Apartmány STEFIZA

 
Crveni Vrh - Umag  
Od 993,65-1970,96 kč za osobu
Cena za osobu/den: 662.44 kč
Příjezd:
Odjezd:
Host:
  • Dospělých(18+)
  • Děti(12-18)
  • Děti (3-11)
  • Miminká(0-2)
OK
Vybavení rezervace do 2 minut.
EZERVUJTE A UŠETŘET
Při rezervaci tohoto ubytování získáváte právo na dárkový poukaz v hodnotě .
Přidej do mého výběru
  • Share
Podmínky platby

Vyberte si volný termín, abyste mohli vidět způsob a dynamiku úhrady k objektu.

      Zobrazit na mapě Zobrazit na mapě
      [paragrafStart take="random"][start]

      Naši hosté svou dovolenou v tomto ubytováni ohodnotili velmi vysokou známkou {OBJECT-GRADE} z maximálního možného počtu 5. Toto hodnocení je důležité, protože hosté hodnotí lokalitu, pohodlí a čistotu ubytování a ochotu majitele.

      [end][start]

      Objekt je oceněn hodnocením {OBJECT-GRADE} která je velmi důležitá, abychom ji zmínili, ocenění udělují právě hosté, který zde byli ubytováni . Můžete si to prověřit pokud si podíváte komentáře, které se nacházejí na naší webové stránce.

      [end][start]

      Každý host po svém pobytu v domě, může komentovat a hodnotit ubytování v několika kategoriích. Z maximálního možného skóre 5, dům získal vysoké hodnocení {OBJECT-GRADE} které potvrzuje spokojenost klientů, kteří pobývali v hotelu.

      [end][start]

      Po pobytu v hotelu, každý host může vyjádřit své dojmy a okomentovat ubytování ve více kategoriích, a tím nepřímo dát doporučení budoucím hostům. Také naši hosté, každé kategorii udělují hodnocení od maximálně 5, a celkové hodnocení tohoto objektu je {OBJECT-GRADE} což znamená vysokou kvalitu tohoto ubytování.

      [end][start]

      Velmi důležitým znakem tohoto domu a jeho majitele, je právě hodnocení, které přidělují hosté, kteří zde byli ubytováni. Hodnocení {OBJECT-GRADE} od maximálního 5 určitě dává pozitivní doporučení k rezervaci tohoto objektu.

      [end][start]

      Dům je ohodnocen {OBJECT-GRADE} od maximálního možného 5, které naši hosté mohou dát každému ubytování po pobytu v něm. Své zkušenosti v objektu, hosté mohou ohodnotit a komentovat, a tím vyjádřit svou spokojenost s kvalitou ubytování a majitelem.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Největší rysem tohoto zařízení je {OBJECT-POOL} kde se můžete osvěžit během horkých letních dnů. Odpočiňte si na lehátkách pod slunečníky a vychutnejte si dovolenou.

      [end][start]

      Jedinečná charakteristika, tohoto domu je {OBJECT-POOL} který nabízí luxus, který nemůžete zažít každý den. Užijte si svou privátnost daleko od městského ruchu a odpočiňte si v míru a tichu na lehátku u bazénu, a využijte možnosti a přečtěte knihu, jejíž čtení již lety odkládáte.

      [end][start]

      {OBJECT-POOL} je určitě výhoda, která láká turisty strávit svou dovolenou v tomto domě. Kromě plavání v bazénu, využijte přestávku na koupání v krásné modrém moři, zatímco večeře můžete strávit v příjemné společnosti u bazénu.

      [end][start]

      Perfektní dovolenou, o které jste někdy jen snili, vám může poskytnout tento dům a její nádherný {OBJECT-POOL} Vraťte se do rovnováhy relaxací v lehátku u bazénu při písni cvrčků, zatímco vás hladí jemný vánek.

      [end][start]

      Příležitost strávit dovolenou uprostřed přírody, daleko od městského hluku a stresu vám poskytne ubytování, jehož je hlavním rysem {OBJECT-POOL} Prožijte svůj čas opalováním na lehátku a koupáním v bazénu, a aby pocítili jedinečné osvěžení, vydejte se na nejbližší pláž a užijte si vůni moře a borovic.

