Ostvarite popust od 10% s kodom:

VRIJEDI SAMO ZA REZERVACIJE SMJEŠTAJA.

AGBEE10
Istek akcije:
DANA
SATI
MINUTA
SEKUNDI

Apartmani STEFIZA

 
Crveni Vrh - Umag  
Od 41,34-82,00 € po osobi
Cijena po osobi/dan: 27.56 €
Check in:
Check out:
Gost:
  • Odraslih(18+)
  • Djece(12-18)
  • Djece (3-11)
  • Beba(0-2)
OK
Manje od 2 minute rezervacijskog procesa.
Tečaj: 1 € = 7.53450 kn
REZERVIRAJTE I UŠTEDITE
Rezervacijom ovog smještaja ostvarujete pravo na poklon bon u vrijednosti od .
Dodaj u moj izbor
  • Share
Uvjeti plaćanja

Odaberite valjani termin da biste vidjeli načine i dinamike plaćanja za ovaj smještaj.

      Pogledajte na karti Pogledajte na karti
      [paragrafStart take="random"][start]

      Ocjena naših gostiju koji su boravili u ovom objektu iznosi visokih {OBJECT-GRADE} što je vrijedno spomenuti s obzirom da je maksimalna moguća ocjena 5.

      [end][start]

      Naši gosti su svoj odmor u ovom objektu ocijenili visokom ocjenom {OBJECT-GRADE} od maksimalne moguće ocjene 5. Ova ocjena je bitna jer gosti ocjenjuju lokaciju, udobnost i čistoću smještaja te pristupačnost vlasnika.

      [end][start]

      Objekt je ocjenjen ocjenom {OBJECT-GRADE} koja je vrlo bitna za spomenuti jer su je dodjelili/dali upravo stvarni gosti koji su boravili u toj kući. To možete provjeriti ako pogledate sve relevantne komentare koji se nalaze na našoj web stranici.

      [end][start]

      Svaki gost poslije svog boravka u kući može komentirati te ocjeniti smještaj u više kategorija. Od maksimalne moguće ocjene 5, ova kuća je dobila visoku ocjenu {OBJECT-GRADE} što potvrđuje zadovoljstvo gostiju koji su boravili u smještaju.

      [end][start]

      Nakon boravka u smještaju svaki gost može komentirati smještaj po više kategorija te tako neizravno dati preporuku o smještaju budućim gostima. Također, naši gosti svakoj kategoriji dodjeljuju ocjenu do maksimalno 5, a ukupna ocjena ovog objekta je {OBJECT-GRADE} što ukazuje na visoku kvalitetu ovog objekta.

      [end][start]

      Vrlo važna ocjena ove kuće i njegovih vlasnika je upravo ocjena koju dodjeluju gosti koji su u tom smještaju boravili. Ocjena {OBJECT-GRADE} od maksimalne moguće ocjene 5 svakako daje pozitivnu preporuku da rezervirate ovaj objekt.

      [end][start]

      Kuća je ocjenjena ocjenom {OBJECT-GRADE}, od maksimalne moguće ocjene 5, koju naši gosti mogu dati svakom smještaju nakon boravka u njemu. Svoje iskustvo u smještaju gosti mogu ocjeniti i komentirati te na taj način izraziti svoje zadovoljstvo kvalitetom smještaja i domaćinom

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Najveća karakteristika ovog objekta je {OBJECT-POOL} gdje možete potražiti osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana. Opustite se na ležaljci ispod suncobrana i uživajte na zasluženom odmoru.

      [end][start]

      Jedinstvena karakteristika koju ova kuća ima je {OBJECT-POOL} koji vam pruža luksuz kojeg ne možete osjetiti svakodnevno. Uživajte u svojoj privatnosti daleko od gradske vreve, opustite se u miru i tišini u ležaljci pored bazena i iskoristite priliku pa pročitajte knjigu čije čitanje već godinama odgađate.

