Taxi transferi Zadar

Taxi transferi Zračna luka Zadar

Taxi transferi zračna luka Zadar

Tražite transfer iz ili prema Zračnoj luci Zadar?

Ako trebate transfer automobilom iz Zračne luke Zadar, naši transferi će vam pomoći da izbjegnete gužve i uštedite vrijeme.

Smješten u srcu Jadrana, Zadar je grad star 3000 godina koji se ponosi svojom iznimnom poviješću i bogatim kulturnim nasljeđem. Jedan je od hrvatskih top destinacija.

Zračna luka Zadar se nalazi približno 12 km od centra Zadra i u blizini spoja autoceste Zagreb-Split (Zadar 2). To je mala ali moderna i uspješna zračna luka koja je od iznimne važnosti za sve turiste koji posjećuju obalu Sjeverne Dalmacije, otoke zadarskog arhipelaga i Plitvička jezera. Nadalje, zahvaljujući svom iznimnom okruženju i blizini pet hrvatskih nacionalnih parkova, izvrsna je polazna točka za sve koji traže odmor orijentiran prema prirodi.

Zračna luka Zadar uspješno surađuje sa sljedećim zrakoplovnim kompanijama: Croatia Airlines, Ryanair, Germanwings, Lufthansa, InterSky, Danube Wings, Eurolot.com.

Ako putujete u neku drugu destinaciju, poštedite se muke i rezervirajte transfer preko Adriagate.com. Doznajte zašto je to najbrži i najpovoljniji način da dođete do željene destinacije.

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020