Autóbuszos túrák

KERESSE VÁROS:

Földrajzi elhelyezkedésének, viszonylag kis méretének, de gazdag történlemi és kultúrális értékeinek köszönhetően Horvátország ideális autóbuszos túrák helyszínének. Enyhe éghajlata miatt szinte egész évben felfedezhetjük az ország kulturális és történelmi látnivalóit. A számos múzeum, galéria és templom mellett az UNESCO által világörökséggé nyilvánított kulturális és történelmi emlékhelyeket sem lehet elkerülni, csak arra várnak, hogy feledezzük őket.

 Az ország felbecsülhetetlen kincsei a 8 nemzeti park, a 11 természtvédelmi terület és az 1264 sziget, zátony, szikla. A természeti látnivalók nemcsak a természet szerelmeseinek, hanem a kalandturizmus kedvelőinke is számos lehetőséget tartogat; a hegyek sokszínűségét, a kanyonok gyorsaságát a hosszan elterülő homokos sétányokat. A gasztronómia , az olíva olaj és az etnológia szerelmesei is biztos, hogy el lesznek ragadtatva Horvátország sokszínűségétől.

Kedves vendégeink, barátaink, partnereink. Az ezúton összeállított különböző autóbuszos túrák mintául szolgálnak. A túrák az igényeknek, a létszámnak és az időpontoknak megfelelően változhatnak.

Több  Bezár 

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2024