      [end][start]

      {OBJECT-POOL} je zasigurno odlika koja privlači goste da provedu svoj odmor u ovoj kući. Osim kupanja u bazenu iskoristite odmor za kupanje u prekrasnom plavom moru, dok večeri možete provesti u ugodnom druženju pored bazena.

      [end][start]

      Savršen odmor o kojem ste nekada samo sanjali može vam pružiti ova kuća i njen prekrasan {OBJECT-POOL}. Vratite se u ravnotežu opuštajući se u ležaljci pored bazena, uživajući u pjesmi cvrčaka dok vas miluje blagi povjetarac.

      [end][start]

      Mogućnost da provedete odmor okruženi prirodom, daleko od gradske vreve i stresa vam pruža ovaj smještaj čije je glavno obilježje {OBJECT-POOL}. Svoje vrijeme provedite sunčajući se na ležaljci i kupajući se u bazenu, a kako biste osjetili jedinstvenu svježinu otiđite do najbliže plaže i uživajte u mirisima mora i borova.

      [end][start]

      Najvažnije obilježje ove kuće je sigurno {OBJECT-POOL} uz koji možete provesti nezaborave trenutke. Danju se kupajte i sunčajte u ležaljci pored bazena okruženi prirodom u privatnosti svog smještaja. Provedite romantične večeri ispijajući osvježavajući sok ili koktel na svježem zraku pored bazena.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Vaše druženje na otvorenom upotpunit će {OBJECT-BBQ} gdje možete pripremiti sočan obrok za svoje najmilije. Preporučujemo ribu koju možete kupiti na domaćoj tržnici ili kod lokalnih ribara.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ}koji se nalazi u objektu će zasigurno upotpuniti svaki obrok. Za autentični doživljaj mediterana preporučujemo da pripremite ribu, a recept za najslasniju pripremu potražite kod domaćina.

      [end][start]

      Ovaj objekt u svojoj ponudi ima {OBJECT-BBQ}. Ako nikada niste roštiljali sada se možete okušati i u tome i pripremiti jelo koje će oduševiti vas i vaše najmilije. Imamo i koristan savjet za vas: prije stavljanja ribe na rešetke dobro ih ugrijte kako se riba tokom pečenja nebi zaljepila.

      [end][start]

      Pripremite svoja nepca za slasna jela za žara jer ovaj objekt je svojim gostima osigurao {OBJECT-BBQ} kako bi mogli pripremiti slasna jela. Naša preporuka je da kupite svježu ribu te je pripremite na mediteranski način: poslite je, stavite malo peršina, a tokom pečenja je premazujte grančicom ružmarina koju ste prethodno umočili u maslinovo ulje.

      [end][start]

      {OBJECT-BBQ} kojeg u svojoj ponudi ima ova kuća daje mogućnost da sebi i svojim najmilijima pružite jedinstveni mediteranski doživljaj pripremanjem autohtonog jela: ribe sa gradela. Ribu možete kupiti na lokalnoj ribarnici, većoj trgovini ili direktno kod ribara, a mi vam preporučamo da spremite plavu ribu, kao što su npr. srdele ili skuše.

      [end][start]

      Jedna od prednosti kojeg ima ovaj objekt je zasigurno {OBJECT-BBQ} na kojem se možete okušati u roštiljanju i pripremi ukusnih jela. Kod pripreme jela sa roštilja možete koristiti brikete ili ugljen, a kako vam se riba ili meso nebi zaljepili dobro ugrijte rešetke i pripazite da žar bude ujednačen i jak.

      [end][start]

      Okušajte se u roštiljanju jer ova kuća za vas je pripremila {OBJECT-BBQ}. Jeste li znali da riba pliva 3 puta? U moru, ulju i vinu. Zato nemojte oklijevati i pripremite slasnu ribu na roštilju, nakon pečenja je zalijte maslinovim uljem, a vaš obrok završite i upotpunite čašom domaćeg vina.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Objekt je udaljen {OBJECT-CENTERDISTANCE} od centra destinacije Crveni Vrh, te {OBJECT-SEADISTANCE} od mora.

