Apartmány STEFIZA

 
Crveni Vrh - Umag  
Od 41,34-82,00 € za osobu
Cena za osobu/deň: 27.56 €
Príchod:
Odchod:
Hosť:
  • Dospelých(18+)
  • Detí(12-18)
  • Detí (3-11)
  • Bábätiek(0-2)
OK
Vybavenie rezervácie do 2 minút.
REZERVUJTE A UŠETRITE
Pri rezervácii tohto ubytovania získavate právo na darčekový poukaz v hodnote .
Pridaj do môjho výberu
  • Share
Podmienky platby

Vyberte si voľný termín, aby ste mohli vidieť spôsob a dynamiku úhrady k objektu.

      Zobraziť na mape Zobraziť na mape
      [paragrafStart take="random"][start]

      Naši hostia svoju dovolenku v tomto ubytovaní ohodnotili veľmi vysokou známkou {OBJECT-GRADE} z maximálneho možného počtu 5. Toto hodnotenie je dôležité, pretože hostia hodnotia lokalitu, pohodlie a čistotu ubytovanie a ochotu majiteľa.

      [end][start]

      Dom je ohodnotený {OBJECT-GRADE}, od maximálneho možného 5, ktoré naši hostia môžu dať každému ubytovaniu po pobyte v ňom. Svoje skúsenosti v objekte, hostia môžu ohodnotiť a komentovať, a tým vyjadriť svoju spokojnosť s kvalitou ubytovania a majiteľom.

      [end][start]

      Každý hosť po svojom pobyte v dome, môže komentovať a hodnotiť ubytovanie v niekoľkých kategóriách. Z maximálneho možného skóre 5, dom získal vysoké hodnotenie {OBJECT-GRADE} ktoré potvrdzuje spokojnosť klientov, ktorí sa zdržiavali v ubytovacom zariadení.

      [end][start]

      Po pobyte v ubytovacom zariadení, každý hosť môže vyjadriť svoje dojmy a okomentovať ubytovanie vo viacerých kategóriách, a tým nepriamo dať odporúčania budúcim hosťom. Tiež naši hostia, každej kategórií udeľujú hodnotenie od maximálne 5, a celkové hodnotenie tohto objektu je {OBJECT-GRADE} čo znamená vysokú kvalitu tohto ubytovania.

      [end][start]

      Veľmi dôležitým znakom tohto domu a jeho majiteľa, je práve hodnotenie, ktoré prideľujú hostia, ktorí tu boli ubytovaní. Hodnotenie {OBJECT-GRADE} od maximálneho 5 určite dáva pozitívne odporúčania k rezervovaniu tohto objekta.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Najväčšou črtou tohto zariadenia je {OBJECT-POOL} kde sa môžete osviežiť počas horúcich letných dní. Oddýchnite si na ležadlách pod slnečníkmi a vychutnajte si dovolenku.

      [end][start]

      Jedinečná charakteristika, tohto domu je {OBJECT-POOL} ktorý ponúka luxus, ktorý nemôžete zažiť každý deň. Užite si svoju privátnosť ďaleko od mestského ruchu a oddýchnite si v miery a tichu na lehátku pri bazéne, a využite možnosť a prečítajte knihu ktorej čítanie už rokmi odkladáte.

      [end][start]

      {OBJECT-POOL} je určite výhoda, ktorá láka turistov stráviť svoju dovolenku v tomto dome. Okrem plávania v bazéne, využite prestávku na kúpanie v krásne modrom mori, zatiaľ čo večere môžete stráviť v príjemnej spoločnosti pri bazéne.

      [end][start]

      Perfektnú dovolenku, o ktorej ste niekedy len snívali, vám môže poskytnúť tento dom a jej nádherný {OBJECT-POOL}. Vráťte sa do rovnováhy relaxáciou v ležadle pri bazéne pri piesni cvrčkov, zatiaľ čo vás hladí jemný vánok.

      [end][start]

      Príležitosť stráviť dovolenku uprostred prírody, ďaleko od mestského hluku a stresu vám poskytne ubytovanie, ktorého je hlavnou črtou {OBJECT-POOL}. Strávte svoj čas opaľovaním na lehátku a kúpaním v bazéne, a aby pocítili jedinečné osvieženie, vydajte sa na najbližšiu pláž a užite si vôňu mora a borovíc.

      [end][start]

      Najdôležitejším rysom tohto domu je určite {OBJECT-POOL} pri ktorom môžete stráviť nezabudnutelné okamihy. Cez deň sa okúpte a opaľujte na ležadle pri bazéne obklopenom prírodou v súkromí svojho ubytovania. Strávte romantický večer popíjaním osviežujúceho nápoja, alebo koktailu na čerstvom vzduchu pri bazéne.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Váš spoločenský život pod otvoreným nebom doplní {OBJECT-BBQ}, kde si môžete pripraviť šťavnaté jedlo pre svojich blízkych. Odporúčame rybu ktorú si môžete kúpiť na domácom trhu alebo u rybárov.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ} ktorý sa nachádza v dome, zdokonalí každé jedlo. Pre skutočný stredomorský zážitok, odporúčame pripraviť rybu, recept na prípravu nájdete u domáceho.

