Taxi transferi Zagreb

PRONAĐI TRANSFER

Tražite transfer iz ili prema Zračnoj luci Zagreb?

Dopustite da vam ponudimo najbolje transfere iz Zračne luke Zagreb do Vaše destinacije za odmor, bez obzira jeste li rezervirali hotel u Zagrebu ili privatni smještaj na Jadranskoj obali.

Zagreb je glavni i najveći grad Republike Hrvatske. Također je važno turističko središte pogotovo u pogledu putnika koji putuju prema Jadranskom moru.

Zračna luka Zagreb, poznata i pod nazivom Zračna luka Pleso, je najveća međunarodna zračna luka u Hrvatskoj. Nalazi se 15 km južno od Zagreba u smjeru Velike Gorice te je glavno tranzicijsko mjesto za najveću hrvatsku zrakoplovnu kompaniju Croatia Airlines. Kapacitet zračne luke iznosi otprilike 2,5 milijuna putnika godišnje a možete uhvatiti let iz gotovo svih europskih zračnih luka. Kako su dimenzije glavne zgrade terminala samo 200m x 58m a rampa zračne luke može primiti približno 15 srednjih i 2 veća zrakoplova, očekuje se da će nadogradnja zračne luke početi u 2013. godini.

Donosimo neke od najznačajnijih zrakoplovnih kompanija koje surađuju sa Zračnom lukom Zagreb: Croatia Airlines, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Germanwings, EasyJet, Lufthansa, TAP Portugal Representative Croatia and Slovenia, Turkish Airlines, SkyWork Airlines.

Otočni transfer?

Adriagate nudi i sveobuhvatne otočne transfere na upit, koji uključuju transfer do trajektne luke, trajektne karte kao i transfer na otoku do vašeg odredišta.

Što ako trebate dječje sjedalice?

Dječje sjedalice su uključene u cijenu, jednostavno nas prethodno obavijestite kako bismo ju osigurali u vozilu.

Putujete u većem broju ili ne možete pronaći vašu destinaciju?

Ako se Vaša željena destinacija ne nalazi među ponuđenim destinacijama, ili možda želite transfer za više od 8 osoba tada Vas molimo da nam pošaljete zahtjev putem emaila na info@adriagate.com s naznakom točnog mjesta preuzimanja i točnog odredišta zajedno s datumom i brojem osoba, a mi ćemo Vam dostaviti našu ponudu u što kraćem roku.

Napomena: Cijene transfera se izračunavaju po vozilu, a ne po broju osoba.

Što kada vam let kasni?

Vrijeme čekanja na aerodromu u slučaju kašnjenja leta je uključeno u cijenu, naši vozači pažljivo prate raspored letova te će prema tome prilagoditi svoj raspored.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022