Sumartin - ön Brac

Sumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön BracSumartin - ön Brac

fler bilder

Stäng

     
 • Share

Turistmål info Sumartin - ön Brac

Sumartin är en liten stad på den östligaste udde, på ön Brac. Det grundades 1645 av dalmatiska pilgrimer som försökte fly turkarna och det är intressant att i dag är bosatta i Sumartin tala med en annan dialekt än resten av ön städerna. De viktigaste ekonomiska grenarna är fiske, marina verksamheter, varvsindustri, olivodling och turism. Staden präglas av Franciscan kloster och kyrkan St Martin, som är en syn att se alla historia älskare. På grund av dess hamn, representerar Sumartin porten till Brač. Vackra stränder och kristallklart hav är oemotståndlig för alla besökare, samtidigt som vackra natur och rika kulinariska erbjuds är en garanti för en oförglömlig semester. I närheten av Sumartin du kan hitta flera fredliga gömda vikar (Rasotica, Zukovik, Radovanja, Studena, Zvirje och Spilice) med sand och stenstränder där alla kan hitta en lugn vrå för sig själva. Staden är perfekt för en lugn semester bort från stadens trängsel. Som i alla Dalmatien städer, värd Sumartin flera sommarevenemang, den mest populära av dessa är Lady of the Angels fest som hölls den 2 augusti. De som tycker dalmatiska matlagning och specialiteter ön kan besöka restauranger "Bernardo" och "Dalmatino". Även i Sumartin, missa inte chansen att besöka Bol på ön och Split och Omis på fastlandet.

Måste se platser

Bol är den äldsta staden vid kusten i Brač. Den är rik på lång sand-och stenstränder som sträcker för 10km. Det är hem för en av de vackraste stränderna vid Adriatiska havet - Zlatni Rat. Besök några av stadens historiska monument såsom: Roman vattenuppsamling mekanism gravstenar och stelae, tidig kristen sarkofag, pre-romerska kyrkan St John och Tudor, barock renässanspalats, biskop bostad, Church of Our Lady of Mercy och bekanta med åtminstone en liten bit av stadens historia.

Split är en av de mest kända och mest besökta turistmålen i Kroatien och den näst största staden i landet. Det är en evigt ung stad som lever med en långsam takt som är mycket lätt att vänja sig vid. Denna stad är rik på historiska monument som vi rekommenderar följande: Diocletianus palats (hjärtat av staden), Iron Gate, en staty av biskopen Gregory av Nin, katedralen St Duje, kyrkan St Francis, katedralen St Peter, den största domstolen, stad källaren, St Annes kloster och många andra.

Omiš är en liten stad vid Medelhavet, ligger vid mynningen av floden Cetina. Av de historiska egenskaper, betonar vi följande: fästningarna MiraBela och Fortica, församlingskyrkan St Michael, Franciscan kloster, kyrkor S: t Peter, Helige Ande, illyriska seminariet, gammal kyrkogård, medeltida stadskärna, polen på skam och Gamla stan Lodge. Sportfantaster kan delta i forsränning på Cetina, fri klättring, vindsurfing, simning maraton, beachvolley och andra aktiviteter.

Gör boende bokningar från vårt erbjudande och spendera en lugn och oförglömlig semester med din familj och vänner.

Se mer  Stäng  

Gästkommentarer Sumartin - ön Brac

Fantastisk
4.3
Övergripande betyg av gästerna
Atmosfär
4.8
Säkerhet
4.9
Stränder
3.6
Turisterbjudande
3.3
Vänlig lokalbefolkning
4.9

0/8
Visa på kart Visa på kart

Välj riviera

HITTA BOENDE
Var?
Check in
Check out
Vuxna 18+
Barn 0-17

Sumartin - ön Brac rekommenderat boende

*priser för augusti 2020 baserat på den maximala kapaciteten för en vistelse på minst 7 dagar

Lägenhet - Sumartin - ön Brac Lägenhet Mario Från 2199 SEK
 • Sumartin - ön Brac,
 • Personer: 5-8
 • Gästers betyg: 4,5
Hus - Sumartin - ön Brac Villa Vicko Från 4131 SEK
 • Sumartin - ön Brac,
 • Personer: 8-10
 • Senaste reservationen för 3 timmar
Hus - Sumartin - ön Brac Hus Jaka Från 1940 SEK
 • Sumartin - ön Brac,
 • Personer: 5-8
 • Senaste reservationen för 15 dagar
Hus - Sumartin - ön Brac Villa Mirula Från 3918 SEK
 • Sumartin - ön Brac,
 • Personer: 8-12
 • Senaste reservationen för 6 dagar

Det bästa från Kroatien levererat till din inbox!

Members of
Croatian National Tourist Board
Association of Croatian travel agencies
Travelife - Sustainability in tourism
Quality guarantee UKAS - ISO 9001
Secure payment HTZ

All rights reserved © 2020