Taxi transferji Pula

Taxi transferji Airport Pula

Taxi transferji letališče Pula

Iščete transfer iz ali proti Letališču Pula?

Nudimo storitve transferja z avtomobilom za Letališče Pula. Kontaktirajte nas in organizirali vam bomo transfer z avtomobilom za letališče Pula iz/proti katerikoli destinaciji na Hrvaškem.

Pula je glavno mesto Istre, znano po blagi klimi, neokrnjeni naravi in čistem morju. Zahvaljujoč svoji neverjetni zgodovinski dediščini se Pula pogosto naziva »mesto muzej«.

Letališče Pula je mednarodno letališče, pogosto imenovano kot “glavna vrata” do Istre. Nahaja se 6 km od mesta Pule,lahko pa sprejme velika letala. Zaradi ugodnih klimatskih in tehničnih pogojev se koristi kot alternativno letališče za sosednje države. Pogosto ga uporabljajo JET SET potniki pri obisku Narodnega parka Brioni ali prihoda na koncert v Areni Pula.

Pula je celo leto dobro povezana z vsemi evropskimi mesti, še posebej v času turistične sezone. Poleg hrvaške letalske družbe Croatia Airlines pa Letališče Pula sodeluje še z: Ukraine International Airlines, Jat Airways, Germanwings, Ryanair, Air Mediterranee, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airline System, Lufthansa, Jet2.com, Finnair, Thomson Airways.

Izognite se zamujanju in si zagotovite svoj transfer z rezervacijo preko Adriagate.com. Nudimo prevoz iz in proti Letališču Pula, da bi lahko udobno in pravočasno prispeli do želene destinacije.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020