      [end][start]

      Udaljenost od centra destinacije Crveni Vrh do objekta je {OBJECT-CENTERDISTANCE}, a do mora {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Vrlo je važno spomenuti da se ovaj objekt nalazi {OBJECT-CENTERDISTANCE}, od centra Crveni Vrh. More je udaljeno {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][start]

      Ako se želite okupati u moru ono je udaljeno {OBJECT-SEADISTANCE}, a ako želite otkriti znamenitosti destinacije Crveni Vrh centar je udaljen {OBJECT-CENTERDISTANCE}.

      [end][start]

      Vaše večeri možete provesti u centru mjesta Crveni Vrh koje je udaljeno {OBJECT-CENTERDISTANCE} ili šetajući uz more koje je udaljeno {OBJECT-SEADISTANCE}.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Plaža na kojoj se možete kupati je {OBJECT-BEACHTYPE} (vrsta plaže); {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Za dolazak na plažu, pogotovo ako ćete na plaži provesti cijeli dan, osim ručnika preporučujemo da sa sobom ponesete dovoljno vode ili soka, kremu za zaštitu od sunca, sunčane naočale i šešir.

      [end][start]

      Od objekta do plaže ima {OBJECT-BEACHDISTANCE}, a možete se sunčati i kupati na plaži koja je {OBJECT-BEACHTYPE}. Za bezbrižan boravak na plaži ne zaboravite sa sobom ponjeti ručnik, sunčane naočale, kremu za sunčanje i vodu ili neki drugi osvježavajući napitak.

      [end][start]

      Odmor provedite na plaži koja je {OBJECT-BEACHTYPE} do koje vam trebati {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Dok ste na plaži opustite se uz šum valova i mirise borova.

      [end][start]

      Vrsta plaže na kojoj se možete kupati i sunčati je {OBJECT-BEACHTYPE} čija je udaljenost od objekta {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Na plažu obavezno ponesite ručnik i sredstvo za zaštitu od sunca, a ako planirate provesti duže vrijeme na plaži ponesite i neko osvježavajuće piće te nešto lagano za jelo kao npr. neko sezonsko voće.

      [end][start]

      Udaljenost od objekta do plaže je {OBJECT-BEACHDISTANCE}, a vrsta plaže na kojoj se možete kupati je {OBJECT-BEACHTYPE}. Na plaži uživajte u morskim radostima, čistom moru i svježem zraku.

      [end][start]

      Za vrijeme odmora u kući možete otići do plaže koja je {OBJECT-BEACHTYPE}, a do koje vam treba {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Zaboravite na svakodnevnicu i stres, opustite se dok vas miluju zrake sunca i osvježite se u toplom moru.

      [end][start]

      {OBJECT-BEACHTYPE} plaža na kojoj se možete kupati i sunčati je udaljena od objekta {OBJECT-BEACHDISTANCE}. Vrijeme na plaži provedite plivajući u čistom moru i odmarajući se uz pjesmu cvrčaka i hladovini borova.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Važno! Kvalitetu ovog objekta potvrđuje i oznaka Smart Choice koja predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete po ocjenama naših gostiju.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Kvaliteta objekta je potvrđena i oznakom Smart Choice koja znači da je po ocjenama gostiju ovaj objekt predstavlja najbolji u omjeru cijene i kvalitete.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Ovaj objekt je označen oznakom Smart Choice što znači da je zadovoljen niz kriterija koji predstavljaju najbolji omjer cijene i kvaliete, a čije ocjene su dali naši gosti.

