Lokva Rogoznica

Lokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva Rogoznica

više slika

Zatvori

     
 • Share

Saznajte sve o destinaciji Lokva Rogoznica - vodič

Lokva Rogoznica je malo mjesto 10-tak kilometara udaljeno od grada Omiša i nalazi se uz jadransku magistralu prema Makarskoj. Tu se stanovništvo bavilo stočarstvom, ribarstvom, poljoprivredom i vinogradarstvom. Lokva Rogoznica smjestila se podno planine i pruža sve potrebno za odmor i razonodu. Poviše magistrale nalazi se staro selo, a ispod magistrale, duž cijele obale nalaze se predivne pješčane i šljunčane plaže s čistim morem koje su dijelom prekrivene borovom šumom gdje možete uživati u hlad. Staro selo u novije vrijeme postaje izletište. Posjetite Lokvu Rogoznicu u kolovozu za vrijeme „Ribarske večeri“ jedne od najpoznatijih manifestacija u ovome mjestu koja se odvija uz mnoštvo zabave i razonode. Ako se želite upoznati s gastronomijom ovoga kraja preporučamo vam da posjetite restoran „Ljetni san“ i uživate u delicijama koje vam spreme.

Posjetite crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije, crkvu Sv. Kuzma i Damjana, i crkvu Sv. Vida na vrhu Omiške dinare i upoznajte barem djelić prošlosti ovoga mjesta. Ljubitelji sporta i rekreacije mogu uživati u surfanju, jedrenju, skijanju na moru, ronjenju sa bocama, parasailingu, paraglidingu, planinarenju, ribolovu, jet-ski, raftingu na Cetini, vožnji brzim brodovima ili možete iznajmiti skuter, kajak, brodicu, pedalinu i vodeni skuter. Mjesto pruža uvjete za obiteljski odmor, a mladi zabavu mogu pronaći u obližnjim mjestima. Dok boravite u ovom prekrasnom mjestu ne propustite posjetiti Omiš, Split i Makarsku.

Obavezno posjetite

Omiš je grad mediteranskog ugođaja koji se smjestio na ušću rijeke Cetine. Razgledajte povijesne spomenike ovoga grada koji je u prošlosti bio poznat kao grad gusara. Preporučamo vam da posjetite tvrđavu Mirabela, tvrđavu Fortica, župnu crkvu Sv. Mihovila, franjevački samostan, crkvu Sv. Petra, crkvu Sv. Duha, ilirsko sjemenište, gradski muzej, staro omiško groblje, srednjovjekovnu gradsku jezgru, stup srama i staru gradsku ložu. Ljubitelji sporta mogu se okušati u raftingu na brzacima Cetine, slobodnom penjanju, jedrenju na dasci, odbojci na pijesku i mnogim drugim aktivnostima.

Split je drugi po veličini grad u Hrvatskoj i jedna od najpoznatijih i najposjećenijih destinacija na Jadranu. Vječno mlad grad koji živi svojim usporenim ritmom na koji se lako priviknuti. Grad cara Dioklecijan bogat je povijesnim znamenitostima od kojih vam mi preporučamo da posjetite: Dioklecijanovu palaču- srce Splita, željezna vrata, kip Grgura Ninskog, katedralu Sv. Duje, crkvu Sv. Frane, peristil, samostan Sv. Ane i konkatedralu Sv. Petra.

Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja. Poznata po svojoj bogatoj turističkoj ponudi. U ovom gradu svatko može naći nešto za sebe. Ljubitelji povijesnih znamenitosti mogu razgledati franjevački samostan (u svojim prostorima čuva pinakoteku, knjižnicu, jedinstveni malakološki muzej i institut „Planina i More“), crkvu Sv. Marka, crkvu Sv. Filipa, crkvu Sv. Petra i gradski muzej. Oni željni sporta i rekreacije mogu se okušati u biciklizmu, jedrenju, jet-ski, košarci, lovu, nogometu, odbojci, paraglidingu, planinarenju, raftingu, ribarenju i ronjenju.

Rezervirajte smještaj iz naše ponude, opustite se i provedite nezaboravan odmor u Lokva Rogoznici i ne propustite istražiti ljepotu okolice.

Vidi više  Zatvori 

Komentari gostiju Lokva Rogoznica

Sjajan
4.5
Ukupna ocjena gostiju
Atmosfera
4.6
Sigurnost
4.7
Plaže
4.4
Turistička ponuda
4.2
Gostoljubivi mještani
4.8

0/30
Pogledajte na karti Pogledajte na karti

Odaberi rivijeru

PRONAĐI SMJEŠTAJ
Gdje?
Check in
Check out
Odrasli 18+
Djece 0-17

Lokva Rogoznica preporuka smještaja

* cijene za lipanj, 2021 za maksimalan kapacitet i minimalan boravak od 7 dana

 • Lokva Rogoznica,
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 5,0
 • Zadnja rezervacija prije 16 dana
 • Lokva Rogoznica,
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 5,0
 • Lokva Rogoznica,
 • Osobe: 2-4
 • Ocjena gostiju: 5,0
 • Lokva Rogoznica,
 • Osobe: 2
 • Zadnja rezervacija prije 18 dana

Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020