      [end][start]

      Nejdůležitějším rysem tohoto domu je určitě {OBJECT-POOL} při kterém můžete strávit nezapomenutelné okamžiky. Přes den se okoupejte a opalujte na lehátku u bazénu obklopeném přírodou v soukromí svého ubytování. Prožijte romantický večer popíjením osvěžujícího nápoje nebo koktejlu na čerstvém vzduchu u bazénu.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Váš společenský život pod otevřeným nebem doplní {OBJECT-BBQ}, kde si můžete připravit šťavnaté jídlo pro své blízké. Doporučujeme rybu , kterou si můžete koupit na domácím trhu nebo u rybářů.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ} který se nachází v domě, zdokonalí každé jídlo. Pro skutečný středomořský zážitek, doporučujeme připravit rybu, recept na přípravu najdete u domácího.

      [end][start]

      Tento objekt ve svém vybavení také nabízí {OBJECT-BBQ}. Pokud jste ještě nikdy negrilovali, teď si to můžete vyzkoušet, a připravit jídlo, které vás a vaše blízké potěší. Máme také užitečné rady pro Vás: Před položením ryby na gril, dobře jej nahřejte, aby se ryby během grilování nezalepili o mřížku.

      [end][start]

      Připravte své chuťové buňky na chutné jídlo na grilu, protože toto zařízení může poskytnout svým hostům {OBJECT-BBQ} aby si mohli připravit chutné jídlo. Naše doporučení je koupit čerstvé ryby a připravit je na Středozemní způsob: posolte ji, dodejte trochu petrželky, a během pečení ji průběžně přetírejte s rozmarýnovou větvičkou, kterou jste předtím namočili v olivovém oleji.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ}, který má ve svém vybavení, tento dům dává možnost Vám a Vaším nejmilejším zažít jedinečnou středomořskou atmosféru, přípravou autohtonných pokrmů: grilované ryby. Ryby je možné zakoupit na místním rybím trhu, větším obchodě nebo přímo od rybářů, a doporučujeme vám připravit modrou rybu, jako například sardinky nebo makrelu.

      [end][start]

      Jedna z předností, kterou má toto zařízení je určitě {OBJECT-BBQ}. kde si můžete vyzkoušet na grilování a přípravu lahodných pokrmů. Při přípravě grilovaných pokrmů můžete použít brikety nebo uhlí, a aby se ryba nebo maso nezalepili, dobře nahřejte mřížku, a ujistěte se, že je oheň rovnoměrný a dostatečně silný.

      [end][start]

      Vyzkoušet si grilování, protože tento dům pro vás připravil {OBJECT-BBQ}. Věděli jste, že ryba plave třikrát? V moři, oleji a víně. Tak neváhejte a připravte si chutnou rybu na grilu, po upečení ji zalijte olivovým olejem, a vaše jídlo zdokonalte skleničkou vína.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Objekt je vzdálen {OBJECT-CENTERDISTANCE} od centra destinace Crveni Vrh, a {OBJECT-SEADISTANCE} od moře.

      [end][start]

      Večeři můžete provésti u centru mjesta Crveni Vrh vzdálené {{OBJECT-CENTERDISTANCE} nebo procházkou při mori, které je OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Vzdálenost od centra destinace Crveni Vrh do objektu je {OBJECT-CENTERDISTANCE} a k moři OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Je důležité zmínit, že tento objekt se nachází {OBJECT-CENTERDISTANCE}, od centra Crveni Vrh. More je vzdielené {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Pokud si přejete vykoupat se v moři, vzdálené je {OBJECT-SEADISTANCE}, a pokud chcete objevovat atrakce destinace Crveni Vrh centrum je vzdálen {OBJECT-CENTERDISTANCE}.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Pláž na které se můžete vykoupat se {OBJECT-BEACHTYPE} - (typ plaže); {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na pláž, zvláště pokud na ní strávíte celý den, kromě osušky vezměte si dostatek vody nebo džusu. Opalovací krém, slnečné brýle a klobouk.

      [end][start]

      Od objekta na pláž je {OBJECT-BEACHDISTANCE}, a můžete se opalovat a koupat se na pláži, která je {OBJECT-BEACHTYPE}. Pro bezproblémový den na pláži nezapomeňte si vzít ručník, sluneční brýle, opalovací krém a vodu či jiné občerstvení.

      [end][start]

      Dovolenou prožijte na pláži, která je {OBJECT-BEACHTYPE}. Která je vzdálena {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na pláži odpočívejte při zvuku vln a vůně borovic.

      [end][start]

      Typ pláže, kde si můžete zaplavat a opalovat je {OBJECT-BEACHTYPE}. Jejíž vzdálenost od objektu je {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na pláž si nezapomeňte donést ručník a prostředek na ochranu proti slunečnímu záření, ale pokud máte v plánu strávit více času na pláži, přineste si osvěžující nápoj a něco lehké k jídlu, jako např. sezónní ovoce.