      [end][start]

      Tento objekt vo svojom vybavení tiež ponúka {OBJECT-BBQ}. Ak ste ešte nikdy negrilova, teraz si to môžete vyskúšať, a pripraviť jedlo, ktoré vás a vašich blízkych potešia. Máme tiež užitočné rady pre Vás: Pred položením ryby na gril, dobre ho nahrejte, aby sa ryby počas grilovania nezalepili o mriežku.

      [end][start]

      Pripravte svoje chuťové bunky na chutné jedlo na grile, pretože toto zariadenie môže poskytnúť svojim hosťom {OBJECT-BBQ}, aby si mohli pripraviť chutné jedlo. Naše odporúčanie je kúpiť čerstvé ryby a pripraviť ich na Stredozemný spôsob: posolte ju, dodajte trochu petržlenovej vňate, a počas pečenia ju priebežne pretierajte s rozmarínovu vetvičkou, ktorú ste predtým namočili v olivovom oleji.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ} ktorý má vo svojom vybavení, tento dom dáva možnosť Vám a Vaším najmilším zažiť jedinečnú stredomorskú atmosféru, pripravovaním autohtonných pokrmov: grilované ryby. Ryby je možné zakúpiť na miestnom rybom trhu, väčšom obchode alebo priamo od rybárov, a odporúčame vám pripraviť modrú rybu, ako napríklad sardinky alebo makrelu.

      [end][start]

      Jedna z predoností , ktorú má toto zariadenie je určite {OBJECT-BBQ} kde si môžete vyskúšať na grilovanie a prípravu lahodných pokrmov. Pri príprave grilovaných pokrmov môžete použiť brikety alebo uhlie, a aby sa ryba alebo mäso nezalepili, dobre nahrejte mriežku, a uistite sa, že je oheň rovnomerný a dostatočne silný.

      [end][start]

      Vyskúšať si grilovanie, pretože tento dom pre vás pripravil {OBJECT-BBQ}. Vedeli ste, že ryba pláva trikrát? V mori, oleji a víne. Tak neváhajte a pripravte si chutnú rybu na grile, po upečení ju zalejte olivovým olejom, a vaše jedlo zdokonaľte pohárikom vína.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Vaša večery môžete stráviť v centre Crveni Vrh, ktoré je vzdialené {OBJECT-CENTERDISTANCE} alebo prechádzkami pozdĺž mora, ktoré je vzdialené {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Objekt je vzdialený {OBJECT-CENTERDISTANCE} od centra destinácie Crveni Vrh, a {OBJECT-SEADISTANCE} od mora.

      [end][start]

      Vzdialenosť od centra destinácie Crveni Vrh do objekta je {OBJECT-CENTERDISTANCE}, a k moru {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Je dôležité spomenúť, že tento objekt sa nachádza {OBJECT-CENTERDISTANCE} od centra Crveni Vrh. More je vzdielené {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Ak si želáte okúpať sa v mori, vzdialené je {OBJECT-SEADISTANCE} a ak chcete objavovať atrakcie destinácie Crveni Vrh centrum je vzdialený {OBJECT-CENTERDISTANCE}.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Pláž na ktorej sa môžete okúpať se {OBJECT-BEACHTYPE}; {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na pláž, najmä ak na nej strávite celý deň, okrem osušky zoberte si dostatok vody alebo džúsu. Opaľovací krém, slneďné okuliare a klobúk.

      [end][start]

      Od objekta na pláž je {OBJECT-BEACHDISTANCE}, a môžete sa opaľovať a kúpať sa na pláži, ktorá je {OBJECT-BEACHTYPE}. Pre bezproblémový deň na pláži nezabudnite si zobrať uterák, slnečné okuliare, opaľovací krém a vodu či iné občerstvenie.

      [end][start]

      Dovolenku strávte na pláži, ktorá je {OBJECT-BEACHTYPE} ktorá je vzdialená {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na pláži odpočívajte pri zvuku vĺn a vône borovíc.

      [end][start]

      Typ pláže, kde si môžete zaplávať a opaľovať je {OBJECT-BEACHTYPE} ktorej vzdialenosť od objektu je {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na pláž si nezabudnite doniesť uterák a prostriedok na ochranu proti slnečnému žiareniu, ale ak máte v pláne stráviť viac času na pláži, prineste si osviežujúci nápoj a niečo ľahké na jedenie, ako napr. sezónne ovocie.

