Autobusne ture

PRONAĐI DESTINACIJU:

Zemljopisni položaj, mala površina i bogata kulturno povijesna baština čine Hrvatsku idealnom destinacijom za autobusne ture. Blaga klima vam omogućava da gotovo cijelu godinu možete uživati u šetnjama na otvorenom i otkrivati kulturno povijesnu baštinu. Brojni muzeji, galerije i crkve koje su danas, kao spomenici nulte kategorije, nezaobilazno poglavlje UNESCO-ova popisa svjetske baštine, čekaju da ih otkrijete.

Neprocjenjivo bogatstvo čini i 8 nacionalnih parkova, 11 parkova prirode te 1264 otoka, otočića, hridi i grebena. Prirodne znamenitosti, osim za ljubitelje prirode, ostavljaju mnogo prostora i ljubiteljima avanturizma kojima će zasigurno otkriti bojne planine, kanjoni rijeka sa svojim brzacima i nepregledne pješačke staze. Gastronomi, etnolozi i zaljubljenici u maslinovo ulje oduševiti će bogatstvom i raznolikošću ponude.

Dragi gosti, partneri i prijatelji pripremili smo nekoliko različitih tura kao primjer onoga što možemo napraviti za Vas. Grupe i ture možemo u potpunosti prilagoditi Vašim željama, dobnim skupinama i potrebama ovisno o broju osoba i periodu godine.

Vidi više  Zatvori 

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022