Taxi vervoer Zagreb

Taxi transfers Airport Zagreb

Taxi vervoer luchthaven Zagreb

Bent u op zoek naar vervoer van of naar de luchthaven van Zagreb?

Wij bieden u het beste en meest tijdbesparende vervoer aan van de luchthaven van Zagreb naar uw vakantieaccommodatie, of u nu een hotel heeft geboekt in Zagreb of een privé-accommodatie langs de Adriatische kust.

Zagreb is de hoofdstad en de grootste stad van de Republiek van Kroatië. Het is ook een belangrijk toeristisch centrum vooral met betrekking tot het aantal passagiers dat reist naar de Adriatische kust.

Zagreb vliegveld, ook wel bekend als Pleso Airport, is de grootste internationale luchthaven in Kroatië. Het hotel ligt 15 km ten zuiden van Zagreb in de richting van Velika Gorica, het is de belangrijkste hub voor Croatia Airlines, de grootste Kroatische luchtvaartmaatschappij. De luchthavencapaciteit is ongeveer 2,5 miljoen reizigers per jaar en er zijn vluchten van bijna alle Europese luchthavens beschikbaar. Aangezien de belangrijkste terminal gebouw slechts 200m x 58m groot is en de oprit ongeveer 15 middelgrote en twee widebodyvliegtuigen kan verwelkomen, zal de uitbreiding van de luchthaven naar verwachting in 2013 starten.

Neem een kijkje bij één van de meest belangrijke luchtvaartmaatschappijen die samenwerken met de luchthaven Zagreb: Croatia Airlines, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Germanwings, Easyjet, Lufthansa, TAP Portugal Representative Croatia and Slovenia, Turkish Airlines, SkyWork Airlines.

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020