Taxi transferji Zagreb

Taxi transferji Airport Zagreb

Taxi transferji letališče Zagreb

Iščete transfer iz ali proti Letališču Zagreb?

Dovolite nam, da vam ponudimo najboljše transferje iz Letališča Zagreb do Vaše počitniške destinacije, ne glede na to ali ste rezervirali hotel v Zagrebu ali zasebno namestitev na Jadranski obali.

Zagreb je glavno in največje mesto Republike Hrvaške. Prav tako je pomembno turistično središče za potnike, ki potujejo proti Jadranskemu morju.

Letališče Zagreb, znano pod imenom Letališče Pleso, je največje mednarodno letališče na Hrvaškem. Nahaja se 15 km južno od Zagreba v smeri Velike Gorice in je glavno tranzicijsko mesto za največjo hrvaško letalsko družbo Croatia Airlines. Kapaciteta letališča znaša približno 2,5 milijonov potnikov letno, let pa lahko ujamete iz skoraj vseh evropskih letališč. Ker so dimenzije glavne zgradbe terminala samo 200m x 58m, letališče pa lahko sprejme približno 15 srednjih in 2 večji letali, se širitev letališča pričakuje v letu 2013.

Najpomembnejše letalske družbe, ki sodelujejo z Letališčem Zagreb, so: Croatia Airlines, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Germanwings, EasyJet, Lufthansa, TAP Portugal Representative Croatia and Slovenia, Turkish Airlines, SkyWork Airlines.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020