      [end][start]

      Vzdialenosť od pláže do objektu {OBJECT-BEACHDISTANCE}, druh pláže, kde si môžete zaplávať je {OBJECT-BEACHTYPE}. Na pláži si vychutnajte pôžitok z morských radostí, čisté more a čerstvý vzduch.

      [end][start]

      Počas dovolenky v dome, môžete ísť na pláž, ktorá je {OBJECT-BEACHTYPE}, a ktorá je vzdialená {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Zabudnite na monotónnosť a stres, relaxujte zatiaľ čo vás hladia slnečné lúče a osviežte sa v teplom mori.

      [end][start]

      {OBJECT-BEACHTYPE} pláž, kde sa môžete kúpať a opaľovať od objektu je vzdialená {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Čas na pláži strávte kúpaním v čistom mori a relaxáciou pri zvuku cvrčkov a v tieni borovíc.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Dôležité!
      Kvalita tohto objekta je potvrdená označením Smart Choice, ktorá predstavuje najlepší pomer hodnoty a kvality podľa ocenenia našich klientov.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Kvalita zariadenia potvrdená je aj označením Smart Choice, čo znamená, že podľa stupňa ocenenia klientov, zariadenie predstavuje najlepší pomer ceny a kvality.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Tento objekt je označený Smart Choice, čo znamená, že je splnených rad kritérií, ktoré predstavujú najlepší pomer hodnoty za peniaze, a ohodnotili ho naši hostia

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Smart Choice označenie, ktoré máme tento objekt, predstavuje najlepší pomer cena-kvalita podľa hodnotenia hostí, ktorí boli ubytovaní v zariadení.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Ak sa na dovolenku chystáte sa so svojím domácim miláčikom určite Vás zaujme skutočnosť, že sú v objekte {UNIT-PETS}. Môžete spoločne preskúmať všetky pamiatky a zaujímavosti miesta.

      [end][start]

      Na dovolenku môžete vziať so sebou domáceho maznáčika, pretože su v tomto objekte {UNIT-PETS}. Zistite si, či v blízkosti existuje pláž určená pre domácich miláčikov, aby sa aj oni osviežiť v horúcich letných dňoch.

      [end][start]

      Strávte bezstarostnú dovolenku v spoločnosti svojho domáceho maznáčika, pretože v tomto dome {UNIT-PETS}. Vášu prechádzku dopĺnte o spoznávanie centra a jeho okolia. Sme si istí, že aj váš maznáčik bude mať radosť!

      [end][start]

      Nemusíte premýšľať o tom, kam so svojim miláčikom, keď ste na dovolenke, pretože v tomto ubytovaní v {UNIT-PETS}. V tomto ubytovaní, vaši miláčikovia budú mať dostatok priestoru na pohyb a odpočinok, čo je dôležité, aby aj oni mohli stráviť dovolenku s Vami.

      [end][start]

      A váš sa maznáčik môže tešiť z čerstvého vzduchu, objavovať nové krajiny, a tam kde je dovolené okúpať sa v mori, pretože toto zariadenie {UNIT-PETS}.

      [end][start]

      Vašu dovolenku zdokonalí aj skutočnosť, že v tomto ubytovaní {UNIT-PETS}. Aby sa váš maznáčik len nevyľahoval po celý deň, zistite si, či existuje možnosť, že sa váš maznáčik okúpe v mori. V každom prípade ho zoberte so sebou na prechádzku prírodou a spoločne objavovujte krásy tohto miesta.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="002" take="random"][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh::
      Ako by ste vyťažiť maximum z vašej dovolenky, obrázky a opis destinácií, atrakcií, zaujímavosti a všetky naše odporúčania nájdete na nasledujúcom odkaze: . Určite, počas vašej dovolenky, nezabudnite navštíviť historické mesto Trogir, Národné parky, ako je Krka, ktorú môžete navštíviť po pevnine, alebo výletnou loďou z miestnych destinácií.

      [end][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Nezostávajte počas dovolenky na jednom mieste, ale preskúmajte okolie, a všetky naše odporúčania môžete nájsť tu: . V každom prípade, navštívte niektoré z historických miest v Dalmácii, ako je Šibenik, Trogir, Split, Dubrovník a vydajte sa na výlet loďou na niektoré ostrovy Brač, Hvar, Pašman, Ugljan, polostrov Pelješac atď.

      [end][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Dovolenku zdokonaľte návštevou niektorej z destinácií v okolí, a obrázky a zaujímavé fakty môžete nájsť na: . Vydajte sa na jednodňový výlet a okúpte sa na krásnych plážach, ako je Zlatni rat na Brači, alebo Punta Rata v Brela.

