Taxi transferi Rijeka (Krk - otok Krk)

PRONAĐI TRANSFER

Tražite transfer iz ili prema Zračnoj luci Rijeka?

Ako trebate transfer automobilom iz Zračne luke Rijeka, naši transferi će vam pomoći da izbjegnete gužve i uštedite vrijeme.

Zračna luka Rijeka se nalazi na otoku Krku, otprilike 20 km od grada Rijeke. Smještena u srcu Kvarnera, u blizini većih turističkih destinacija, od velike je važnosti za sjeverni dio Jadranske obale. Iako najviše prometa ima tijekom ljetnih mjeseci kada je povezana sa 19 gradova i 9 europskih zemalja, zračna luka je u funkciji tijekom cijele godine. Često se organiziraju panoramski letovi nad Jadranom a postoji čak i mogućnost treninga posade.

Prijevoznici koji lete prema Zračnoj luci Rijeka: Croatia Airlines, Germanwings, Condor, RyanAir, SkyWork Airlines, Welcome Air, Norwegian Air Shuttle, AirBaltic, Danube Wings, EuroLot.

Zračna luka Rijeka je jedna od najboljih polaznih točaka za odmor u Hrvatskoj. Izbjegnite prometne gužve i rezervirajte transfer iz Rijeke sa Adriagate.com prema destinaciji Vašeg odmora.

Otočni transfer?

Adriagate nudi i sveobuhvatne otočne transfere na upit, koji uključuju transfer do trajektne luke, trajektne karte kao i transfer na otoku do vašeg odredišta.

Što ako trebate dječje sjedalice?

Dječje sjedalice su uključene u cijenu, jednostavno nas prethodno obavijestite kako bismo ju osigurali u vozilu.

Putujete u većem broju ili ne možete pronaći vašu destinaciju?

Ako se Vaša željena destinacija ne nalazi među ponuđenim destinacijama, ili možda želite transfer za više od 8 osoba tada Vas molimo da nam pošaljete zahtjev putem emaila na info@adriagate.com s naznakom točnog mjesta preuzimanja i točnog odredišta zajedno s datumom i brojem osoba, a mi ćemo Vam dostaviti našu ponudu u što kraćem roku.

Napomena: Cijene transfera se izračunavaju po vozilu, a ne po broju osoba.

Što kada vam let kasni?

Vrijeme čekanja na aerodromu u slučaju kašnjenja leta je uključeno u cijenu, naši vozači pažljivo prate raspored letova te će prema tome prilagoditi svoj raspored.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2023