Taxi vervoer Dubrovnik

Taxi transfers Airport Dubrovnik

Taxi vervoer luchthaven Dubrovnik

Bent u op zoek naar vervoer van of naar de luchthaven van Dubrovnik?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van tijdbesparend vervoer voor de luchthaven van Dubrovnik. Ontwijk de drukte door de organisatie van uw transfer van of naar de luchthaven van Dubrovnik aan ons over te laten.

Dubrovnik is één van de meest prominente toeristische bestemmingen in Kroatië. Het wordt vaak aangeduid als de parel van de Adriatische Zee als gevolg van het uitzonderlijk rijke historische erfgoed en cultuur. Het is bekend om zijn prachtige stadsmuren, goed bewaard gebleven kerken, kloosters en paleizen.

De eenvoudigste manier om Dubrovnik te bereiken is per vliegtuig. De luchthaven van Dubrovnik , is de tweede grootste luchthaven in Kroatië in termen van het aantal passagiers. Gelegen op ongeveer 20 km van het stadscentrum Dubrovnik is de luchthaven met de langste landingsbaan in Kroatië. Het is internationaal, een terminal luchthaven nog steeds in het proces van modernisering. Echter, eenmaal gemoderniseerd, zal het de grootste luchthaven in Kroatië worden.

De belangrijkste luchtvaartmaatschappijen die samenwerken met de luchthaven van Dubrovnik zijn: Croatia Airlines, EasyJet, Monarch, Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Noorse Air Shuttle, Jet2Com, Air Mediterranne, Germanwings, Aeroflot.

Als u het gedoe met het het wachten op een taxi bij uw landing in Dubrovnik wilt voorkomen, dan raden wij u aan één van onze vervoersmiddelen vanuit Dubrovnik te nemen. Wij zullen u voorzien van veilige en comfortabele vervoersdiensten en een uitstekende klantenservice.

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020