      [end][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Aby váš pobyt zdokonaľte o zaujímavostí a atrakcie , ktoré by ste mali určite navštíviť, a môžete ich nájsť na: . Počas dovolenky nezabudnite navštíviť niektoré z národných parkov v Dalmácii, ako je Krka, Kornati a Mljet.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="001" take="random"][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Počas dovolenky v tejto oblasti navštívte aj niektoré z atrakcií, a naše odporúčania možete nájsť na nasledujúcom odkaze: . Na zozname miest, ktoré by ste mali navštíviť počas dovolenky na Istrii by sa určite mali nájsť Poreč, Rovinj a Pula, ktoré skrývaju mnoho pamiatok a historických príbehov.

      [end][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Pri návšteve tohto miesta informujte sa o všetkých aktivitách a atrakciách ktoré ponúka, a naše teplé odporúčania možno nájsť tu: . Skúste a pokrmy, ktoré sú tradičné v tejto oblasti, ako sú hľuzovky, cestoviny, údené šunky, pršut, sušené figy a podobne, a každé jedlo zdokonaľte domácim istrijským vínom.

      [end][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Na odkaze nájdete všetky odporúčania, pamiatky, atrakcie a aktivity, ktoré destinácia ponúka. Za videnie stojí určite aj najmenšie mesto na svete Hum, a vedia ho tiež nazývaný "raj na zemi" a Národný park Brijuni.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="001" take="random"][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Zatiaľ čo ste na dovolenke v tejto destinácii, pozrite si obrázky, všetky pamiatky a ďalšie informácie na odkaze aby ste svoj pobyt využili maximálne. Radi by sme Vám odporúčali navštíviť krásnu Opatiju a plavbu na niektoré ostrovy Krk, Cres, Rab a podobne.

      [end][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Pre maximálne využitie dovolenky, navštívte niektoré miesta Kvarnerskej riviéry, a určite navštívte perlu Jadranu, Opatija. Navštíviť prírodný park Park Učka, ktorá je bohatá na prírodné pramenité vody. Všetky zaujímavé skutočnosti a miesta, ktoré by ste mali navštíviť, a naše teplé odporúčania nájdete na nasledujúcom odkaze: .

      [end][start]

      Krátky prehľad destinácie Crveni Vrh:
      Počas dovolenky na tejto destinácií, neváhajte vyraziť na výlet na nejaké miesto v tejto oblasti. Všetky informácie o pamiatkach a možnosti výletov, možno nájsť na: , a my Vám odporúčame aby ste vyskúšali niektoré z rekreačných aktivít. Môžete si prenajať plachetnicu a plaviť sa na okolité ostrovy, ako sú Krk a Cres či menšie ako Ilovik, Susak, Unija itď.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Tiež je potrebné poznamenať, že hodnotenie našich hostí, ktorí navštívili túto destináciu je vysoké {DESTINATION-GRADE} od maximálneho možné skóre 5, čo potvrdzuje aj mimoriadnu kvalitu tejto turistickej destinácie.

      [end][start]

      Stojí za zmienku, že naši hostia, ktorí navštívili túto destináciu, ju ohodnotili s vysokým {DESTINATION-GRADE} od maximálneho možného skóre 5, čo potvrdzuje príťažlivosť a kvalitu turistickej destinácie.

      [end][start]

      Kvalita tejto turistickej destinácie je potvrdená a ocenená {DESTINATION-GRADE} od maximálneho skóre 5, a hodnotenie poskytli naši klienti, po svojom pobyte v tejto destinácii.

      [end][start]

      Potvrdenie o atraktivite tejto destinácie, dali naši hostia, ktorí ju po pobyte vyhodnotili stupňom {DESTINATION-GRADE} od maximálneho možného skóre 5.

      [end][paragrafEnd]

      Ukáž viac  Zatvor 

      FLEXIBILNÉ STORNO PODMIENKY

      Využite flexibilitu a rezervujte si dovolenku bezstarostne s najlepšími ponukami a cenami. Viac sa dozviete vo

      Všeobecných obchodných podmienkach
      Cena od : 41,34 €

      Bezplatný internet
      Bezplatnà klimatizácia
      Cena od : 27,56 €

      Bezplatný internet
      Bezplatnà klimatizácia

      Je dobré vedieť

      Bezpečnostné štandardy
      • Dezinfekcia medzi pobyty klientov
      • Lekárnička
      • Údržba posteľnej bielizne podľa miestnych predpisov
      • K dispozícii dezinfekcia na ruky
      • K dispozícii rúška
      • Meranie teploty zamestnancov
      • Použitie ochranných prostriedkov a odstupu
      Je možné platiť kartou
      Visa
      Mastercard
      Maestro

      Miesto

      Skvelé ponuky Chorvátska nájdete vo svojom inboxe!

      Members of
      Croatian National Tourist Board
      Association of Croatian travel agencies
      Travelife - Sustainability in tourism
      Secure payment HTZ

      eu logo
      Hamag Bicro logo

      All rights reserved © 2024