Történelem & Kultúra

KERESSE VÁROS:

Horvátország a mesés városok, szigetek, tavak és természeti kincsek otthona és ideális azoknak, akik szeretnék mindezeket felfedezni. Ha Ön élete valamely legnagyobb  eseményét, esküvőjét, nászútját vagy csak egyéb különleges alkalmat szeretne Horvátországban ünnepelni, akkor jó helyen jár, az Adriagate.com ebben is tud segíteni Önnek.
A tökéletes hangulat, a vágyak valóra válása, az emlékezetes pillanatok és az öröm Horvátország bármely régiójában garantált! Legyen szó akár Zagorje régió  (Zágráb környéke)  kastélyairól, termál vízeiről, a  csodálatos Adria szigeteiről, a felejthetetlen Dubrovnikról  vagy akár valamely kedves kis eldugott Isztriai településről, nem fog csalódni.


Az Adriagate.com személyre szabva valósítja meg  az Ön vágyait, és állít össze egyéni túrákat hogy az valóban egyedi és megismételhetetlen legyen. Többnapos túráinkon megismerheti Horvátország gazdag történelmi, kulturális és művészeti hagyományait.Töltse  napjait kedvenc időtöltésével és élvezze a kultúra, a  történelem és a pihenés ideális keverékét. Az általunk kínált túrákat azoknak ajánljuk, akik közelebbről szeretnék megismerni Horvátország kultúrális és természeti örökségeit.
Látogasson el például Splitbe, nézze meg a Dioclecianusz palotát, Horvátország egyik legrégebbi és legjelentősebb építészeti emlékét, vagy fedezze fel Dubrovnikot, az Adriai-tenger várfallal körülvett  ékszerdobozát, mely a kultúrális világörökség része.  Ha meg szeretné ismerni a belső dalmát  vidékek  hangulatát is, akkor csatlakozzon ezen  túránk valamelyikéhez, biztos hogy nem fog csalódni, olyan helyekre jut el, ahova a legtöbb ember nem.

Tiszteljen meg minket bizalmával és engedje meg, hogy felejthetetlenné tegyük  nyaralását!

Több  Bezár 

A legjobbat, amit Horvátország kínálhat, most megtalálhatja  elektronikus levelei között!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

eu logo
Hamag Bicro logo

All rights reserved © 2022