      [end][start]

      Vzdálenost od pláže do objektu {OBJECT-BEACHDISTANCE}, druh pláže, kde si můžete zaplavat je {OBJECT-BEACHTYPE}. Na pláži si vychutnejte požitek z mořských radostí, čisté moře a čerstvý vzduch.

      [end][start]

      Během dovolené v domě, můžete jít na pláž, která je {OBJECT-BEACHTYPE}, a která je vzdálena {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Zapomeňte na monotónnost a stres, relaxujte zatímco vás hladí sluneční paprsky a osvěžte se v teplém moři.

      [end][start]

      {OBJECT-BEACHTYPE} pláž, kde se můžete koupat a opalovat od objektu je vzdálena {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Čas na pláži prožijte koupáním v čistém moři a relaxací při zvuku cvrčků a ve stínu borovic.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Důležité! Kvalita tohoto objektu je potvrzena označením Smart Choice, která představuje nejlepší poměr hodnoty a kvality podle ocenění našich klientů.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Kvalita zařízení potvrzena je i označením Smart Choice, což znamená, že podle stupně certifikáty klientů, zařízení představuje nejlepší poměr ceny a kvality.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Tento objekt je označen Smart Choice, což znamená, že je splněno řada kritérií, které představují nejlepší poměr hodnoty za peníze, a ohodnotili jej naši hosté

      [end][start]



      {UNIT-ALOTMAN} Smart Choice označení, které máme tento objekt, představuje nejlepší poměr cena-kvalita podle hodnocení hostů, kteří byli ubytováni v zařízení.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Pokud se na dovolenou chystáte se se svým domácím mazlíčkem určitě Vás zaujme skutečnost, že jsou v objektu {UNIT-PETS}. Můžete společně prozkoumat všechny památky a zajímavosti místa.

      [end][start]

      Na dovolenou můžete vzít s sebou domácího mazlíčka, protože jsou v tomto objektu {UNIT-PETS}. Zjistěte si, zda v blízkosti existuje pláž určená pro domácí mazlíčky, aby se i oni osvěžit v horkých letních dnech.

      [end][start]

      Prožijte bezstarostnou dovolenou ve společnosti svého domácího mazlíčka, protože v tomto domě {UNIT-PETS}. Vaši plnou procházku doplňte o poznávání centra a jeho okolí. Jsme si jisti, že i váš mazlíček bude mít radost!

      [end][start]

      Nemusíte přemýšlet o tom, kam se svým miláčkem, když jste na dovolené, protože v tomto ubytováni v {UNIT-PETS}. V tomto ubytováni, vaši miláčci budou mít dostatek prostoru k pohybu a odpočinek, což je důležité, aby i oni mohli strávit dovolenou s Vámi.

      [end][start]

      A váš se mazlíček může těšit z čerstvého vzduchu, objevovat nové země, a tam kde je dovoleno vykoupat se v moři, protože toto zařízení {UNIT-PETS}.

      [end][start]

      Vaši dovolenou zdokonalí i skutečnost, že v tomto ubytováni {UNIT-PETS}. Aby se váš mazlíček jen nevylehoval po celý den, zjistěte si, zda existuje možnost, že se váš mazlíček vykoupe v moři. V každém případě ho vezměte s sebou na procházku přírodou a společně objevte krásy tohoto místa.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="002" take="random"][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Jak byste vytěžit maximum z vaší dovolené, obrázky a popis destinací, atrakcí, zajímavosti a všechny naše doporučení naleznete na následujícím odkazu: , Určitě, během vaší dovolené, nezapomeňte navštívit historické město Trogir, Národní parky, jako je Krka, kterou můžete navštívit po pevnině, nebo výletní lodí z místních destinací.

      [end][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Nezůstávejte během dovolené na jednom místě, ale prozkoumejte okolí, a všechny naše doporučení naleznete zde: , V každém případě, navštivte některé z historických měst v Dalmácii, jako je Šibenik, Trogir, Split, Dubrovník a vydejte se na výlet lodí na některé ostrovy Brač, Hvar, Pašman, Ugljan, poloostrov Pelješac atd.

      [end][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Zdokonalte návštěvou některé z destinací v okolí, a obrázky a zajímavá fakta můžete najít na: , Vydejte se na jednodenní výlet a okoupejte se na krásných plážích, jako je Zlatni rat na Brači, nebo Punta Rata v Brela.

