Taxi transzferek Dubrovnik

Taxi transzferek Dubrovnik Repülőtér

Taxi transzferek repülőtér Dubrovnik

Reptéri transzfert keres Dubrovnikban?

Szakterületünk, a Dubrovnik-i reptéri transzfer megszervezése. Kerülje el a tömeget és engedje meg, hogy mi szervezzük meg Önnek reptéri transzferét.

Dubrovnik az egyik legismertebb turisztikai látnivaló Horvátországban. Történelmi és kultúrális öröksége miatt gyakran nevezik az Adria gyöngyszemének is. A város híres városfaláról, palotáiról és templomairól. Dubrovnikot legegyszerűebben és leggyorsabban légi úton lehet elérni.

A nemzetközi Dubrovnik-i repülőtér a második legnagyobb repülőtér Horvátországban, mely 20km-re található Dubrovnik központjától. Horvátország területén ez a repülőtér rendelkezik a leghosszabb kifutópályával. A fejlesztések, a modernizációs munkánk még nem fejeződtek be, de ha elkészülnek, akkor ez lesz Horvátország legnagyobb repülőtere.

Az alábbi légitársaságok gépeit fogadja a Dubrovniki repülőtér: Croatia Airlines, EasyJet, Monarch, Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Norvegian Air Shuttle, Jet2Com, Air Mediterranne, Germanwings, Aeroflot.

Ha el szeretné kerülni a tömeget és a zsúfoltságot, a taxira való várakozást, akkor javasoljuk, hogy rajtunk keresztül válasszon és foglaljon transzfert. Biztonságos, kényelmes szolgáltatást és kiváló ügyintézést kínálunk.

VÁLASSZA KI AZ TRANSFER
  •  Keres

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!