Begeleide reis

ZOEK BESTEMMING:

Een geografische ligging, kleine oppervlakte en een rijk cultureel erfgoed maken Kroatië een ideale bestemming voor busreizen. Het milde klimaat maakt het mogelijk dat u het hele jaar door kunt genieten van wandelingen en het cultureel en historisch erfgoed kunt ontdekken. Tal van musea, galeries en kerken, die tegenwoordig, als monumenten van hoge waarde, een onvermijdelijk deel van UNESCO 's wereld erfgoed zijn en wachten om ontdekt te worden.

Een onvermijdelijk rijkdom zijn ook de acht nationale parken, 11 natuurparken en 1264 eilanden, eilandjes, rotsen en riffen. De natuurlijke attracties zijn, behalve voor natuurliefhebbers, ook interessant voor liefhebbers van avontuur, dankzij de Bataljon bergen, ravijnen, rivieren en beken met de lange wandelpaden. Gastronomen, etnologen en olijfolie liefhebbers zullen blij zijn met de rijkdom en diversiteit van het aanbod.

Beste gasten, partners en vrienden, wij hebben een aantal verschillende reizen bereid als een voorbeeld van wat wij voor u kunnen doen. Groepen en rondleidingen kunnen volledig worden aangepast naar uw wensen, behoeften en leeftijdsgroepen, afhankelijk van het aantal personen en de periode van het jaar. nds we have prepared for you few different tours as an example of what we can organize according to your preferences. Groups and tours are completely adjustable according to your wishes, age group, time of year and all other needs.

Meer  Sluiten 

Het beste van Kroatië, in uw inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022