      [end][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Aby váš pobyt zdokonalte o zajímavostí a atrakce, které byste měli určitě navštívit, a můžete je najít na: . Během dovolené nezapomeňte navštívit některé z národních parků v Dalmácii, jako je Krka, Kornati a Mljet.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="001" take="random"][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Během dovolené v této oblasti navštivte i některé z atrakcí, a naše doporučení můžete najít na následujícím odkazu: , Na seznamu míst, které byste měli navštívit během dovolené na Istrii by se určitě měli najít Poreč, Rovinj a Pula, které skrývají mnoho památek a historických příběhů.

      [end][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Při návštěvě tohoto místa informujte se o všech aktivitách a atrakcích které nabízí, a naše teplé doporučení lze nalézt zde: , Zkuste a pokrmy, které jsou tradiční v této oblasti, jako jsou lanýže, těstoviny, uzené šunky, pršut, sušené fíky a podobně, a každé jídlo zdokonalte domácím istrijským vínem.

      [end][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Na odkazu , nájdete všechny doporučení, památky, atrakce a aktivity, které destinace nabízí. Za vidění stojí určitě i nejmenší město na světě Hum, a umí ho také volat "ráj na zemi" a Národní park Brijuni.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="003" take="random"][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Zatímco jste na dovolené v této destinaci, viz obrázky, všechny památky a další informace na odkazu , abyste svůj pobyt využili maximálně. Rádi bychom Vám doporučovali navštívit krásnou Opatiji a plavbu na některé ostrovy Krk, Cres, Rab a podobně.

      [end][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Pro maximální využití dovolené, navštivte některá místa Kvarnerské riviéry, a určitě navštivte perlu Jadranu, Opatija. Navštívit přírodní park Park Učka, která je bohatá na přírodní pramenité vody. Všechny zajímavé skutečnosti a místa, která byste měli navštívit, a naše teplé doporučení naleznete na následujícím odkazu: .

      [end][start]

      Krátký přehled destinace Crveni Vrh::
      Během dovolené na této destinací, neváhejte vyrazit na výlet na nějaké místo v této oblasti. Všechny informace o památkách a možnosti výletů, lze nalézt na: , a my Vám doporučujeme abyste vyzkoušeli některé z rekreačních aktivit. Můžete si pronajmout plachetnici a plavit se na okolní ostrovy, jako jsou Krk a Cres či menší než Ilovik, Susak, Unije...

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Také je třeba poznamenat, že hodnocení naše hosty, kteří navštívili tuto destinaci je vysoké {DESTINATION-GRADE} od maximálního možné skóre 5, což potvrzuje i mimořádnou kvalitu této turistické destinace.

      [end][start]

      Stojí za zmínku, že naši hosté, kteří navštívili tuto destinaci, ji ohodnotili s vysokým {{DESTINATION-GRADE} od maximálního možného skóre 5, což potvrzuje přitažlivost a kvalitu turistické destinace.

      [end][start]

      Kvalita této turistické destinace je potvrzena a oceněna {DESTINATION-GRADE} od maximálního skóre 5, a hodnocení poskytli naši klienti, po svém pobytu v této destinaci.

      [end][start]

      Potvrzení o atraktivitě této destinace, dali naši hosté, kteří ji po pobytu vyhodnotili stupněm {DESTINATION-GRADE} maximálního možného skóre 5.

      [end][paragrafEnd]

      Viz více  Zavři 

      FLEXIBILNÍ STORNO PODMÍNKY

      Využijte flexibilitu a rezervujte si dovolenou bezstarostně s nejlepšími nabídkami a cenami. Více se dozvíte ve Všeobecných

      Všeobecných obchodních podmínkách
      Cena od: 993,65 kč

      Bezplatný internet
      Bezplatná klimatizace
      Cena od: 662,44 kč

      Bezplatný internet
      Bezplatná klimatizace

      Je dobré vědět

      Bezpečnostní standardy
      • Dezinfekce mezi pobyty hostů
      • Lékárnička
      • Údržba ložního prádla podle místních předpisů
      • K dispozici dezinfekce na ruce
      • K dispozici roušky
      • Měření teploty zaměstnanců
      • Použití ochranných prostředků a odstupu
      Je možné platit kartou
      Visa
      Mastercard
      Maestro

      Umístění

      Skvělé nabídky Chorvatska najdete ve svém Inboxu!

      Members of
      Croatian National Tourist Board
      Association of Croatian travel agencies
      Travelife - Sustainability in tourism
      Secure payment HTZ

      eu logo
      Hamag Bicro logo

      All rights reserved © 2024