Lokva Rogoznica

Lokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva RogoznicaLokva Rogoznica

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Lokva Rogoznica

Lokva Rogoznica är en liten by som ligger 10-kilometer från staden Omis efter den huvudsakliga vägen till Makarska. Den lokala befolkningen bedriver boskapsskötsel, fiske, jordbruk och vinegrowing. Lokva Rogoznica ligger vid foten av berget och ger en perfekt miljö för vila och avkoppling. Ovanför den huvudsakliga vägen är en gammal by som består av antika sten hus som har blivit en favorit picknick destination. Längs kusten finns vackra sand-och stenstränder med en tydlig hav och dels skyddas med tallar under vilken du kan njuta av skuggan. Besök Lokva Rogoznica i augusti under "Fiskarens natt", en av de mest kända händelserna sommaren presentera olika typer av underhållning. Om du är intresserad av gastronomi i denna region, rekommenderar vi att besöka restaurangen "Summer Dream" där du kan njuta av våra dalmatiska delikatesser.

Besök kyrkan av antagandet av den välsignade Jungfru Maria, kyrkan St Kuzma och Damian och kyrkan St Videored och bekanta sig med åtminstone en liten del av historien om denna stad. Sport och fläktar fritid kan njuta av surfing, segling, vattenskidor, forsränning på Cetina floden, snabba motorbåtar, eller så kan du hyra en skoter, kajak, båt, trampbåt eller en jet ski. Staden erbjuder en atmosfär för en familj semester, medan de yngre generationerna kan hitta fler aktiviteter i de omgivande städerna. Även i denna vackra stad, missa inte chansen att besöka Omis, Split och Makarska.

Måste se platser:

Omiš är en liten stad vid Medelhavet, ligger vid mynningen av floden Cetina. Ta dig tid att se de historiska monumenten i en stad som brukade vara känd som staden av pirater. Av de historiska egenskaper, betonar vi följande: fästningarna MiraBela och Fortica, paris kyrkan St Michael, Franciscan kloster, kyrkor S: t Peter, Helige Ande, Ilirian seminariet, gammal kyrkogård, medeltida stadskärna, polen på skam och Gamla stan Lodge. Sportfantaster kan delta i forsränning på Cetina, fri klättring, vindsurfing, simning maraton, beachvolley och andra aktiviteter.

Split är en av de mest kända och mest besökta turistmålen i Kroatien och den näst största staden i landet. Det är en evigt ung stad som lever med en långsam takt som är mycket lätt att vänja sig vid. Kejsar Diocletianus 's stad är rikt med historiska monument som vi rekommenderar följande: Diocletianus palats (hjärtat av staden), Iron Gate, en staty av biskopen Gregory av Nin, katedralen St Duje, kyrkan St Francis, katedralen St Peter, den största domstolen, stad källaren, St Annas kloster.

Makarska är en av de mest kända turistmålen vid Adriatiska kusten. Staden är full av turism och alla är säker på att hitta något till belåtenhet. Makarska har flera historiska monument såsom Franciscan monestary (som inkluderar en Pinacothec, ett bibliotek, en Malacological museum, och "Planina i Mer" institut) kyrkan St Mark, kyrkan St Peter, Stadsmuseet och kyrkan St Philip. De som föredrar sport och rekreation kan delta i cykling, segling, jet-ski ridning, basket, jakt, fotboll, volleyboll, paragliding, vandring, forsränning, fiske och dykning.

Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Lokva Rogoznica

Fantastisk
4.5
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.6
Säkerhet
4.7
Stränder
4.4
Turisterbjudande
4.2
Vänlig lokalbefolkning
4.8

0/30
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Lokva Rogoznica rekommenderat boende

*priser för juni 2021 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Hus - Lokva Rogoznica Hus Darijo Från 1140 SEK
 • Lokva Rogoznica,
 • Personer: 2-4
 • Gästers betyg: 5,0
Lägenhet - Lokva Rogoznica Lägenheter Lorenzo Från 712 SEK
 • Lokva Rogoznica,
 • Personer: 2-4
 • Gästers betyg: 5,0
Lägenhet - Lokva Rogoznica Lägenheter Gordana Från 806 SEK
 • Lokva Rogoznica,
 • Personer: 2-4
 • Gästers betyg: 5,0
Lägenhet - Lokva Rogoznica Lägenheter Mirko Från 798 SEK
 • Lokva Rogoznica,
 • Personer: 2-4
 • Senaste reservationen för 9 dagar

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020