Taxi transferji Zadar

Taxi transferji Airport Zadar

Taxi transferji letališče Zadar

Iščete transfer iz ali proti Letališču Zadar?

Če potrebujete transfer z avtomobilom iz Letališča Zadar, vam bodo naši transferji pomagali, da se izognete gneči in prihranite na času.

Zadar, ki se nahaja v srcu Jadrana, je 3000 let staro mesto, ki se ponaša s svojo izjemno zgodovino in bogato kulturno dediščino. Zadar je ena od hrvaških top destinacij.

Letališče Zadar se nahaja približno 12 km od centra Zadra in v bližini izvoza iz avtoceste Zagreb-Split (Zadar 2). Je majhno, toda moderno in uspešno letališče, ki ima pomembno vlogo za vse turiste, ki obiskujejo obalo Severne Dalmacije, otoke zadarskega arhipelaga in Plitviška jezera. Zahvaljujoč svoji izjemni okolici in bližini petih narodnih parkov, je odlična izhodiščna točka za vse tiste, ki želijo dopust preživeti v naravi.

Letališče Zadar uspešno sodeluje z naslednjimi letalskimi družbami: Croatia Airlines, Ryanair, Germanwings, Lufthansa, InterSky, Danube Wings, Eurolot.com.

Če potujete na katero drugo destinaciju, si prihranite težave in rezervirajte transfer preko Adriagate.com. Zvedite, zakaj je to najhitrejši in najcenejši način, da pridete do želene destinacije.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020