Taxi transferji Dubrovnik

Taxi transferji Airport Dubrovnik

Taxi transferji letališče Dubrovnik

Iščete transfer iz ali proti letališču Dubrovnik?

Specializirani smo za nudenje hitrih transferjev za Letališče Dubrovnik. Izognite se gneči in dovolite nam, da organiziramo Vaš transfer iz ali proti Letališču Dubrovnik.

Dubrovnik je ena od najpomembnejših turističnih destinacij na Hrvaškem. Zaradi svoje izjemne zgodovinske in kulturne dediščine ga pogosto imenujejo dragulj Jadrana. Dubrovnik je znan po svojem veličastnem obzidju, dobro ohranjenimi cerkvami, samostani in palačami.

Do Dubrovnika je najenostavnejše priti z letalom. Letališče Dubrovnik je po številu potnikov drugo največje na Hrvaškem. Oddaljeno je približno 20km od centra Dubrovnika in ima najdaljšo pisto na Hrvaškem. To je mednarodno letališče z enim terminalom, ki je še vedno v procesu modernizacije. Toda ko bo modernizacija zaključena, bo postalo največje letališče na Hrvaškem.

Najpomembnejše letalske družbe, ki sodelujejo z Letališčem Dubrovnik, so naslednje: Croatia Airlines, EasyJet, Monarch, Lufthansa, Austrian Airlines, British Airways, Norvegian Air Shuttle, Jet2Com, Air Mediterranne, Germanwings, Aeroflot.

Če se pri pristanku na Letališče Dubrovnik želite izogniti čakanju na taksi vozila, potem vam predlagamo, da rezervirate enega od naših transferjev iz Dubrovnika. Nudili vam bomo varno in udobno storitev transferja in izjemno uporabniško podporo.

Zagotovite si ugoden dopust!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020