      [end][start]

      {UNIT-ALOTMAN} Smart Choice oznaka koju ima ovaj objekt predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete po ocjenama gostiju koji su boravili u smještaju.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Ako na odmor krećete s vašim kućnim ljubimcem sigurno će vas osvojiti činjenica da su u objektu {UNIT-PETS}. Možete skupa istražiti sve znamenitosti i atrakcije mjesta.

      [end][start]

      Na odmor možete povesti i vašeg kućnog ljubimca jer su u ovom objektu {UNIT-PETS}. Raspitajte se da li u okolici objekta postoji plaža namjenjena za kućne ljubimce kako bi se i on osvježio u vrućim ljetnim danima.

      [end][start]

      Provedite bezbrižan odmor u društvu vašeg kućnog ljubimca jer u ovoj kući {UNIT-PETS}. Vašu šetnju upotpunite istraživanjem mjesta i njegove okolice. Sigurni smo da će i vaš ljubimac uživati!

      [end][start]

      Ne morate se misliti gdje ćete sa vašim kućnim ljubimcem dok ste vi na odmoru jer u ovom smještaju {UNIT-PETS}. U ovom objektu vaši ljubimci imaju dovoljno mjesta za kretanje i odmor što je bitno kako bi i oni uživali na odmoru s vama.

      [end][start]

      I vaš ljubimac može uživati u svježem zraku, otkrivati nove krajolike te ako je dozvoljeno okupati se u moru jer ovaj objekt {UNIT-PETS}.

      [end][start]

      Vaš odmor će upotpuniti i činjenica da u ovom smještaju {UNIT-PETS}. Kako se vaš ljubimac nebi izležavao cijeli dan i kako bi bio sretan istražite da li postoji mogućnost da se i vaš ljubimac okupa u moru. U svakom slučaju povedite ga u šetnju kroz prirodu i skupa otkrijte sve ljepote mjesta.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="002" take="random"][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Kako biste maksimalno iskoristili svoj odmor, slike i opis destinacije, zanimljivosti, atrakcije i sve naše preporuke potražite na sljedećem linku: . Svakako za vrijeme svog odmora nemojte propustiti posjetiti povijesni grad Trogir, Nacionalne pakove kao što su Krka koju možete posjetiti s kopna ili izletom brodom iz lokalne destinacije.

      [end][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Nemojte odmor provesti na samo jednom mjestu nego istražite i okolicu, a sve naše preporuke možete pronaći ovdje: . U svakom slučaju posjetite neke od povijesnih gradova Dalmacije kao što su Šibenik, Trogir, Split, Dubrovnik te se uputite na izlet brodom na neke od otoka: Brač, Hvar, Pašman, Ugljan, Pelješac i sl.

      [end][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Odmor upotpunite i posjetom nekih od destinacija u blizini, a slike i zanimljivosti možete pronaći na: . Otiđite na jednodnevi izlet i okupajte se na najljepšim plažama kao što je Zlatni Rat na Braču ili Punta Rata u Brelima.

      [end][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Vaš boravak u destinaciji upotpunite zanimljivostima i atrakcijama koje biste svakako trebali posjetiti, a možete ih vidjeti na: . Na odmoru ne propustite posjetiti neke od nacionalnih parkova širom Dalmacije kao što su Krka, Kornati i Mljet.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="001" take="random"][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Za vrijeme odmora u destinaciji posjetite i neke od atrakcija, a naše preporuke možete pronaći na sljedećem linku: . Na vašoj listi gradova koje biste trebali posjetiti za vrijeme odmora u Istri bi se svakako trebali naći Poreč, Rovinj i Pula koji kriju brojne znamenitosti i povijesne priče.

      [end][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Pri posjetu ovoj destinaciji informirajte se o svim aktivnostima i zanimljivostima koje ona nudi, a naše tople preporuke možete pronaći ovdje: . Probajte i jela koja su tradicionalna za ovo područje kao npr. tartufi, fuži, istarski pršut, sušene smokve i sl, a svaki obrok upotpunite istarskim vinom.

