, Lufthansa, Scandinavian Airlines, SkyWork Airlines.


Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!
Zahvaljujemo! Netočna e-mail adresa!