Taxi transferi Zadar

PRONAĐI TRANSFER

Tražite transfer iz ili prema Zračnoj luci Zadar?

Ako trebate transfer automobilom iz Zračne luke Zadar, naši transferi će vam pomoći da izbjegnete gužve i uštedite vrijeme.

Smješten u srcu Jadrana, Zadar je grad star 3000 godina koji se ponosi svojom iznimnom poviješću i bogatim kulturnim nasljeđem. Jedan je od hrvatskih top destinacija.

Zračna luka Zadar se nalazi približno 12 km od centra Zadra i u blizini spoja autoceste Zagreb-Split (Zadar 2). To je mala ali moderna i uspješna zračna luka koja je od iznimne važnosti za sve turiste koji posjećuju obalu Sjeverne Dalmacije, otoke zadarskog arhipelaga i Plitvička jezera. Nadalje, zahvaljujući svom iznimnom okruženju i blizini pet hrvatskih nacionalnih parkova, izvrsna je polazna točka za sve koji traže odmor orijentiran prema prirodi.

Zračna luka Zadar uspješno surađuje sa sljedećim zrakoplovnim kompanijama: Croatia Airlines, Ryanair, Germanwings, Lufthansa, InterSky, Danube Wings, Eurolot.com.

Ako putujete u neku drugu destinaciju, poštedite se muke i rezervirajte transfer preko Adriagate.com. Doznajte zašto je to najbrži i najpovoljniji način da dođete do željene destinacije.

Otočni transfer?

Adriagate nudi i sveobuhvatne otočne transfere na upit, koji uključuju transfer do trajektne luke, trajektne karte kao i transfer na otoku do vašeg odredišta.

Što ako trebate dječje sjedalice?

Dječje sjedalice su uključene u cijenu, jednostavno nas prethodno obavijestite kako bismo ju osigurali u vozilu.

Putujete u većem broju ili ne možete pronaći vašu destinaciju?

Ako se Vaša željena destinacija ne nalazi među ponuđenim destinacijama, ili možda želite transfer za više od 8 osoba tada Vas molimo da nam pošaljete zahtjev putem emaila na info@adriagate.com s naznakom točnog mjesta preuzimanja i točnog odredišta zajedno s datumom i brojem osoba, a mi ćemo Vam dostaviti našu ponudu u što kraćem roku.

Napomena: Cijene transfera se izračunavaju po vozilu, a ne po broju osoba.

Što kada vam let kasni?

Vrijeme čekanja na aerodromu u slučaju kašnjenja leta je uključeno u cijenu, naši vozači pažljivo prate raspored letova te će prema tome prilagoditi svoj raspored.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022