Taxi transzferek Zadar

Taxi transzferek Zadar Repülőtér

Taxi transzferek repülőtér Zadar

Reptéri transzfert keres Zadarban?

Takarítson meg időt és energiát! Ha reptéri transzfert keres Zadarban, akkor vegye igénybe szolgáltatásainak. Az Adria szívében elhelyezkedő 3000 éves város méltán büszke gazdak kultúrális látnivalóira. Horvátország top desztinációjának egyike.

A repülőtér Zadar központjától 12 km-re, a Zágráb-Split autópálya közelében ( Zadar2) található. Ez egy kis, modern, sikeresen működő repülőtér, melynek fontossága elhelyezkedéséből adódik, könnyen megközelíthető Észak-Dalmácia és annak szigetei, valamint a Plitvicei tavak. E mellett további 5 nemzeti park is a közelében van, ezért kiváló kiindulópontja lehet azoknak, akik szeretnek a természet közelében pihenni.

Az alábbi légitársaságok gépeit fogadja a Zadar-i repülőtér: Croatia Airlines, Ryanair, Germanwings, Lufthansa, InterSky, Danube Wings, Eurolot.com.

Ha ide vagy egy másik horvátországi turisztikai desztinációba utazna, akkor, takarítson meg időt és energiát és foglaljon reptéri transzfert az Adriagate.com segítségével! Ismerje meg közelebbről miért ez a legkényelmesebb és leggyorsabb módja egy adott desztináció elérésének.

VÁLASSZA KI AZ TRANSFER
  •  Keres

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Simply the best
Travelife - Sustainability in tourism
A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!
Köszönjük! Nem pontos e-mail cim!