      [end][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Na linku pronađite sve preporuke, znamenitosti, atrakcije i aktivnosti koje ima ova desitinacija. Preporučamo da posjetite najmanji grad na svijetu Hum i kako ga mnogi znaju nazivati, „raj na zemlji", Nacionalni park Brijune.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart source="osnovnipodaci.regije" id="003" take="random"][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Dok ste na odmoru u ovoj destinaciji potražite slike, sve znamenitosti i ostale informacije na linku kako biste vaš odmor iskoristili maksimalno. Mi bismo vam preporučili da svakako posjetite prekrasnu Opatiju i da otplovite na neke od otoka kao što su Krk, Cres, Rab i sl.

      [end][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Za maksimalno iskorišten odmor posjetite i neka mjesta na Kvarnerskoj rivijeri, a obavezno posjetite biser Jadrana, Opatiju. Posjetite i park prirode Učka koji je bogat prirodnim izvorima vode. Sve zanimljive činjenice i mjesta koja biste trebali posjetiti te naše tople preporuke potražite na sljedećem linku: .

      [end][start]

      Kratki osvrt na destinaciju Crveni Vrh:
      Tijekom odmora u ovoj destinaciji nemojte se ustručavati otići na izlet u neko mjesto u okolici. Sve informacije o znamenitostima i izletima možete pronaći na: , a mi vam preporučamo da se okušate i u nekim rekreativnim aktivnostima. Možete unajmiti jedrilicu i otploviti do obližnjih otoka kao što su Krk i Cres ili manjih poput Ilovika, Suska, Unija itd.

      [end][paragrafEnd][paragrafStart take="random"][start]

      Također, vrijedno je spomenuti da ocjena naših gosti koji su posjetili ovu destinaciju iznosi visokih {DESTINATION-GRADE} od maksimalne moguće ocjene 5, što ujedno potvrđuje određenu kvalitetu ove turističke destinacije.

      [end][start]

      Vrijedi spomenuti da naši gosti koji su posjetili ovu destinaciju su je ocjenili s visokih {DESTINATION-GRADE} od maksimalne moguće ocjene 5 koja potvrđuje privlačnost i kvalitetu ove turističke destinacije.

      [end][start]

      Kvaliteta ove turističke destinacije je potvrđena i ocjenom {DESTINATION-GRADE} od maksimalne ocjene 5 koju su dodjelili naši gosti poslije boravka u ovoj destinaciji.

      [end][start]

      Potvrdu privlačnosti ove destinacije dali su naši gosti koji su nakon boravka ocjenili je ocjenom {DESTINATION-GRADE} od maksimalne moguće ocjene 5.

      [end][paragrafEnd]

      Vidi više  Zatvori 

      FLEKSIBILNI UVJETI OTKAZIVANJA

      Iskoristite fleksibilnost i rezervirajte svoj odmor bezbrižno uz najbolju ponudu i cijene. Više informacija saznajte na

      Općim uvjetima
      Cijena od: 41,34 €

      Besplatan Internet
      Besplatna klima
      Cijena od: 27,56 €

      Besplatan Internet
      Besplatna klima

      Dobro je znati

      Sigurnosni standardi
      • Dezinfekcija između boravka gostiju
      • Kutija prve pomoći
      • Održavanje posteljine prema smjernicama lokalnih vlasti
      • Dostupno sredstvo za dezinfekciju ruku
      • Dostupne maske za lice
      • Mjerenje temperature osoblja
      • Primjena zaštitne opreme i distance
      Moguće je platiti karticama
      Visa
      Mastercard
      Maestro

      Lokacija

      Najbolje što Hrvatska nudi naći ćete u svom inboxu!

      Members of
      Croatian National Tourist Board
      Association of Croatian travel agencies
      Travelife - Sustainability in tourism
      Secure payment HTZ

      eu logo
      Hamag Bicro logo

      All rights reserved © 2024