Gasztronómia & Borkultúra

KERESSE VÁROS:

Ha teljességében szeretné megismerni Horvátországot, akkor ezúton meghívjuk Önt legízletesebb gasztrotúráink egyikére. Kóstolja meg a különböző régiók különböző ízvilágát, helyi gasztro-hagyományait. Ízlelje meg az Isztria és Dalmácia mediterrán konyháját vagy a kontinentális Horvátország ízét, melyet főleg a környező országok konyháival való kapcsolat jellemez.


Horvátország több száz éves szőlőültetvényeiről, pincéiről és különleges borairól is híres. Bortúrákat szervezünk Horvátország legismertebb pincészeteihez, a festői szépségű kontinentális Szlavóniába, a dombos  Isztrián vagy a napfényes Dalmáciába. Kényeztesse magát az adott hely magas színvonalú boraival, és tanulja meg a tradicionális borkészítést szakértő borászoktól.

 
Horvátország különösen büszke az állandóságot jelképező oliva fáira, az úgynevezett “szent” fára. Az itt élő embereknek nem csupán egy „gyümölcsfa“, hanem az előző nemzedékek, az  örökkévalóság szimbóluma. Ha egy igazán különleges programot szeretne kipróbálni, akkor vegyen részt  egy horvátországi oliva szüreten, ismerje meg annak minden csínját- bínját, élvezze a helyiek társaságát, a szüret egyedi  hangulatát  és nem utolsósorban a jól megérdemelt munka gyümölcsét, az igazán extra szűz olívaolajat.


Csatlakozzon gasztrotúránk valamelyikéhez, élvezze a horvát konyha remekeit nemes borok kíséretében!

Több  Bezár 

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022