Taxi transferi Pula

PRONAĐI TRANSFER

Tražite transfer iz ili prema Zračnoj luci Pula?

Pružamo usluge transfera automobilom za Zračnu luku Pula. Samo nas kontaktirajte i organizirat ćemo transfer automobilom za zračnu luku Pula iz/prema bilo kojoj destinaciji u Hrvatskoj.

Pula je glavni grad Istre, poznat po blagoj klimi, netaknutoj prirodi i čistom moru. Zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj povijesnoj baštini Pula se često naziva „grad muzej“.

Zračna luka Pula je međunarodna zračna luka, često nazivana “glavnim vratima” prema Istri. Nalazi se 6 km od grada Pule, u mogućnosti je primiti velike zrakoplove. Zbog povoljnih klimatskih i tehničkih uvjeta, koristi se i kao alternativna zračna luka za susjedne zemlje. Često je koriste JET SET putnici prilikom posjeta Nacionalnom parku Brijuni ili odlazaka na koncert u Arenu Pula.

Pula je dobro povezana sa svim većim europskim gradovima preko cijele godine, osobito za vrijeme turističke sezone. Osim hrvatske zrakoplovne kompanije Croatia Airlines, Zračna luka Pula surađuje sa: Ukraine International Airlines, Jat Airways, Germanwings, Ryanair, Air Mediterranee, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airline System, Lufthansa, Jet2.com, Finnair, Thomson Airways.

Izbjegnite moguća kašnjenja i osigurajte svoj transfer rezervirajući preko Adriagate.com. Nudimo prijevoz iz i prema Zračnoj luci Pula kako biste udobno i na vrijeme mogli doći do željene destinacije.

Otočni transfer?

Adriagate nudi i sveobuhvatne otočne transfere na upit, koji uključuju transfer do trajektne luke, trajektne karte kao i transfer na otoku do vašeg odredišta.

Što ako trebate dječje sjedalice?

Dječje sjedalice su uključene u cijenu, jednostavno nas prethodno obavijestite kako bismo ju osigurali u vozilu.

Putujete u većem broju ili ne možete pronaći vašu destinaciju?

Ako se Vaša željena destinacija ne nalazi među ponuđenim destinacijama, ili možda želite transfer za više od 8 osoba tada Vas molimo da nam pošaljete zahtjev putem emaila na info@adriagate.com s naznakom točnog mjesta preuzimanja i točnog odredišta zajedno s datumom i brojem osoba, a mi ćemo Vam dostaviti našu ponudu u što kraćem roku.

Napomena: Cijene transfera se izračunavaju po vozilu, a ne po broju osoba.

Što kada vam let kasni?

Vrijeme čekanja na aerodromu u slučaju kašnjenja leta je uključeno u cijenu, naši vozači pažljivo prate raspored letova te će prema tome prilagoditi svoj raspored.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023